{ads}

HIDE

Viimased

latest

Milline eks sina oled horoskoobi järgi?

Milline eks sina oled? Pika vihaga, nostalgiline või hoopis võtad asja diplomaatiliselt ja kaine peaga? Horoskoobid võivad meile aimu and...

Milline eks sina oled? Pika vihaga, nostalgiline või hoopis võtad asja diplomaatiliselt ja kaine peaga?

Horoskoobid võivad meile aimu anda sellest, kuidas me ühe või teise inimesega sobime, vastavalt siis meie vastastikkustele tähemärkidele. Horoskoobid suudavad enam-vähem kindlaks määrata seda, milline on erinevate inimeste iseloom, nende head ja halvad küljed...

Kuidas aga on lood siis, kui suhe on läbi saanud?

Kuidas käitud sina peale lahku minekut? Milline eks sina oled? Ja milline eks on sinu endine kallim? Kui suur on võimalus sul teda tagasi võita?



unsplash @ jentheodore


Jäär


Sinu eksid hakkavad sind alati taga igatsema. Peale teie lahku minekut saavad nad aru, kui tore inimene sa tegelikult olid, kui palju neile sinu otsekohesus, elurõõm ja enesekindlus meeldis. Sa oled ju sündinud juhiks ja võtsid selle rolli enda peale ka oma suhetes. Tõenäoliselt teie suhtes tegid sina esimese sammu, kui te kohtusite ja samuti olid sina see, kes pakkus välja põnevamaid tegevusi. Aga edaspidi see enam sinu mure ei ole. Sind ennast see kurvaks ei tee ja sa tunned end natuke solvatuna isegi, et te enam läbi ei käi.

Peale teie lahku minemist on su märkmik ilmselt juba täis uute kohtingutega.





Sõnn


Oma loomult oled sa pigem pragmaatiline ja kindlalt kahe jalaga maa peal, see ongi sul aidanud pea selge hoida ja jääda rahulikuks ka peale lahku minekut. Sellest hetkest, kui sa aru said, et te ei jäägi kogu eluks kokku, ei muretse sa enam selle inimese pärast. Sest, sa ei kavatsegi temaga kunagi tulevikus ära leppida. Mis on läbi, see on läbi. Sellest hoolimata, kuna sa oled lihtsalt nii usaldusväärne, lojaalne ja sinuga on hea koos olla, siis tavaliselt su eks tahab sinuga ka peale lahku minekut sõbraks jääda.

Peale teie lahku minekut hakkad sa shoppama, et osta uusi kleite, käima restoranis sõpradega ja kujundama oma kodu ümber.


Kaksikud


Sa oled mõnikord kahepoolse loomusega ja sul on sageli raske leppida sellega, et teie suhe nüüd ongi läbi. Sa tead ise ka, et sa oled selline inimene, keda nii lihtsalt juba ei unustata. Ja sa ei lase ka ennast unustada, sa saadad aeg-ajalt mõne vallatu tekstisõnumi või teed midagi muud sarnast. Aga ära unusta, et kui te lahku juba läksite, siis oli selleks mõni hea põhjus.

Peale teie lahku minemist räägid sa sellest kõikidele oma sõpradele. Sa tahad, et inimesed sind rahustaksid ja ütleksid, et sa oled paremat väärt.


Vähk


Lahku minemisi elad sa rängalt üle, sest sul on juba kord selline hingeelu. Sa oled ju oma loomult truu ja lojaalne, kui keegi peaks su tunnetele haiget tegema või sind petma, siis teeb see sulle väga palju haiget. Sa võid nutta päevi ja isegi nädalaid, kirjutada valmis mitme leheküljelise kirja, mida sa tõenäoliselt kunagi ära ei saada.

Peale lahku minemist otsid sa ilmselt oma endised eksid üles ja huvitud sellest, millega nemad tegelevad ja kellega nad kohtuvad. Seejärel blokid sa nad ära üldse.






Lõvi


Sind üldse su eks enam ei huvita. Tegelikult oled sa enese peale vihane, sest sa raiskasid oma hinnalist aega inimese peale, kes polnud üldse sind väärt. Sa oled tema peale lausa solvunud, et ta sind ei kohelnud sinu vääriliselt ja ei osanud sinu eest hoolt kanda ega näha, milline hinnaline pärl sa oled!

Peale lahku minemist lähed sa juuksuri või kosmeetiku juurde ja seejärel uusi südameid vallutama.


Neitsi


Oma lahku minemistele otsid sa alati ratsionaalset seletust, analüüsides iga hetke ja iga reaktsiooni ning katsudes sellest vajalikku õppetundi tõmmata. Mõned võivad arvata, et sa mõtled isegi liiga palju aga sa lihtsalt kord juba oled selline. Sa pole veel kindel, mida on õigem teha - kas nutta või tänada taevast, et ta sind sellest koormast vabastas. Aga nüüd on sul juba parem ja sa üritad lihtsalt aru saada asjade seisust, miks kõik nii läks üldse.

