{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest - Vali üks kivi ja vaata, mida see sinu kohta räägib!

Nr.1  Esimene kivi on Opaliit. Opaliit on klaasi või kvartsi baasil kivi, mida sulatatakse metalliga, et luua opaalne ...


Nr.1 

Esimene kivi on Opaliit. Opaliit on klaasi või kvartsi baasil kivi, mida sulatatakse metalliga, et luua opaalne efekt.

Tähendus:

Sa armastad oma elus üle kõige vabadust, kaugel eemal linnakärast ja stressist. Sa tunned vajadust end välja lülitada ja leida rahu kuskil, kus su sisemised mõtted ja meeled pääsevad esile.


Nr. 2

Teine kivi on Malahhiit. Malahhiit on roheline kivi, mis tuleneb vasest ja millel on kaitsevõime elektromagneetiliste kiirte vastu.

Tähendus:

Selle kivi valik näitab sinu elus juhtuma hakkavaid suuri muutusi. Paljud muutused leiavad aset spirituaalsel pinnal. Sul võib ka ees olla kohtumisi ja muutusi südameasjades. Ideaalne hetk, et vaadata uuesti üle oma valikud.
 
 
 
 


Nr. 3

Kolmas kivi on Päikesekivi. See kivi sümboliseerib allikat, soojust, valgust ja elu.

Tähendus:

Kui sa tunned, et see kivi sind tõmbab, siis näitab see, et sa oled väga optimistlik inimene. Su tulevik on paljutõotav, valgusrikas ja mugav. Vaata, et sa veedad palju aega päikese käes, mis sind terveks teeb. Ära kaota oma rõõmsat meelt!


Nr. 4

Neljas kivi on Mahagon-Obsidiaan. See kivi äratab tingimusteta armastust, tal on rahustav toime ja ta tagab hingerahu.

Tähendus:

Kui sa tunned tõmmet selle kivi poole, siis sinu alateadvus katsub sulle öelda, et on aeg vanadest harjumustest vabaneda ja luua uus elu. Tuleta endale meelde, kui palju su elus õnne on olnud. Ole tänulik ja ära lase armukadedusel oma üle võimust võtta.
 
 
 
 


Nr. 5

Viies kivi on Sinine Hauliit. See kivi stimuleerib teadmisi ja iha.

Tähendus:

Kui see kivi sind paelub, hoia oma meel avatuks sõnumitele, mis ülevaltpoolt tulla võivad. Pea päevikut oma unistuste kohta ja teadvusta oma nägemusi, mida sulle saadetakse.


Nr. 6

Viimane kivi on Dalmaatsia Jaspis, mis tasakaalustab Yin-yang'i energiat organismis.

Tähendus:

See kivi näitab, et sa oled lõbusa meelega, tore, inimesed armastavad sind. Sa otsid elus seiklusi ja uusi kohtumisi. Su rõõmus meel aitab sul elus läbi lüüa. 



 

Kommentaare ei ole