{ads}

HIDE

Viimased

latest

14 märki, et naine ei armasta enam oma meest

 Alati ei ole lihtne naistest aru saada ega mõista nende käitumise põhjuseid. Juhtub aga, et naine enam oma meest ei armasta. Selle a...

 Alati ei ole lihtne naistest aru saada ega mõista nende käitumise põhjuseid. Juhtub aga, et naine enam oma meest ei armasta. Selle asemel, et suhet ära lõpetada ja lahku minna, hakkab ta oma tunnete jahtumisest märku andma läbi erinevate käitumishoiakute.

 

unsplash@enginakyurt

1. Ta ei suhtle enam

Suhtlemine on iga suhte kõige olulisem ja vajalikum osa. Kui naist suhte jätkamine ja suhe ise enam ei huvita, siis lõpetab ta oma mehega suhtlemise ja ei pea olulisemaks rääkida ka kõige tähtsamatest ega vähem tähtsamatest asjadest.

 

2. Ta ei alusta enam vestlusi

See on eelmise punkti järg. Naine, keda suhe enam ei huvita, ei hakka ise rääkima ega mingit teemat üle võtma.

 

3. Ta muutub kergesti ärrituvaks

Ta on aina rohkem halvas tujus mehe läheduses. Ta võib ärrituda pisiasjade pärast ja teha mehele etteheiteid, tegelikult on aga mees ise talle väsitav ja vastumeelne.

 

 

4. Teda ei huvita enam miski

Teda ei huvita enam miski, mis on mehe või nende suhtega seotud. Ainult tema enda asjad pakuvad talle veel huvi. Ta elab oma rutiinis ja mehel pole seal kohta.

 

5. Ta on ehitanud emotsionaalse barjääri

Ta ei räägi enam mitte millestki, ei oma tunnetest ega mõtetest. Ei oma rõõmudest ega muredest. 

 

6. Teie suhtes pole enam sära ega kirge

Võib-olla varem oli teil õhtuti nii palju teineteisele öelda. Võib-olla olid teil omad harjumuspärased naljad, mille abil teine naerma ajada ja mis alati aitasid tuju parandada. Nüüd on see kõik kadunud.

 

7. Teie voodisuhe pole enam sama

Seksuaalsus on osa suhtest ent teie vahel on kadunud kõik see, mis oli enne. Ta ei taha enam isegi, et sa teda puudutad.

 

8. Ta ei taha sind kuulata

Kui naine armastab oma meest, siis huvitab teda kõik see, mida mees räägib. Kui suhe hakkab aga allamäge minema, siis ei huvita naist enam miski, mis mehesse puutub.

 

9. Ta ei pööra sulle enam tähelepanu

Naised üldiselt vajavad palju tähelepanu ja on ise võimelised andma sama palju tähelepanu nendele inimestele, kes talle olulised on. Kui vanasti su naine pingutas, et sulle meeldida ja sinu tähelepanu võita, nüüd aga ei huvita sina teda ega ka sinu tähelepanu, siis ei huvita sa teda enam.

 

 

 

10. Te tülitsete tihti

Ja te tülitsete tühiste asjade pärast. Tegelikult oled sa aru saanud, et su naine väljendab läbi nende tülide oma pettumust ja meelepaha, mida ta sinu vastu tunneb. Sagedased tülid ja nääklemised ennustavad suhte lõppu ette.

 

11. Kõik märgid õrnusest on kadunud

Vanasti käisite te käest kinni, talle meeldis, kui sa teda kallistasid ja koju tulles suudlesid. Nüüd on kõik see kadunud ja sa tunned, et naine on teie vahele ehitanud nähtamatu seina.

 

12. Sa ei ole tema jaoks enam piisavalt hea

Kõik on muutunud teie vahel. Sa ei ole enam tema jaoks piisavalt hea ja sa tunned, et ükskõik, mida sa ka ei tee ja kui palju sa ka ei pinguta - ta leiab ikka midagi öelda.

 

13.  Te ei kallista enam teineteist

Nii nagu seksuaalsusel, on ka kallistustel suhtes oma koht. Kallima puudutus ja lähedus tekitavad sooja ja turvalise tunde. Kui aja jooksul kõik see kaob ja naine ei taha, et sa teda puudutad, siis on see halb märk.


14. Te ei helista enam teineteisele

Vanasti rääkisite te tihti päeva jooksul ja leidsite ikka hetke, et helistada. Nüüd on aga kõik muutunud ja on selge, et ta ei taha enam sinuga rääkida ega sinu peale oma aega raisata.


1 kommentaar