{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mis siis, kui su rahakott ongi selle põhjuseks, et sul raha pole?

    Kõik sooviksid, et raha oleks niipalju, et ära elada saaks ja et sissetulekuid oleks rohkem, kui väljaminekuid. Sissetulekuid on või...

 

 
Kõik sooviksid, et raha oleks niipalju, et ära elada saaks ja et sissetulekuid oleks rohkem, kui väljaminekuid.

Sissetulekuid on võimalik suurendada kui hakata arvestama iga asja energiaga. Igal asjal on oma energia.

Vali endale õige rahakott, kus sul on iga päev raha sees.

Rahakott on su raha kodu. Sellepärast peab rahakott olema ilus ja mugav. Vanas ja katkises rahakotis raha ei seisa. Ära kunagi osta oma rahakotti odavalt turult, sest ta kannab endas vaest energiat, suured rahatähed ei satu siia iialgi.


Rahakott tuleb endale osta kasvava kuu ajal. See peab olema mugav, tal peavad olema lahtrid rahatähtede, pangakaartide ja müntide jaoks.
 
 
 
 


Rahakoti materjal ei ole tähtis, parem on, kui ta on muidugi naturaalsest materjalist, näiteks nahast või nubukinahast.

Rahakotti tuleb panna münt kohe peale ostu, et ta hakkaks ligi tõmbama raha ja küllust ning, et materiaalsed energiad ei kaoks rahakotist.

Ära pane rahatähti ja münte samasse lahtrisse vaid erinevatesse.

Pane rahatähed järjestusse suurusejärjestuses.

Mitte kunagi ära jäta rahakotti täiesti tühjaks, jäta sinna alati raha, sest vastasel korral sa lõikad energiavoolu läbi.

Ära kingi tühja rahakotti ja ära võta ka kingitusena vastu.

Rahakotis tuleb hoida ainult raha, pangakaarte ja talismane, mis aitavad raha ligi tõmmata.
 
 
 


Rahakotti ei tohi panna tänavalt leitud raha, võla tasuks antud raha ega kinguseks saadud raha. Selline raha tavaliselt tõmbab kogu energia enesesse ja blokeerib rahavoolu. Kui sa leiad tänavalt raha, siis ei maksa seda üles korjata, see võib hea asemel teha halba.

Rahakotis ei tohi hoida paberilipakaid, mida sa ei vaja ja kassatshekke ning kviitungeid. See kõik takistab rahavoolul sinu poole liikuda ja su heaolu parandada.

Samuti ei tohi rahakotti panna kallima ja laste pilte, sest need samuti blokeerivad energiavoolu ja lisaks võib rahakoti energia ja selles sisalduv raha mõjutada su lähedasi läbi fotode. Seda muidugi võib juhtuda.





Kommentaare ei ole