{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: Millist värvi silla sina valiksid?

Kui sa soovid rohkem enda isiksuse kohta rohkem teada saada, siis tee järgnev isiksusetest.  Millist värvi sina selle silla värviksi...




Kui sa soovid rohkem enda isiksuse kohta rohkem teada saada, siis tee järgnev isiksusetest. 

Millist värvi sina selle silla värviksid? Vali üks allolevate valikute seast. 



Vastused


Punane sild





Kui sa valisid punase silla, siis tähendab see seda, et sa oled väga otsusekindel inimene. Sa pead alati oma lubadustest kinni ja kohtled inimesi hästi. Sa oskad panna end inimestega suheldes teiste kohale ja mõistad nende tundeid. Sa oled kaastundlik inimene.

Juba selle tõttu pöörduvad su tuttavad ja lähedased oma muredega sinu poole. Sulle on usaldatud palju saladusi ja nii mõnigi süda on tundnud kergendust peale oma murede jagamist sinuga. Sa ei tohiks ainult lubada kõiki inimesi oma ellu, sest on neid, kes kasutavad su headust ära.





Sinine sild




Kuisa valisid sinise silla, siis oled sa pigem romantiliselt häälestatud. Sa lased end oma südamel juhtida. Isegi, kui mõistus käsib sul teha teine ja arukam valik, siis eelistad sa silmad sulgeda ja teed seda, mida sa ise sellel hetkel õigeks pead.

Lisaks sellele ei tee sa asju nii nagu teised, sa tahad teha kõike oma äranägemise järgi. Sulle meeldib uute ideedega katsetada, sest ainult nii saad sa teada, kas see sulle üldse meeldib või mitte. Sa elad käesolevas hetkes ja astud probleemidele vastu alles siis, kui nad tekivad, muretsemata ette. 


Pruun sild




Sinu kohta võib öelda, et sa oled väga distsiplineeritud inimene. Raske töö ja tõsine ellusuhtumine iseloomustab sind ja sa võid enda üle uhke olla. Sa ei ole paindlik ja võid jätta mulje, kui liiga kangekaelsest inimesest.

Sa oled sihikindel ja ei jäta enne, kui oled saavutanud oodatud tulemused. Sinu jaoks on plaanid väärtuslikud ainult siis, kui sa oled nad saanud lõpule viia. Sa ei taha raisata oma aega asjade peale, mis kuhugi ei vii.






Roheline sild



Need, kes valisid selle värvi, on väga loomingulised inimesed. Sul on hea maitse ja sa oled sellega tõmmanud ka teiste tähelepanu. Sa oled väga andekas muusikas, moealal või mõnes teises kunstivaldkonnas ja pälvinud sellega tunnustust.

Sul on palju ideid ja sulle meeldib end väljendada läbi oma loomingu.


Valge sild


Kui sa selle värvi valisid, siis tõenäoliselt ootad sa oma ellu midagi ilusat ja hiilgavat. Sa ei taha elus halba näha ja keskendud võib-olla liiga palju sellele, mis sulle meeldib elus. Selle asemel aga, et halba karta, tuleks olla võimalikult positiivne ja vaadata elu läbi optimistliku pilgu. 


Must sild



Must värv tähendab seda, et sa oled ettevaatlik. Mitte keegi ei tea, mis on sinu ilusa naeratuse taga varjul. Tegemist on hoiakuga, mida sa oled endale võtnud, et mitte teistele oma tõelisi tundeid näidata ja vältida haiget saamist. Sa peaksid end rohkem avama ja laskma oma sisemisel ilul särada enda ümber. Sest nii võid sa endast jätta väga vale mulje teistele ja kaotada seeläbi võimalusi teha huvitavaid sõpru. Sest keegi ei tunne sind päriselt, välja arvatud sinu väga lähedased inimesed. 



Kommentaare ei ole