{ads}

HIDE

Viimased

latest

15 märki, mis näitavad, et inimene, kellega sa suhtled, on õel

 Kahjuks elame me maailmas, kus on ka palju selliseid inimesi, kellel ei ole samasugused moraalihinnangud, nagu meil.  Mõned ini...

 Kahjuks elame me maailmas, kus on ka palju selliseid inimesi, kellel ei ole samasugused moraalihinnangud, nagu meil. 

Mõned inimesed tunnevad isegi rõõmu ja naudingut, kui suudavad teistele oma sõnadega haiget teha. 

Vaata järele, kas sinu tutvusringkonnas on selliseid inimesi, kes panevad sind end halvasti tundma!

 

Foto : unsplash


1. Ta on kuri ja õel

Sa võid seda näha sellest, kuidas ta räägib teiste inimestega. Isegi tema sõbrad ja lähedased ei pääse tema salvavate sõnade eest.


2. Tal ei ole südametunnistusepiinu

Ükskõik, kui palju halba ta on oma juttudega teinud ja kui palju ta teistele haiget on teinud : ta ei väljenda kunagi siirast kahetsust. Sest ta on võimetu kahetsust tundma.


3. Tal pole kunagi aega, kui sul on tema abi vaja

Sest sina ja su käekäik ei huvita teda tegelikult. See, kui raske su päev oli või kas sa tahad oma muredest rääkida, ei ole lihtsalt tema probleem. Aga ta ootab sinult, et sa oleksid alati olemas, kui temal sind millekski vaja on. Ja kaob alati, kui sinul teda vaja on.

 

 


4. Ta alavääristab ja alandab teisi

Ta tunneb end teistest paremana, seega naudib ta seda, kui saab teisi alandada. Kui ta sinu juuresolekul teistest halvasti räägib, siis võid sa olla üsna kindel, et ta ka sinust samamoodi teistele räägib.


5. Ta tekitab teiste vahele lahkhelisid ja segadust

Kui te olete koos teistega, siis oled sa märganud, et ta üritab alati tekitada pingeid teiste vahel. 


6. Ta tahab kõike sinu kohta teada

Ta tahab su elu kontrollida.


7. Talle pakub naudingut teisi kannatamas näha

Ta võib naerda sarkastiliselt teiste õnnetusi nähes. Talle pakub tõesti mingit naudingut näha inimesi kannatamas emotsionaalselt, vaimselt ja füüsiliselt.


8. Ta valetab pidevalt

Isegi, kui võtta arvesse seda, et enamik inimesi valetab aeg-ajalt, siis tema valetab harjumusest, mitte soovist kedagi kaitsta.


9. Sa tunned ennast temaga ebamugavalt

Kui su sisemine hääl on sulle ütelnud, et kõik ei ole temaga korras, siis isegi, kui tema tegudest seda välja ei saa lugeda : kuula oma südant! Ilmselt on parem hoida sellisest inimesest kaugele.

 

 


10. Ta kasutab sind ära

Seda ei ole kerge kohe näha aga kui sa järele mõtlema hakkad, siis näed sa selgelt, kuidas ta on sind kohe algusest peale oma tahtmise järgi ära kasutanud. Ta manipuleerib teistega ja ei muretse sinu soovide ega vajaduste pärast.


11. Ta on seksistlik, rassistlik või homofoobne

Kui keegi vihkab kedagi ilma, et tal oleks selleks mingit erilist põhjust, siis on tegemist ilmselt õela inimesega. Selle asemel, et hinnata inimesi nende tegude järgi, vihkab õel inimesi kõiki korraga, ilma mingi põhjuseta.


12. Ta muudab oma hoiakut ja käitumist vastavalt sellele, kellega ta koos on

Ta kannab mitmeid erinevaid maske, sest ta tahab meeldida kõikidele inimestele, kellega ta läbi käib. Ta muudab sageli oma käitumist, olenevalt sellele, kellega ta parajasti suhtleb. 

 

13. Keegi on sind tema eest hoiatanud

Kui mõni , kes teda tunneb, on sind juba hoiatanud selle inimese eest, siis parem on, kui sa seda inimest kuulda võtad. 


14. Ta ei võta kunagi vastutust oma tegude eest enda peale

Õel inimene süüdistab alati teisi kõikides oma probleemides ja vigades. 


Kui sa arvad, et sinu tutvusringkonnas on inimesi, kes vastavad sellele kirjeldusele, siis hoia neist parem eemale. Sest nii kaitsed sa iseennast kõige halva eest, mida nad sulle teha võivad. Kui sul on vaja abi sellisest suhtest välja tulemisega, siis räägi sellest mõne lähedase inimesega ja palu abi.

 

1 kommentaar

  1. Lugenud läbi selle kirjutise, leidsin, et polegi kedagi, kellega suhelda, ja mis veel hullem, ka minuga pole mõistlikul inimesel tark tegu suhelda. Pole ma põrmugi parem teistest- nii ongi. Oleme kõik valelikud, häbematud ja tänamatud. Paneb mõtlema, kas inimloomus on loodud selliseks või oleme muutunud sellisteks tänu liiga heale elule.

    VastaKustuta