{ads}

HIDE

Viimased

latest

Oktoobrikuu esimene täiskuu toob endaga kaasa vaidlusi, lahkhelisid ja omavahelisi pingeid

Kuu on alati inimesi lummanud ja nende huvi köitnud oma salapärase külje poolest. Me kõik oleme tundnud kuu mõjuvõimu enda peal, oma emotsi...

Kuu on alati inimesi lummanud ja nende huvi köitnud oma salapärase külje poolest. Me kõik oleme tundnud kuu mõjuvõimu enda peal, oma emotsioonide ja tunnete kaudu. Sageli kannatab isegi tervis selle all. Rääkimata loodusest meie ümber. Kuu mõjutab kõike ja kõiki. 

Kuu mõjutab meie tuju, elujõudu, emotsionaalsust ja samuti une kvaliteeti. Oktoobrikuus leiab aset haruldane nähtus ja selle kuu jooksul ilmub taevasse täiskuu lausa kahel korral. Teine täiskuu kannab seetõttu nimetust Sinine Täiskuu, mis on lausa kahekordselt mõjuvõimas oma toime poolest. 


unsplash @ joshmillerdp

Juba antiikajal, oli kuu vanade kreeklase jaoks midagi erilist. Erinevate kultuuride seas levinud uskumused kinnitavad, et täiskuu suudab haigusi ravida, võtab valu ära ja tõstab seksuaalsust. Kuidas ka ei ole, igatahes tundub nii, et selle oktoobrikuu esimene täiskuu toob meie ellu parajat segadust ja liigset emotsionaalsust tunnete tasandil.

Täiskuu, mis toob endaga kaasa negatiivset energiat

Selle oktoobrikuu täiskuu mitmekordistab negatiivseid emotsioone ja toob segadust meie ellu. Taevasse ilmus ta Jäära märgi all. Isegi, kui Jäära tähtkuju oma olemuselt on julge ja vapper, siis astroloogide sõnul on ta mõnikord lausa väljakannatamatu. Ja just selle täiskuu ajal valdab paljusid inimesi jõuetu viha ja raevutunne. Paljudele tundub, et tunded löövad üle pea kokku. On neid, kes hakkavad juurdlema asjade üle, mõtlema rohkem minevikule, teised aga nagu otsivad vaidluspunkti oma lähedastega. Lisaks sellele ei puudu ka kangekaelne vaim ja impulsiivsus, mille tõttu mõned vastu võivad võtta selliseid otsuseid, mida nad hiljem kahetseda võivad. Paljud valusad mälestused tulevad jälle meelde, avades vanu haavu ning muutes inimesi tundlikumaks.




Ja siis tuleb Sinine Täiskuu...

31. oktoobril ilmub taevasse oktoobrikuu teine täiskuu : Sinine Täiskuu. Inglise keeles kutsutakse seda blue moon ja tegemist on harukordse nähtusega astroloogias, mille järgi täiskuu ilmub samal kuul taevasse kahel korral. See nähtus leiab aset iga kolme aasta tagant ja maale toob ta kaasa suuremat mõju, kui tavaliselt. Sellel aastal toob ta kaasa võimaluse läbi viia eneseanalüüs ja alustada paremat, tervislikumat ja positiivsemat elu. Sinisel Täiskuul on energiat puhastav toime, ta aitab sul lahti saada halbadest mõtetest ning puhtaks teha su hinge.

Kuidas halbadest mõtetest lahti saada? 

Selleks, et lõpetada see pidev juurdlemine asjade üle, mis sulle või teistele haiget võivad teha, on vaja need halvad mõtted kõigepealt kindlaks teha. 

1. Tuvasta oma emotsioonid

Kõigepealt on vaja analüüsida oma emotsioone. Meil kõigile on palju erinevaid tundeid, mis meid mõjutavad vastu võtma just neid otsuseid ja tegema neid valikuid, mida me teeme. Sageli tunneme me oma hinges kurbust, pettumust, alandust, solvumist, viha jne. Vaheta need emotsioonid välja teiste, positiivsemate emotsioonide vastu, nagu rõõm, õnn, tänulikkus, headus, positiivsus.





2. Õpi võtma teisi sellistena nagu nad on

Ära kritiseeri, ära mõista teisi hukka, ära pea end paremaks. Mõtle parem asjadele, mis su hinge rõõmsaks teevad ja südame õnnega täidavad.

3. Vaata, mida sa vajad

Mõnikord tekivad negatiivsed mõtted selle tõttu, et inimene on väsinud ja ei maga piisavalt. Samuti hirm ja igatsus turva- ja kindlusetunde järele. Või siis soov hingesõbra järele. Leia see, mida sina vajad ja katsu sisse seada vajalikud muutused.




Kommentaare ei ole