{ads}

HIDE

Viimased

latest

5 põhjust, miks sul peaks olema vähemalt üks Jäära tähtkujus sündinud inimene elus

 Jäärad on heatahtlikud, sõbralikud ja iseseisvad. Need on ainult ühed põhjustest, miks sul võiks olla vähemalt üks Jäära tähtkujus s...

 Jäärad on heatahtlikud, sõbralikud ja iseseisvad. Need on ainult ühed põhjustest, miks sul võiks olla vähemalt üks Jäära tähtkujus sündinud tuttav. Ta on sündinud tulemärgi all ja tal  on alati palju häid ideid. Tema sünnipäev jääb 21. märtsi ja 19. aprilli vahele. 

 


 

1. Ta ei raiska su aega ega energiat

Ta on niivõrd iseseisev, et ta aitab alati ise meelsasti aga ei palu peaaegu mitte kunagi ise teiste abi. Ta on hästi uhke ja ei taha, et teda oskamatuks või saamatuks peetakse. Ta pigem vaikib, kui palub abi, sellepärast ära võta seda käitumist ükskõiksusena. Ta ei oska ka oma tunnetest teistele rääkida ja jätab oma suurimad saladused enese teada. Teeneid palub ta kelleltki alles siis, kui on veendunud, et inimene on tema usaldust väärt. Tema uhkus on see, mille pärast ta mõtleb kaks korda enne, kui üldse hakkab kelleltki midagi küsima. Ja miks küsida, kui ta saab ise kõigega sama hästi ja isegi veel paremini hakkama?See on ju pilt, mida ta tahab, et teised temast näeksid.


2. Ta kaitseb sind tuliselt ka siis, kui sa oled eksinud

Sõprus on tema jaoks püha. Ja ta tõestab seda mitmel erineval moel. Ta on valmis sind kaitsma ka siis, kui sa oled eksinud kogu maailma ees. Tal on sõprusest ja lojaalsusest väga kõrged ideed, reetmist ega seljataga petmist ei kannata ta üldse. Ta on su sõber ka siis, kui sa oled eksinud kõigi ees. 

 

 


3. Ta on sündinud juhtima

Kui teda palutakse, võtab ta kohe juhtimise oma kätte ilma kõhklemata. Talle meeldib organiseerida, anda juhtnööre, võtta initsiatiiv enda kätte ja viia kogu meeskond võiduni. Ettevõtlus on tema jaoks lapsemäng, liidriks olemine on tal veres. Ta suudab ilma liigsete pingutusteta motiveerida ka kõige laisemaid. Mõned peavad teda laisaks aga Jäär on lihtsalt teistest enesekindlam. Ta tunneb oma väärtust ja hinda, teab samuti, millised on ta tugevad küljed ning ei kahtle oma võimetes. Kui sa vajad häid ja asjalikke nõuandeid seoses oma karjääriga, siis pöördu kindlasti tema poole.

 

4. Ta on alati sinu jaoks olemas

Kui sul peaks tekkima kahtlusi või probleeme, siis on ta alati olemas, et sind aidata. Ta teeb kõik, mis tema võimuses, et sa leiaksid taas ruttu üles oma naeratuse. Tema hea tuju on juba nakkav. Tema on esimene, kes toetab sind, kui sa alustad mõne dieediga või tahad alustada mõne uue projektiga. Ta on usaldusväärne ja ei kõhkle sind raputamast, kui sa oma eesmärkidest kõrvale oled kaldumas.

 

5. Ta on otsekohene

Ta ei hakka keerutama, vaid asub kohe asja kallale. Isegi siis, kui ta peaks sellepärast sinuga vaidlema. Või ütlema sulle midagi, mis sulle haiget võib teha. Ta ei varja oma tundeid. Sa võid näha tema näoilmest seda, kuidas ta end tunneb. Ta peab tõde kõigest tähtsamaks. Ja eelistab pigem sulle haiget teha aga vähemalt ei hakka ta sulle valetama. Juba sellepärast on ta sõber, kelle peale sa alati võid kindel olla.  




© 2020 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole