{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP/ Milline sa töökaaslasena oled vastavalt oma sodiaagimärgile ja millised on sinu suhted teiste kolleegidega?

Üldiselt on inimesed uhked oma tähtkuju üle. Paljud toetuvad horoskoopidele igapäevases elus, leides põhjuse, miks suhe ühe või teise inimes...

Üldiselt on inimesed uhked oma tähtkuju üle. Paljud toetuvad horoskoopidele igapäevases elus, leides põhjuse, miks suhe ühe või teise inimesega on nii kriitiline või vastupidi - väga hea ja omavaheline klapp on suurepärane. 

 

gfycat

 

Samuti aitab horoskoop paremini mõista teiste isiksusi, sest selle läbi on meil olemas algbaas, mis võimaldab meil neist aru saada. 

Üldiselt peaks seda teadmist rakendama ka kolleegide puhul, ehkki üldjoones oma töökaaslasi valida ei saa. Aga vähemalt aitab see mõista, miks sul mõne kolleegiga töö lihtsalt sujub iseenesest, teil on palju ühiseid teemasid ja teisega jälle on pidevalt ütlemisi ja lahkhelisid. 

Oma elus jooksul veedame me rohkem palju aega töö juures, kui koduseinte vahel. Seega näeme sageli rohkem töökaaslasi, kui pereliikmeid. Selle tõttu on mõnikord hea ise ka teada saada, millisena teised sind näevad töö juures ja milline on sinu suhe töökaaslastega. 

 

 

 

 

Jäär ( 21. märts - 21. aprill) 

 

 Sinuga juba kohvimasina kõrval igav ei hakka: sulle meeldib palju rääkida ja huvitavatest jututeemadest sul juba puudu ei tule. Kõik teemad saavad läbi käsitletud ja sa ise tunned neist vestlustest mõnu, sest sulle meeldib, kui viimane sõna sinule jääb. Ja õigus jääb alati sinule, sest sul on vankumatu enesekindlus. Isegi siis, kui sa peaksid eksima. 

Sa oled ettevõtlik, valmis väljakutseteks. Väga energilise loomusega, aktiivne ja tegus aga hea südamega. Sulle meeldib konkurents ja sa teed kõik, et karjääriredelil edasi liikuda ning võimule pääseda. Sest oma hinges tunned sa alati, et oled valmis juhtimise oma kätesse võtma. Selle joone tõttu võib sinu läbisaamine su kolleegidega olla mõnikord natuke pingeline. 

 Oma töökaaslaste seast on see, kellega sul kõige parem klapp on - Kaalude tähtkuju all sündinu. Juba sellepärast, et ta on paindliku meelega, valmis alati iga projektiga kaasa lööma - teie kaks suudate suuri asju korda viia. Sina oled see, kes mõtleb, temal jälle on oskus sinu plaane täide viia. 

 

Sõnn ( 22. aprill - 21. mai) 

 

Sina pead kinni oma harjumustest ja kõik su töökaaslased teavad täpselt, mis kell sa kohvipausi teed. Ja oma harjumusi pead sa tähtsaks, sest vähemalt nii ei tule sul ette ebameeldivaid üllatusi ning sul endal on tunne, et sul on kõige üle kontroll ja sa tead täpselt, mis järgmisel hetkel juhtuma hakkab. Ütleme siis nii, et sind hinnatakse sinu püsivuse ja usaldusväärsuse pärast. 

 Töö juures oled sa heatahtlik teiste vastu, siiras ja pigem diskreetne. Sa kohaned ruttu uue meeskonnaga, tähtis on, et keegi su harjumusi muuta ei katsu. Sa teed kõike mõõdukalt ja läbimõeldult, sulle meeldib võtta iga asja jaoks aega ja sulle ei meeldi sugugi, kui keegi oma nina sinu asjadesse topib. Väga metoodiline ja armastad korda. Sinu kõrval töötamine nõuab natuke kannatlikkust. 

