{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida teeb vee joomine hommikul tühjale kõhule sinu kehaga?

Enamik inimesi alustab päeva kohvi joomisega, teised jälle eelistavad juua teed või puuviljamahla. Kõik need joogid on muidugi head päe...



Enamik inimesi alustab päeva kohvi joomisega, teised jälle eelistavad juua teed või puuviljamahla. Kõik need joogid on muidugi head päeva alguseks, liigsel tarbimisel aga võivad nad tervist kahjustada. Ent on olemas üks jook, mis on tervisele kasulik ja millega liiale ei saa minna. See on vesi.

Piisav vee joomine on oluline organismi korraliku ja normaalse funktsioneerimise tagamiseks. Leige vee joomine hommikul tühjale kõhule võib aga tervist lausa parandada.


Kuidas hommikune vee joomine siis tervist parandab?


Vee joomine soodustab kaalu kaotust


Leige või sooja vee joomine hommikul tühjale kõhule aitab tõesti kaalu kaotusele kaasa. Vee joomine suurendab energiakulu ja suurendab puhkeperioodil põlevate kalorite hulka. Samuti aitab vesi kehal vabaneda jääkidest ja toksiinidest ning ennetada liigsete kalorite tarbimist. Vesi põletab lisaks ka rasva.





Vesi stimuleerib ainevahetust


Klaas leiget vett hommikul aitab stimuleerida metabolismi ja parandada organismi funktsioone. Leige vesi aitab leevendada maoprobleeme, mis aeglustavad ainevahetuse tööd.


Vesi aeglustab enneaegse vananemise protsessi


Vee joomine aitab hoida nahka noorena, tagades nahale piisava niisutuse ja parandades naha tekstuuri ning elastsust. Lisaks puhastab vesi nahka erinevatest mürkainetest, mis põhjustavad enneaegseid kortse.


Vesi parandab vereringet


Leige vesi aitab organismi kuhjunud toksiinide ning jääkide väljutamisele kaasa, parandades seega vereringe tööd, aidates verd puhastada.





Vesi puhastab organismi


Klaas leiget vett hommikul aitab kehal vabaneda öö jooksul kogunenud toksiinidest. Leige vesi aitab lagundada toitaineid maos, parandades seega seedesüsteemi tööd. Toatemperatuuril vesi aitab organismi puhastamisele kaasa.


Vesi leevendab valu


Leige vesi aitab valu ära võtta. Sellepärast hommikune sooja vee joomine aitab leevendust tuua lihas- ja liigesevaludele ning seedeprobleemidele.

Kommentaare ei ole