{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: Kas mees laua taga on toas või väljas? Kuidas sina seda pilti näed?

  Selles isiksusetestis tuleb sul vaadata pilti ja öelda, kuidas sina näed meest: on ta maja sees või väljaspool maja?  ...


 

Selles isiksusetestis tuleb sul vaadata pilti ja öelda, kuidas sina näed meest: on ta maja sees või väljaspool maja? 

Nagu sa näha võid, on tegemist imeliku pildiga. Õiget vastust ei olegi olemas aga sinu nägemus sellest pildist võib viidata sinu kõige sügavamatele mõtetele.

Vaata pilti, kus mees sinu arust on: maja sees või väljas?

 


Kui sa arvad, et mees on pigem maja sees


Siis tähendab see, et sa oled suhteliselt normaalne inimene, kes teeb kõik, et vältida konfliktseid situatsioone. 

Sa katsud leida alati lahendusi ja võimalusi selleks, et inimesed omavahel läbi saaksid. Sa eelistad jääda erapooletuks, sest sa ei usu, et vaidluse abil saab erimeelsusi lahendada (kui see just ei ole hädavajalik). Sa oled üsna keerulise iseloomuga samal ajal ja ainult vähesed inimesed mõistavad sinu sügavat hingeelu. Selle tõttu ei tunne sa end alati hästi, sest sind ei mõisteta.

Sa eelistad rahu tormile. Sa paistad silma oma tarkuse ja headuse poolest. Su lähedased teavad seda, hindavad sind su oskuse poolest teisi ära kuulata ja teiste probleemidele kaasa elada. Keerulistes situatsioonides näed sa alati probleemidest kaugemale ja ei lase end masendusel maha murda.

 

 


Kui sa arvad, et mees on väljas

 

Kui sa näed meest väljas, siis tähendab see seda, et sa hindad ennekõike ausust ja otsekohesust. Sa tahad olla aus, sa pead seda omadust kõige tähtsamaks, hoolimata teiste arvamusest ja probleemidest, mida see võib kaasa tuua ja isegi, kui tõde haiget võib teha. Ja selle tõttu on sul sama palju sõpru, kui vaenlasi.

Sa tead, kuidas oma arvamusi, ideid ja emotsioone väljendada teistele ilma, et see tekitaks kartust ja hirmu. Sa tahad, et asjad oleksid kohe selged ja et teised sind mõistaksid ilma probleemideta. Sa ei taha teistest sõltuda ja leiad, et selleks, et miski toimiks, pead sa ise selle ära tegema.

Aga sa oskad hinnata ka koos tegemisi igas eluvaldkonnas. Tänu oma sihikindlusele suudad sa tavaliselt ellu viia kõik, mida sa ette võtad.


Kui sa nägid meest samaaegselt sees ja väljas

 

Sa oled originaalne ja loominguline inimene. 

Sa kasutad palju oma kujutlusvõimet igapäevases elus ja katsud inspireerida ka oma sõpru. Sul on hea huumorimeel, su optimistlik maailmavaade meeldib paljudele. Problemaatilised olukorrad oskad sa lahendada naeruga, selles suhtes oled sa väga osav.

Lisaks sellele oskad sa näha asju just sellisena nagu nad on. Väikesed detailid omavad sinu elus suurt tähtsust. Mõnikord leiavad teised, et sa lähed liiale ent sinule on su elus kõikidel asjadel tähtsus: see aitab sul leida sisemist rahu. Ka sinu empaatiatunne on teiste seas kuulus: sa saad teistest inimestest aru ja mõistad neid paremini, pannes end nende kohale. Isegi, kui sa ei oska alati oma tundeid väljendada teistele, siis sinu sõbrad hindavad sind ja võivad sinu peale alati kindlad olla.


Kommentaare ei ole