{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test - Vali üks silm ja vaata, mida see sinu kohta räägib!

  Öeldakse, et silmad on hinge peegel. Läbi silmade võib näha kõike, nii haigusi, kui emotsioone, õnne, kui ka meeleheidet. Nr. 1 Oma hinge...

 

Öeldakse, et silmad on hinge peegel. Läbi silmade võib näha kõike, nii haigusi, kui emotsioone, õnne, kui ka meeleheidet.

Nr. 1

Oma hinge sügavuses oled sa avatud ja suhtlemisaldis inimene. Sind iseloomustab optimism, loomulikkus ja hea iseloom. Sa oled sõbralik kõikide inimeste vastu.

Sa ei näita kunagi teistele välja oma hirme ja kartusi, sest sa usud, et saad ise oma probleemidega hakkama. Ent sulle meeldib teisi aidata. Su sõbrad võivad sinu peale loota ükskõik millises olukorras.

Nr. 2

Sa oled töökas. Sa saad hakkama iga ülesandega ja saavutad tavaliselt edu omas valdkonnas. Kui sa midagi teed, siis annad sa alati endast parima.

 Sulle meeldib jätta endast hea mulje. Sa tunned rõõmu, kui su tööd hinnatakse vääriliselt ja kui nähakse su pingutusi. Sa hindad kiitusi ja pühendumust. Sa pead tegusid sõnadest tähtsamaks.

Nr. 3

Oma hinge põhjas oled sa alati mures millegi pärast. Sa oled tugeva isiksusega ja kirju minevikuga. Ja see ei anna sulle kunagi rahu. Oma peas mõtled sa tihti vanadele lahendamata probleemidele.

Sa oled rohkem keskendunud minevikule, kui tulevikule. Ometi oled sa tugev inimene ja tõused alati isegi, kui sa peaksid kukkuma. Oma probleeme hoiad sa endale ja su tuttavatel pole aimugi, mis su hinges toimub.
 
 
 


Nr. 4

Sa oled salapärane. Raske on teada, kes sa tegelikult oled, sest sa isegi ei tea seda. Su isiksus koosneb tujumuutustest ja ootamatutest soovidest.

Sinus on palju vastuolulisust. Sa võid olla ühel hetkel õnnelik, siis jälle kurb, teinekord suhtlemisaldis, siis kinnine ja otsid võimalust olla omaette. Sulle meeldib inimesi vaadelda, teisi kuulata, endast aga ei räägi sa meelsasti.

Nr. 5

Sa oled tundlik. Tunded valitsevad su elu. Ka kõige väiksemad asjad mõjutavad su käitumist ja hoiakut. Kerge on sind naerma ja nutma ajada.

Sa pöörad tähelepanu igale detailile, sa oled see inimene, kes kõike näeb. Sa mõistad teiste inimeste tujusid ja tead, kuidas neid mõjutada. Sa ei unusta kunagi midagi. Ja sa võid ette ennustada, mis su elus juhtuma hakkab.

Nr. 6

Sa oled otsekohene. Sul on palju energiat ja kirglik. Sinu jaoks on kõik must ja valge, sa kas armastad või vihkad. Sa elad äärmusest äärmusesse, vahepealset sinu jaoks pole olemas.

Sa tead täpselt, mida sa tahad teha, sul on oma arvamus kõige suhtes ja sa võtad kiirelt otsuseid vastu. Sa oled tihti järsk aga su viha läheb ruttu üle. Üldiselt sa katsud vältida tülisid.



Kommentaare ei ole