Oma töökaaslaste seast eelistad sa just seda, kes on sündinud Neitsi tähtkujus. Ta ei ole tulnud tööle selleks, et lõbutseda ja oma aega niisama raisata. Seda parem, on sinu tagasihoidlik arvamus, sest sa oled veendunud, et tänu oma tõsisele tööle suhtumisele saadab teda ka edu ja vähemalt temaga võid sa kindel olla, et soovitud tulemused pole kaugel. Sinul on ideed ja rakendused, tema investeerib ja tõstab toodangut. 

 

 

 

 

Kaksikud ( 22. mai - 21. juuni) 

 

Töö juures oled sa tõeline päikesekiir. Sa tunned hästi kõiki inimesi, alates uksehoidjast ja lõpetades kõrgete ülemustega: sa ei ole kunagi liiga uhke, et mitte suhelda sinust madalam kohal olevate inimestega. Sa lobised kõigiga. Ja sa muudad kõigi tuju heaks, oled kutsutud kõigile pidudele, sest mis pidu see ilma sinuta on? 

Sa huvitud kõigest ja oled oma loomult hea inimene, sa oled lõbus töökaaslane, kellel on alati palju huvitavaid ja häid ideid, mis aitavad projekte paremini ellu rakendada. Mõnikord oled sa natuke hajevil ja jonnakas, aga ainult siis, kui kõrgemad ülemused su töö kallal midagi ütlema hakkavad. 

Töökaaslaste seast meeldib sulle see, kes on sündinud Jäära tähtkujus. Teil on hingeline side. Alati teie ideed just läbi ei löö aga te teete ikkagi suuri ja unustamatuid tegusid koos. 

 

Vähk ( 22. juuni - 22. juuli ) 

 

Sa oled see, kes teiste seast alati silma ei paista ega otsigi esiplaanil olemist. Oma loomult oled sa rahulik ja teiste töökaaslaste vastu tähelepanelik, ehkki sa teed kõike diskreetselt ja omal moel. Sinu kirjutuslaual valitseb alati kord ja puhtus. Kui keegi peaks aga sinuga tõesti tüli norima, siis võid sa päris üllatavalt reageerida. 

Ülemuste ja töökaaslaste usalduse oled sa juba ammu ära teeninud. Sinu peale võib alati kindel olla. Aga parem on mitte sulle etteheiteid teha, sest vähimgi kriitika läheb sulle hinge. 

Töökaaslaste seast tunned sa end hästi Kalade tähtkujus sündinuga, kes oskab töö juures valitsevaid pingeid leevendada. Tehnilistes küsimustes pöördud sa aga Neitsi tähtkujus sündinu poole. 

 

 

 

 

 Lõvi ( 23. juuli - 22. august) 

 

Sina juba märkamatuks ei jää mitte kusagil ja kindlasti ka mitte töö juures. Sinu kohalolekut on tunda kohe, kui sa oled oma jala üle kontori läve tõstnud. Sa januned kiituste järele ning oled alati hoolitsetud välimusega. Sa oled hea moraalitundega ja suurepärane advokaat, kui sa peaksid töökaaslaste vahel õiglust jalule seadma. 

Sulle meeldib silma paista. Kuidas ka ei ole, sa ei talu töökaaslaste ega oma ülemuste ükskõiksust oma isiku suhtes. Sa vajad töötamiseks heakskiitu. Üldiselt oled sa selline töötaja, kes oma töötunde ei loe. 

Töö sujub sul hästi Kaksikute tähemärgi all sündinud töökaaslasega, vähemalt saad sa alati tema käest konsulteerida, kas see projekt on pingutusi väärt või mitte. Teil on palju ühiseid jututeemasid, te pingutate koos eesmärkide nimel. Sina tegutsed, Kaksik aga võtab suhtlemise enda peale. Ja koos viite projekte ellu. 

 

Neitsi ( 23. august - 22. september) 

 

Sageli oled sa viimane, kes töölt koju läheb, sest sa ei suuda enne lõpetada, kui sa pole teinud kõik, mida oled planeerinud. Sinu peale võib alati loota, sulle antakse üle olulisi kohustusi ning alati võib kindel olla, et sa teed oma tööd tõsiselt ja hästi. Mõnikord on sul ainult kalduvus teisi õpetada ka oma tööd tegema, sest sa usud, et sul on paremad kogemused ja oskused selles vallas. Ainult, et selline suhtumine võib tekitada pingeid sinu ja su kolleegide vahel. 

