{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Millises linnas sa elama peaksid oma sodiaagimärgi järgi?

Kus sina end kõige paremini tunneksid: maal või linnas elades? Ja kas sa tead, millises linnas või maakohas elades sa peaksid elama? ...

Kus sina end kõige paremini tunneksid: maal või linnas elades? Ja kas sa tead, millises linnas või maakohas elades sa peaksid elama? 

 

unsplash@speedy731

Jäär

 

Jäära jaoks ideaalne linn on Pärnu. Sealt ei puudu miski, mida ta vajab: meri, päike, hea toit, hea muusika, ilusad ja meeldejäävad õhtupoolikud ja alati põnev. See linn on sinu jaoks, kallis Jäär! 

 

Sõnn

 

Haapsalu on sinu hingele. Seal ei puudu ilus arhitektuur ega vajalikud butiigid, kus ilusaid riideid osta. Lisaks sellele on seal häid söögikohti ning promenaad, kus jalutada. Ja muidugi veel Valge Daam.


Kaksikud

 

Tartu on sinule kõige parem valik. Tegemist on linnaga, kus igav juba ei hakka. Lisaks sellele on linn täis üliõpilasi, seega on seal palju üritusi, pidusi, natuke lapsikut meelt aga eriti palju armastust.

 

 

 

 

Vähk

 

Paide on ilus ja roheline linn, kus on kõik olemas Vähi tähtkujus sündinud inimeste jaoks. Eemal suurest linnakärast saab ta naudida rahu ja vaikust. Lisaks kõigele on Paide Eestimaa süda, kus ei puudu ei pargid jalutamiseks ega puhkealad lastele: oma peret ja perega veedetud aega hindab Vähk aga kõige rohkem.

 

Lõvi

 

Saaremaa on sinule sobiv elamispaik. Sealt ei puudu midagi, mida sa vajad ja saarlased on uhke rahvas nagu sina isegi, kes ei lase endale jala peale astuda.

 

Neitsi

 

Sina peaksid elama Lahemaal. Lahemaa on sinu hingele ja pealegi ei pea sa nii teistega läbi käima ega välismaailmaga ühenduses olema (piisab suhtlusnurkadest ka). 

 

 

 

 

 

Kaalud

 

Tallinn on sinu jaoks väga sobiv linn. Romantiline, ilus, pikemas perioodis väsitav... Nagu sina isegi, kallis Kaalude tähemärgi esindaja. Aga sind ei häiri suures linnas elamine, sest kõik pilgud on nii sinu peal ja igav sul juba ei hakka. Sulle meeldivad ilusad riided, kohvikud ja teatrid: kõigest sellest sul Tallinnas elades puudust juba ei tule.

 

Skorpion

 

Sulle sobib Viimsi. Mere lähedal ja otsekui postkaardi pealt võetud. Natuke nagu sina isegi. Mõnikord pole torm tõesti kaugel ja kui ilm peaks tormiseks minema, siis pühib ta kõik oma teelt.

 

Ambur

 

Sina peaksid elama kultuurilinnas Viljandis, kus on palju rohelust ja ilus järv aga ka linnaelu. 

 

 

 


Kaljukits

 

Kaljukitsele meeldib Rakvere, kus on nii kultuuri, kui ajalugu, lisaks sellele uuenduslik tulevikuvaade. Linn on tema jaoks piisava suurusega ja ta soovitab ka teistele sinna elama tulla.

 

Veevalaja

 

Sulle sobib hästi Setumaa, sest sa oled sellest nii kaua unistanud. Sulle meeldib nende oma keel ja rahvariided.

 

Kalad

 

Sulle sobib Laulasmaa. See on koht sinu hingele, kus sa saad nautida loodust ja merekohinat. 


 



 


Kommentaare ei ole