{ads}

HIDE

Viimased

latest

Psühholoogid on ühel nõul: kui sul on naine, kellel on sellised omadused, siis ära lase tal kunagi minna

 Nii nagu ei ole olemas täiuslikku naist, pole olemas ka täiuslikku meest. Siiski on olemas häid omadused nii ühe, kui teise inimese ...

 Nii nagu ei ole olemas täiuslikku naist, pole olemas ka täiuslikku meest. Siiski on olemas häid omadused nii ühe, kui teise inimese juures, mis aitavad suurel määral kaasa sellele, et kooselu pikk ja õnnelik oleks. 


 

Psühholoogide sõnul on naiste juures eriti olulised 12 omadust - kui sinu kallimal on sellised omadused, siis ära lase tal kunagi minna.

  1. Ta on intelligente

Kui su kallim on intelligentne ja tal on intellektuaalseid omadusi, siis hoia teda! Sest ei ole mitte midagi huvitavamat, kui naine, kes suudab sulle väljakutseid esitada. Lisaks sellele selgub uuringute järgi, et intelligentsed naised kaitsevad oma mehi dementsuse eest, hoides mehe vaimsed võimed pidevalt aktiivsena ja hea tervise juures.

     2. Ta on aus

Ausate inimeste seltskond on hindamatu väärtusega. Elu ausa inimese kõrval on ainult positiivne. Aus naine aitab ka oma mehel elada õiglasemat ja ausamat elu. 

    3. Ta on optimistlik ja positiivne

Kui naine on pigem positiivselt häälestatud, siis lisab ta alati lootusesära teie igapäevaellu, julgustab sind ikka edasi minema ja mitte kunagi alla andma. Väga raske on elada negatiivse naise kõrval, kes näeb alati kõiges halba.

 

 

 

 

   4. Ta on leplik

Igas suhtes tuleb ette nii häid, kui halbu aegu. Nii tülisid, kui leppimisi. Kõige tähtsam on osata tülidest välja tulla ilma, et suhe selle all liiga palju kannataks. Lepliku iseloomuga naine muudab selle lihtsamaks ja on nõus järeleandmisi tegema. 

   5. Ta naerab su naljade üle

Kui naine naerab su naljade üle ja leiab, et sul on hea huumorimeel, siis hoia teda.

   6. Ta räägib avatult

Kui ta sind usaldab ja jagab sinuga oma muresid ja probleeme, siis on see hea märk.

   7. Ta oskab sind motiveerida

Intelligentne, haritud ja ambitsioonikas naine aitab ka sul elus kaugele jõuda.

   8. Ta saab oma lähedastega hästi läbi

See, kuidas inimene suhtleb ja läbi saab oma lähedastega, võib palju tema enda kohta rääkida. Kui su naine on kaastundlik ja empaatiline, siis on ta hea. 

 

 

 

   9. Ta on hea

Headus on naise juures tähtis, lisaks sellele muudab hea iseloomuga naine ka elu ilusamaks ja oma mehe õnnelikumaks.

  10. Ta on rahulik

Naine, kes tüli ajal suudab rahulikuks jääda, on austust väärt. Ta tõestab nii, et ta on piisavalt tark ja ei lase ennast kõigest mõjutada. Uuringud on tõestanud, et suhte õnn sõltub suurel määral naise rahulikust iseloomust.

  11. Ta ei taha sind muuta

Mitte keegi ei taha kuulata päev otsa kriitikat oma aadressil ega lõputut näägutamist. Kui naine armastab sind sellisena nagu sa oled, siis on ta väga hea naine.

  12. Ta ei ole pika vihaga

Kui su naine oskab andestada ja ei pea sinu peale pikka viha, siis on see väga hea märk.

Kommentaare ei ole