Oma tööd teed sa pühendumusega sa oled idealist ja väga hästi organiseeritud. Need jooned ilmselt kirjeldavadki sind kõige paremini. Teiste seas oled sa aga pigem diskreetne ja tagasihoidlik. Sa oled see, kes osutab alati hea meelega teeneid teistele ilma, et ta ise midagi kunagi vastu küsiks. 

Oma töökaaslaste seast on tal hea klapp Kaljukitse tähtkujus sündinuga. Mõlemad rügavad tööd teha, mõtlemata kelleajale. Nad ühendavad oma jõud projektide ellu viimiseks. Nad teavad, et ilma midagi tegemata ei ole ka tulemusi. 

 

 

 

 

Kaalud ( 23. september - 22. oktoober) 

 

Sa oled viisakas töökaaslane, kes kasutab sageli diplomaatiat. Mõnikord võid sa näidata välja aga sallimatust nende vastu, kes ei mõtle nii nagu sina. Tegelikult on raske teada, millises tujus sa järgmisel hommikul tööle tulles õieti oled. Sinu püsimatus on juba legendaarseks saanud aga õnneks oled sa kõrgelt hinnatud töökaaslaste seas, sest sa lihtsalt oled nii tore inimene, et kõik sind armastavad. 

Sa oled just selline töökaaslane, kelle sarnast kõik endale tahaksid. Sa annad endast kõik, et oma töökohustused ära teha, sa austad kõrgemal pool olijaid ja hoolitsed selle eest, et üldine õhkkond oleks hea. Sa oled koostöövalmis ja lisaks sellele väga hea diplomaat. 

Oma töökaaslaste seast eelistad sa Amburi tähtkuju all sündinut, kellega on võimaluste arv kõige suurem. Ambur annab sulle vajalikku julgust, et oma projekte ellu viia. Ja lisaks sellele on ta väga hea agent, kes oskab sinu tööd hästi esile tõsta. 


Skorpion ( 23. oktoober - 22. november)

 

Sa oled tõeline vurrkann, energiast pakatav. Mõni võid arvata, et sa jood energiajooke öösiti, et hommikul täisvormis olla. Ilmselt tänu sellele aga sa suudadki panna oma töökaaslasi tegema peaaegu kõike, mida sa tahad. Ole ettevaatlik ainult, et keegi ei hakkaks arvama, nagu sa kasutaksid teisi oma huvides ära. Kõik ei taha olla sinu teenistuses.

Sa oled suuteline võtma enese peale ka kõige raskemad ja keerulisemad töökohustused. Aga autoritaarsusele sa alluda ei taha. Parem on sind mitte vihale ajada. Töökaaslastega suheldes oled sa pigem kinnine ja tahad silma paista oma töövõimete poolest, ilma eraelu paljastamata. 

Töökaaslaste seast hindad sa Kalade tähtkuju all sündinud. Te olete mõlemad väga tundlikud ja usaldate oma intuitsiooni. Koos suudate te ellu viia ilusaid asju.

 

 

 


Ambur ( 23. november - 21. detsember)


Sa oled see, kes ütleb alati otse välja selle, mida sa mõtled. Kui sulle mõni uus projekt ei peaks meeldima või kui töökaaslase uus soeng ei ole sinu meelest ilus, siis ütled sa selle välja. Sa tead, mida sa tegema pead ja kuhu jõudma ning oled selle tõttu hea juht. Sageli jõuad sa aga tööle suure hilinemisega. Sa jõuad sageli enda organiseeritud koosolekutele tunni ajase hilinemisega, pannes oma töökaaslased silmi pööritama.

Sa oled hinnatud töötaja, kes ronib karjääriredelil omal kiirusel ülesse. Töö juures oskad sa panna kõiki end hästi tundma ja oskad teisi motiveerida vajaduse korral. Sa oled meeldiv töökaaslane tänu oma optimislime ja oskusele suhelda.

