{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millised on inimeste kõige suuremad eelarvamused iga sodiaagimärgi suhtes ja miks ei tasu seda uskuda

Kui astroloogia sind huvitab ja sellest midagi tead, siis oled sa ilmselt teadlik, et iga tähemärgi kohta vastab kindel kirjeldus, mi...

Kui astroloogia sind huvitab ja sellest midagi tead, siis oled sa ilmselt teadlik, et iga tähemärgi kohta vastab kindel kirjeldus, mis on sageli täis tugevaid eelarvamusi. Näiteks rääkides Neitsidest, öeldakse alati, et nad on perfektsionistid (isegi, kui seal on oma tõetera sees!) ja et Kalad kogu aeg ainult nutavad (ka seda ei saa tervenisti ümber lükata). Mõnikord tundub nagu oleks tegemist lausa tahtliku pilkamisega aga tegelikult on need hoopis sissejuurdunud eelarvamused.

Me ei hakka nüüd väitma, et kõik see on läbinisti vale aga tõtt tunnistades tuleb öelda, et päris tõde see ka ei ole. Mitte miski pole ainult must ja valge. Ka sodiaagimärkidega on nii.

 

unsplash@garidy

Millised eelarvamused meil siis on erinevate sodiaagimärkide suhtes? 

 

1. Jäär ( 21. märts - 20. aprill) : egoist ja agressiivne

Jah, ta on kahtlemata otsekohene aga väita, et kõik Jäärad on egoistid ja agressiivsed on nüüd küll vale. 

See, mida inimesed peavad mõistma, on see, et Jäärad on sündinud tulemärgi all ja seega on tuline loomus lihtsalt osa nende isiksusest (ja selle tõttu nad ongi nii toredad ju!). Tegelikult, kui teda paremini tundma õppida, on Jäär ääretult ustav ja truu, alati valmis oma lähedastele kuu taevast alla tooma ja tegema kõik, et neil hea oleks. Ta on lihtsalt sihikindlam ja otsekohesem, kui mõni teine.

 

2. Sõnn (21. aprill - 20. mai) : laisk

Päris valeks seda nüüd ka pidada ei saa, et Sõnn eelistab ikka pigem rahulikku ja mugavat elu aga see ei tähenda ka seda, et ta oleks sellepärast laisk! Tegelikult oskab ta lihtsalt elu rahulikult võtta, sest ta on juba kõik oma tööd ja toimetused ära teinud. Kui tal midagi kiiret pooleli on, ei lähe ta kindlasti diivani peale telekat vaatama. Ta teeb seda aga alles siis, kui kõik muu tehtud on ja see lihtsalt on tema viis elu nautida ja olla rahulikult. Ta on ju selle ära teeninud.

 

 

 

 

3. Kaksikud ( 21. mai - 20. juuni) : silmakirjalik

Tihti öeldakse, et nad on kahepalgelised aga see ei ole õigustus, et pidada neid silmakirjalikeks ja ebausaldusväärseteks. Nii ei ole küll ilus mõtelda.

Jah, Kaksikud sümboliseerivad kahte poolsust küll aga sellel pole mingit seost silmakirjalikkusega. Ühelt poolt on Kaksik elurõõmus ja lõbusameelne, teiselt poolt võib paista murelik ja otsustamatu. No nii nagu enamik meist, kas pole? 

Tal on küll mitu erinevat külge ja sellepärast mis oleks loomulikum, kui et ta oma erinevaid iseloomujooni ka välja näitab.

 

4. Vähk (21. juuni - 22. juuli) :  tagasihoidlik ja kuulekas

Sellepärast, kui sa oled hea, lahke ja teiste vastu tähelepanelik, ei tähenda see sugugi seda, et sa oled tagasihoidlik või kuulekas. Mitte keegi mõista seda paremini, kui need, kes on sündinud Vähi tähtkujus (või mõne muu veemärgi all). 

Vähk on käitub muidu igapäevases elus nagu emotsionaalne svamm ja võtab kõik endasse aga kui sa peaksid puutuma tema peret või sõpru, siis hoia end! Ta hoiab väga oma lähedasi ja võib päris tõsiselt rünnata, et kaitsta neid, kellest ta hoolib. 

 

5. Lõvi (23. juuli - 22. august) : enesekeskne

Loomulikult teavad kõik seda, et Lõvile meeldib olla tähelepanu keskmes ja ta tahab teistele muljet avaldada. Aga tal on ka palju teisi iseloomujooni ja äärmiselt lühinägelik on väita, et ta on kõigest enesekeskne.

Tal on lõvisüda (loogiline ju!) -  ta on lahke, suure südamega, vastutulelik, soovib, et kõik tema ümber tunneksid end sama hästi, kui tema ise. Ta on soe inimene ja teeb kõike hingega. Ole tema vastu hea, sest maailma oleks igavam paik ilma temasuguste inimesteta.

 

 

 

 

6. Neitsi ( 23. august - 2.september) : reserveeritud ja oma põhimõtetes kinni

Ta on praktilise meelega, analüüsiv ja väga töökas - tõeline maamärk. Aga ometi, isegi kui see ongi osa tema isiksusest (lisaks perfektsionismile), siis oskab ta väga hästi teha vahet tööl ja vabal ajal.

