{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Milline loom on kõige lähedasem sulle su tähtkuju järgi?

Inimesed unistavad tihti hingesõbrast, sellest inimesest, kellel oleks sinuga palju ühist ja kellega sa tunneksid ennast hästi ka ilm...

Inimesed unistavad tihti hingesõbrast, sellest inimesest, kellel oleks sinuga palju ühist ja kellega sa tunneksid ennast hästi ka ilma rääkimata. Oled sa juba mõtelnud oma loomast hingesõbrale? Loomale, kes sarnaneb oma loomuselt sinuga ja kes mingil määral esindab sinu eluviisi ja isiksust. Ja võib juhtuda, et sulle just meeldib see loom rohkem, kui mõni teine. Mis siis, kui tegelikult on sellel loomal tugev side sinu astroloogilise tähemärgiga?


JÄÄR - Pesukaru

Pesukarud on omavahel sõbrad ja saavad hästi läbi kõigiga, kes nendega hästi läbi saavad. Kui aga keegi peaks tema vastu või tema lähedaste vastu hakkama, muutub ta ruttu agressiivseks. Ei tasu tema heatahtlikkust kurjasti ära kasutada, vastasel juhul võib asi halvasti lõppeda.

SÕNN - Hunt

Sõnnidele meeldib elada kindlaksmääratud reeglite järgi. Kõik teised peavad neist reeglitest kinni pidama, mis karjajuht paika on pannud.

KAKSIKUD - Panter

Panter on nagu Kaksikud - ettenägematu! Ta võib sind üllatada oma tuju muutustega - ühel hetkel ta nurrub ja teisel hetkel hüppab sulle turja. Sa ei tea iialgi, mida temaga oodata.
 
 
 


VÄHK - Lõvi

Lõvi kaitseb oma pere ja kodu. Kui on vaja kaitsta omasid, siis teeb ta seda kasvõi oma elu hinnaga. Sama kehtib ka Vähi kohta.

LÕVI - Kass

Pealtnäha iseseisev, eelistab Lõvi olla parem üksi, kui halvas seltskonnas. Ta on hea ainult nendega, kes tema vastu head on.

NEITSI - Kotkas

Neitsi on nagu kotkas, ta näeb ülevalt kõike globaalselt ja teab täpselt, mida keegi parasjagu teeb. Mitte miski ei jää talle kahe silma vahele.

KAALUD - Panda

Isegi, kui pandad on tuntud oma laiskuse poolest, on ka neil kuldaväärt omadusi. Ainult tema vaatamine toob juba rahu hinge. Tema seltskond on tõeline nauding ja tema suhtlemisoskusele pole võrdset. Täpselt nii on ka Kaaludega.
 
 
 


SKORPION - Haikala

Haikalad on väga kiired, võimelised välja ilmuma ja kaduma välgu kiirusel. Skorpion on sama kiire, seal kus on midagi negatiivset, ta kaob jätmata endast jälge.

AMBUR - Öökull

Ambur oskab tänu oma tarkusele nautida seda, mida elul talle pakkuda on. Nii nagu öökull.

KALJUKITS - Hobune

Kaljukitsed on nagu hobused, nad on metsikud ja hingelt vabad. Nad ei kõhkle edasi minemast tuleviku poole, millel on neile nii palju head varuks. Nende deviis on minna edasi ilma muretsemata.

VEEVALAJA - Karu

Veevalajad võivad olla väga head sõbrad. Nad kiirgavad headust ja on olemas sinu jaoks alati, kui sa ainult jätad neile piisavalt hingamisruumi. Nii nagu karudki, kes tundes ohtu, muudavad hoiakut.

KALAD - Rebane

Nad eelistavad elada eemal kõikidest probleemidest ja muredest. Nad tahavad elada rahus. Kui keegi peaks aga nende rahu tulema segama, siis muutuvad nad kiskjateks.

 

Kommentaare ei ole