{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ilusate ja pikkade juuste saladus

Kas ka sina unistad paksudest, pikkadest ja ilusatest juustest ja oled pettunud, et su juuksed kunagi pikemaks ei kasva, vaid murduva...

Kas ka sina unistad paksudest, pikkadest ja ilusatest juustest ja oled pettunud, et su juuksed kunagi pikemaks ei kasva, vaid murduvad ja muutuvad alt hõredamaks? 


 

Siin on sulle hea juuksemaski retsept, mis aitab sul ruttu juukseid tugevamaks muuta ja kiirendab juustekasvu. See mask aitab ka lahendada kuivade ja hõredate juuste probleemi.

 

Porgandiõliga looduslik retsept, mis kiirendab juuste kasvu

Sul läheb vaja ainult 3-4 porgandit ja paar tilka oliiviõli. 

Koori ja riivi porgandid, pane seejärel porgandid potti oliiviõliga ja hauta madalal tulel, kuni porgandite värv muutub oranžiks. 

Nõruta segu ning hoia alles ainult saadud vedelik, mida sa võid hoida klaaspudelis. 

Porgandiõli aitab niisutada juukseid . Kanna õli niisketele juustele ja lase paar tundi mõjuda. Juuksed kata rätikuga selleks, et õli paremini imenduks. 

 

 

 

Juusteotste parandamiseks

Määri porgandiõli juusteotstele, sa ei pea isegi seda ära loputama pärast vaid võid jättagi juustele. Määrida võid aga ükskõik millal, kasvõi kohe peale juuste pesemist.

 

Juustekasvu kiirendamiseks ja tugevdamiseks

Regulaarsel kasutamisel aitab porgandiõli kiirendada juustekasvu. Selle jaoks soojenda õli veevannil, kuni ta muutub leigeks, seejärel kanna õli peanahale ja masseeri sõrmeotstega, kuni õli on hästi imendunud. Soovitatav on kanda õli iga päev juustele vähemalt nelja päeva jooksul, enne magama heitmist ja jätta juustele kogu ööks. Hommikul loputada.

 

Juuste toitmiseks

Sa võid lisada paar tilka porgandiõli oma tavalisele juuksemaskile.

 

Juuste kuivuse vastu

Lisa paar tilka porgandiõli šampoonipudelisse.

 

Sa võid samuti teha nii, et kannad õli juuste peale õhtul, paned juuksed patis ja hommikul pesed õli välja. 

 

Proovi järgi ja veendu ise!

 


Kommentaare ei ole