Kui ta tunneb end hästi, siis tuleb ta ruttu oma reserveeritud hoiakust välja. See on ka selline sodiaagimärk, mis tõesti erineb palju olenevalt inimesele. Seega ei ole tema suhtes kõik üldse nii lihtne ja ette aimatav nagu seda arvatakse.

 

7. Kaalud ( 23. september - 22. oktoober): otsustamatu

Seda tähemärki on võib-olla natuke raske analüüsida, sest jah, mõnikord võib tal olla raskusi otsustamisega. Ja ta võib olla kaua kahevahel. Ta tahab iga hinna eest säilitada rahu ning eelistab näha asju üldpildina, jäädes ise võimalikult neutraalseks ka siis, kui asi puudutab tema lähedasi.

Tal on lihtsalt suur moraalitunnetus ja kui ta on midagi otsustanud, siis jääb ta iseendale truuks ja mitte miski ei suuda muuta ta otsust. Ta usub iseendasse ja kuulab alati oma südant. Ta vajab lihtsalt aega, et veenduda selles, et on vastu võtnud hea otsuse.

 

8. Skorpion ( 23. oktoober - 21. november) : tundetu

Teda saadab küll elu läbi see kuulsus, et ta on tundetu, julm ja südametu. Isegi, kui mõnikord võib ta paista sellisena, siis tegelikult on ta väga kaastundlik teiste vastu - tal on väga ilus isiksus, mis on peidus selle pealtnäha külma maski taga.

Ta tundub aukartusäratav aga kui ta on sinu sõber või pereliige, siis tead sa ju, kui tore ta tegelikult on. Nii tore on, kui sul on mõni Skorpion kõrval, siis näed sa ruttu, kui ustav ja truu süda tal tegelikult on.

 

 

 

 

9. Ambur ( 22. november - 20. detsember) : üksik ja enesekindel

Ta on sodiaagi vabameelne ja isegi, kui ta üldiselt näitab välja enesekindlust, ei tähenda see seda, nagu oleks ta tegelikult nii enesekindel, kui ta laseb seda välja paista. Me arvame (ekslikult), et ta ei vaja kedagi ehkki tegelikult hindab ta teiste seltskonda. Kui ta aga peaks üksi olema, siis ei valmista ka see talle probleemi.

Oma loomult on ta analüüsiv ja võib olla iseenda vastu üsna kriitiline. Mitte et ta vihkaks iseennast aga ta lihtsalt tunneb ennast paremini, kui keegi teine. Kindlasti ei tohiks unustada, et ta ei ole sugugi nii naiivne ega ükskõikne, kui ta seda välja laseb paista.

 

10. Kaljukits ( 21. detsember - 20. jaanuar) : alati tõsine

Tema on tuntud, kui suur töörügaja. Ja loomulikult kaasneb sellega kuulsus, et ta on liiga tõsine. Kuna ta on maamärk, siis oskab ta hoida pead püsti ja alati oma eesmärke ellu viia, selle tõttu ei saa muidugi pidada teda kergemeelseks.

Tema naaber Ambur on kuulsus oma lõbusa ja optimistliku loomuse poolest, ainult vähesed astroloogiasõbrad teavad, et ka Kaljukits võib olla väga tore ja vahva. Vastupidiselt kõikidele ootustele on tal hea huumorimeel ehkki natuke spirituaalne ja kuiv. 

 

11. Veevalaja ( 21. jaanuar - 19. veebruar) : ekstsentriline ja muretu

Nagu kõik õhumärgid on Veevalaja vabameelne. Tal on selline anarhistlik maailmavaade ja ta eelistab pigem ühiskonnas valitsevatest reeglitest läbi murda selle asemel, et nendega leppida ja neid omaks võtta. Inimesed peavad Veevalaja erinevaks teisteks, sest ta on nii kaootiline. Mõned leiavad lausa, et ta on väga imelik. Ja mingil määral nad ei eksi.

Sest tal on väga tugev kunstiline meel, võib isegi öelda, et originaalne. Tegelikult, hoolimata oma lahedast olemusest, on ta mõistlik ja kaastundlik. Hoolimata sellest, mida ta välja laseb paista, muretseb ta tõesti teiste pärast. Tõeline humanitaar, kelle peale alati võib kindel olla.

 

12. Kalad ( 20 veebruar - 20. märts) : nõrga iseloomuga ja oskamatu

Teeme asjad selgeks: tundlikkus ei ole nõrkus. Paljud usuvad, et Kalad on alati kurvad ja nukrad ning nutavad kogu aeg. Isegi, kui veemärgid võivad tunduda emotsionaalselt nõrgematena, siis on nad tegelikult palju arukamad, kui seda arvatakse. 

Tema eest ei jää miski varjule. Mitte sellepärast, et ta ei reageeri nii nagu Jäär või Kaksikud, ei tähenda see seda, et ta midagi ei näeks. Tal on väga tugev intuitsioon ja ta kuulab alati oma alateadvust, mille tõttu ta eriti ettenägelik on. Kui ta sulle nõu andma peaks, siis kuula teda!


 




Kommentaare ei ole