Sulle meeldib töökaaslaste seast Veevalaja, kes oskab sind motiveerida ja panema sind endast parimat andma. Sa ei taha ilmaasjata kiirustada ja tema jagab sinu mõttemaailma. Ning edu ongi teie koostööle garanteeritud. Te teete head tööd ilma üleliigsete draamadeta.

 

Kaljukits ( 22. detsember - 20. jaanuar)

 

Töökaaslaste seast paistad sa silma oma tõsise töösse suhtumise ja pealtnäha jaheda olememise poolest.  Miski ei ärrita sind rohkem, kui liigne sentimentaalsus töö juures. Sa oled väga nõudlik, samas vajad ka teiste tunnustust, isegi kui mõte sellest tundub sulle natuke vastumeelne. Sa oled endale ehitanud kõva kesta, mille taga varjab end tegelikult õrna südamega inimene, kes usub ikka veel, et ta ei ole piisavalt tasemel ja tahab tõestada vastupidist.

Sa oled ambitsioonikas ja hea töötaja, kes mõtleb enne kõike sellele, kuidas oma tööd paremaks muuta. Sa ei tule tööle selleks, et nalja teha või sõpradega aega veeta. Sulle meeldib tunda seda tunnet, kui töö on tehtud hästi ja korralikult. Oma kolleegide arvamusest ta suurt lugu ei pea, ta ei pea teistele meeldima. Tuleb ära mainida, et sa ei ole just koostööks loodud. 

Sulle meeldib Kalade tähtkujus sündinu, ehkki sa pead teda aeg-ajalt tagant ergutama. Aga ta mõjub sulle nii rahustavalt, et sa annad talle andeks tema apaatse oleku. Lisaks sellele oled sa tähele pannud, et tal on hea intuitsioon. Väga kasulik selleks, et aega ja raha võita.

 

 

 


Veevalaja ( 21. jaanuar - 19. veebruar)


Sul on mitu maski, mida sa kannad ja mõnikord ei tea sa ise ka, millist maski sa sel päeval just kannad. Sinu vabadusejanu paneb sind rohkem üksi tegutsema selleks, et mitte teiste käskudele alluda. Seega oled sa loominguline aga oskad alati igast olukorrast tee välja leida. Õnneks on sul palju elurõõmu, mille abil sa võidad teiste südameid, kes tahaksid sinuga töölõunale minna. 

Sa oled originaalne, kes läheneb tööle oma äranägemise järgi. Kui sulle jäetakse teatud vabadus, siis oled sa võimeline imesid tegema. Kuidas ka ei ole, sa oled uuendusliku nägemisega inimene, kes suudab kõiki motiveerida enda mõtteviisi üle võtma.

Töökaaslastest meeldib sulle Jäära tähtkujus sündinu. Sest tal on palju huvitavaid ideid. Sa valid neist ideedest välja ainult kõige paremad ja katsud nad ellu rakendada. Te mõlemad mõtlete ruttu, tegutsete ruttu ja tüdinete ruttu.


Kalad ( 20. veebruar - 20. märts)


Sa elad nii palju oma mõtte - ja unistustemaailmas, et töö juures võid sa olla tõeline katastroof. Aga su töökaaslased hindavad sind sinu tundlikkuse ja inimlikkuse poolest. Nad teavad, et sul on hea süda ja katsuvad sind mõjutada natuke, sest mõnikord jääb sul puudu kindlameelsusest ja sa kaod vahel oma unistuste maailma ära. 

Sa oled suur unistaja, kellel on tugevalt arenenud loominguline külg. Selleks, et hästi tööd teha, vajad sa rahulikku ja julgustavat õhkkonda. Töö ei ole sinu elus esikohal ja pingelises õhkkonnas sina tööd teha ei saa. 

Oma töökaaslaste seast hindad sa Skorpioni tähtkujus sündinud, kes nagu sina, usaldab oma intuitsiooni. Te kuulate mõlemad oma sisemist häält, teete häid valikuid ja kasutate oma talenti selleks, et ellu viia ainulaadseid ja originaalseid projekte.



 





Kommentaare ei ole