{ads}

HIDE

Viimased

latest

6 asja, mida sa oma eksist uuele kaaslasele rääkida ei tohi

Oma eksist rääkimine pole eriti hea idee ent see ei tähenda nagu peaks sul oma uue kaaslase ees saladusi olema või peaksid sa talle v...

Oma eksist rääkimine pole eriti hea idee ent see ei tähenda nagu peaks sul oma uue kaaslase ees saladusi olema või peaksid sa talle valetama. Aga on asju, millest sa ei tohiks rääkida mitmel erineval põhjusel.

1. Su eks oli voodis parem.

Isegi, kui su uus kallim seda teada tahab, siis parem on sellest talle mitte rääkida. See ei pane teda end hästi tundma ja teeb talle ilmaasjata haiget.

2. Asju, mida su eks sulle usaldas. Ja ainult sulle.

See lihtsalt ei ole ilus. Sa ei tohi jagada teise inimese saladusi, mida sulle usaldatud on. Kõik see, mis sulle on usaldatud - hoia endale.
 
 
 


3. Sa pole temast ikka veel üle saanud.

Kui sa tunned ikka veel, et armastad kedagi teist, siis parem on üldse praegune suhe lõpetada ja keskenduda iseendale. Kindlasti ei tohiks sa seda aga oma kaaslasele öelda, et sul ikka veel tunded oma eksi vastu on.

4. See, mis sulle su eksi juures meeldis.

Näiteks su eksi pilk, mis su jalust nõrgaks võttis või teie ühine huumorimeel, ära räägi sellest oma uuele kaaslasele. Kui sa oled õnnelik praegu, siis keskendu sellele, mis sulle su elukaaslase juures meeldib.

5. Et su eks oli edukam.

Isegi, kui su eks tegi paremat karjääri ja teenis rohkem, ei aita see su kaaslast paremini tunda.

6. Et su eks oli hull. 

Sest su kaaslane võib mõtlema hakata, et ka sinuga on midagi lahti. Ja kui su eks oli vaimselt haige sõna otseses mõttes, siis pole eriti kena kutsuda teda hulluks. 



 

Kommentaare ei ole