{ads}

HIDE

Viimased

latest

Looduslike vahenditega gripi vastu

  G ripp on äge viirushaigus, mille tundemärgid on kuiv köha ja nohu, peavalu, palavik, lihase ja liigsevalu. Esineb kolm alaliik...

 Gripp on äge viirushaigus, mille tundemärgid on kuiv köha ja nohu, peavalu, palavik, lihase ja liigsevalu. Esineb kolm alaliiki: A, B ja C-tüüpi millest A, mida esineb ka lindude ja oomade seas, on kõige ohtlikum.


Kuidas ravida ja ennetada?

Ennetamisest rääkides tuleb mitte ära unustada sagedat kätepesu seebiga, tervislikku toitumist, füüsilist aktiivsust ja korralikku puhkust.

Küüslauk ja sibul.

Küüslauk on väga tõhus abivahend võitlemaks kõikide põletikuvormidega, millel on antibiootiline toime. Vastupidiselt aga antibiootikumidele toimib ta mikroobide suhtes valikuliselt. Ta ründab halbu mikroobe ja ei hävita häid.

Dr. Andrew Well soovitab kasutada toorest küüslauku, et stimuleerida organismi kaitsevõimet. Igaljuhul on siis tegemist külmetusega või kroonilise põletikuga, niipea, kui esimesed haigussümptomid esinevad tuleks tarbida hakitud küüslauku ja neelata seda alla nagu tablette lihtsalt nii või siis saiale määrituna.

 

 

 



Sibulat võib tarbida samamoodi, sibul sisaldab rikkalikult kvertsetiini, millel on viiruse- ja bakterivastane toime.

Kui te ei kannata toorest küüslauku ega sibulat, katsuge seda vähemalt kasutada toiduvalmistamise juures võimalikult rikkalikult.

Sidrun.



Sidrunil on tugev antiseptiline toime, mis aitab võidelda tõhusalt mitmekümne haigusepisiku vastu. Ta on väga tõhus, et võidelda kõikide põletike vastu, eriti just gripi ja nohu. Ta aitab alandada palavikku täna oma higistama panevale toimele. Sidrunil on tugev bakteritsiidne toime ja ta on looduslik desinfektsioonivahend.

Vürtsid

Kasutage ohtralt vürtse, neil kõigil on tugev bakteritsiidne ja viirusevastane toime, nad stimuleerivad immuunsussüsteemi normaalset funktsioneerimist. Parimad neist on: kaneel, nelk, curry. Mis puutub rohelistesse maitseainetesse, siis kasutage tüümiani, punet, piparrohtu, salveid.

Ennetamiseks.

Punane päevakübar ehk purpur siilkübar ja Sipelgapuu koor . Mõlemad taimed stimuleerivad immuunsussüsteemi ja soovitav on neid regulaarselt tarbida vastavalt ettekirjutatud annustele enne gripi hooaja algust. Neid võib võtta koos vitamiinidega (C, D, A, tsink, seleen)

Dr. John J Cannell'i järgi on just D-vitamiini puudus süüdi gripiviiruse vastuvõtlikkusel. Paljud meedikud nõustuvad selle mitmete uuringutega kinnitatud teooriaga. Sügisesel ja talvisel hooajal on Põhja-Euroopa ja Põhja-Ameerika täiskasvanutest elanikel soovitatav tarbida päevas 2000 rü D-vitamiini. Suvisel ajal viibida vähemalt kümme minutit päikese käes, eelistatavalt hommikul ja tarbida 500 - 100 rü-d lisaks.

 

 

>



Vanaema loodusravi.

Magama aitab jääda üks tass sooja vett, kuhu on lisatud pitsitäis rummi ja poole sidruni mahl. Lisage mett. Sidruni võib vahetada apelsiniga.

Köha vastu purustada kaks küüslauguküünt, keeta tassitäie piima sees ja juua soojalt.


Valutava ja kange kaela vastu aitab niisutage rätik tulises vees ja pange õlgadele, et soojus kauem püsiks pange märg rätik kuiva sisse.

Nohu korral vietnami salvi seljale ja  talla alla määrida.









Kommentaare ei ole