Peale lahku minekut loed sa oma vanu sõnumeid ja otsid sealt märke, mis oleksid pidanud sind rahutuks tegema, olles veendunud, et kui sa oleksid neid õigel ajal osanud tähele panna, siis oleksid sündmused teisiti võinud lõppeda.


Kaalud


Sa põgened lahkhelide eest ja sellepärast on su suhtes ühel hetkel liiga palju lahendamata probleeme kogunenud ja see omakorda tekitab palju pettumust lahku minemisel. Peale lahku minekut teed sa kõik, et käituda olla võimalikult diplomaatiline ja näidata kogu maailmale, et sul ei ole oma eksi suhtes halbu kavatsusi. Sinu eks hakkab sinu järgi igatsema, sest ta saab aru, et peale sinu ei oska mitte keegi teda nii hästi mõista.

Peale lahku minekut kuulad sa kurba muusikat ja veedad päevi ilma voodist välja tulemata, meenutades häid aegu oma eksiga.





Skorpion


Kõik su eksid kardavad sind. Sa oled see, kes kunagi ühtegi sõnumit ära ei kustuta ja võid isegi 4 kuud hiljem tulla lagedale sellega, mida su eks sulle kunagi ütles või tegi. Suur õnnetus langegu nende peale, kes sulle haiget on teinud, sest sa ei jäta enne, kui oled kätte maksnud. Kui aga su eksi peaks sinu viha eest pääsema, siis lõpetad sa igasuguse läbikäimise temaga igaveseks. Nagu poleks teda kunagi maa peal olnudki.

Peale lahku minekut muutud sa tõeliseks detektiiviks. Sa jälgid kõiki sotsiaalvõrke, kus su eks on ja isegi tema sõprade kontosid, kuni leiad seda, mida sa otsid ja saad talle jälle ära panna.


Ambur


Sinul on lihtne oma eksiga ka peale lahku minekut sõbraks jääda. Sind ei häiri see tõesti ja sa räägid ka teistele, et te olete ainult head sõbrad ja mitte kunagi enam teie vahel nagunii midagi ei juhtu. Kui aga su eks peaks sellise võimaluse välja pakkuma, siis sa vihastad ja ütled kogu tõe välja, rääkides sellest mida ta sulle halba tegi ja mis sulle tema juures ei meeldi.

Peale lahku minekut jääd sa oma eksiga sõbraks, et näidata kõigile, kui hästi te olete sellest üle saanud. Tegelikult see muidugi nii ei ole aga sellest saad sa aru alles siis, kui su eks tõesti on juba sinust üle saanud ja sind unustanud.


Kaljukits


Ausalt kohe, sa oled isegi rahul, et oled jälle vallaline. See on ju nii hea võimalus, et jälle uute inimestega kohtuda ja vahetada oma eks mõne huvitavama, targema, põnevama ja seksikama inimese vastu. Su sõbrad võivad sulle ette heita südametust aga see on sinu viis teie suhet leinata. Nagunii, su eks oligi juba liiga igav ja ei osanud su plaanidega kaasa tulla. Lõppude lõpuks oled sa isegi rahul, et said lahti sellisest inimesed.

Peale teie lahku minekut leiad sa kohe endale uue inimese, kes on täiesti vastand sinu eksile.






Veevalaja


Sa oled rahul, et see läbi sai, sest sa hakkasid tundma end juba halvasti. Nagu vangis. Sa oled ju iseseisev ja vajad palju vabadust, vastasel korral tuleb sulle ärevushäire peale. Sa ei hakka ju jooksma kellegi järel, tavaliselt on see vastupidi ikka ja sinu järel joostakse.

Peale lahku minekut sa reserveerid lõpuks selle reisi, millest sa oled nii ammu unistanud.


Kalad


Sa oled liiga hea ja usaldad kogu maailma. Su sõbrad rõõmustavad, et te lahku läksite, sest neil oli raske näha sind selles suhtes, mis sind õnnelikuks ei teinud ja nad loodavad, et sa leiad kellegi parema. Sa oled väga romantilise hingega ja elad lahku minemisi väga raskelt üle. Mõnikord on sul raske isegi uskuda, et see suhe tõesti ei toiminud. Kui see peaks juhtuma, siis tahad sa oma eksiga ka edaspidi suhelda, et mitte talle rohkem haiget teha.

Peale lahku minekut sa uurid oma eksilt, kas ta ikka tõesti sind armastas. Ja sa mõtled, kas sa nüüd tõesti jäädki kogu eluks üksi ja veedad ülejäänud elu pisarates? Seejärel lood sa mõne luuleblogi, mis kuulsust koguma hakkab.


Kommentaare ei ole