{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Miks just Kaalude sodiaagimärk on astroloogide poolt ülehinnatud?

  Juba aegade algusest saadik, on inimene katsunud paremini mõista nii iseennast, kui elu enda ümber. Katsudes paremini an...

 


Juba aegade algusest saadik, on inimene katsunud paremini mõista nii iseennast, kui elu enda ümber. Katsudes paremini analüüsida nii enda, kui teiste isiksust, mõttemaailma, maailmavaadet, ellusuhtumist, uskumusi ja alateadvuslikke valikuid. Me kõik oleme erinevad. 

Ja just nii sai Antiikajal alguse huvi astroloogia vastu, millest edaspidi kujunes välja teadus omaette. Astroloogide sõnul on igal sodiaagimärgil omad head ja halvad küljed, mis teda teistest eristavad ja mille tõttu iga tähemärk näeb maailma just läbi selle pilgu, nagu ta seda teeb. 

Kas sinu tutvusringkonnas on Kaalude tähtkujus sündinud inimesi? Kui see nii peaks olema, siis parem, kui sa õpid neid veelgi paremini tundma ja teed kõik, et nad su elust ei kaoks.

Mõningate astroloogide arust on just Kaalude tähtkujus sündinud inimesed väga erakordsed.

 

 

 

 

1. Kaalud on alati erakordselt intelligentsed

 

Nad taipavad asju esimest pilgust. Analüüsivad elu enda ümber ja omaenda mõtteid rohkem, kui keegi teine. Nende IQ tase on keskmisest kõrgem. Nad on uuendusliku maailmavaatega, kes on osalenud paljude suurte ja revolutsiooniliste projektide juures, mis maailma suurel määral on muutnud. Nad teavad ette, millal mingid sündmused hakkavad aset leidma ja kuidas üks või teine inimene antud situatsioonis käitub. Nad lõpetavad sageli kooli kiituskirjaga. Nad viivad oma püstitatud eesmärgid ellu ja saavutavad sageli edu. Neil on tugev tahtejõud ja vankumatu julgus - ükski takistus ei suuda neid peatada.

 

2. Nad on väga hea südamega

 

Üks kõige silmapaistvamaid jooni nende juures ongi nende legendaarne lahkus. Me kõik vajame tegelikult vähemalt ühte Kaalude tähtkujus sündinud inimest oma ellu. Nad ei talu individualismi ega egoismi. Nad on lihtsalt nii suure südamega ja aitavad absoluutselt kõiki inimesi, kes abi vajavad. Neid imetletakse just selle omakasupüüdmatu headuse pärast.

 

 

 

 

3. Nad on emotsionaalselt tasakaalukad

 

Nad vajavad oma ellu harmooniat ja teevad kõik, et seda saavutada. Emotsionaalselt on nad tasakaalukad ja ei liialda mitte millegagi. Nad on teadlikud, et ühed või teised sündmused võivad olla traumeerivad aga nad on õppinud säilitama rahu ja ei lase oma tunnetel üle pea kokku lüüa. Nad saavad oma tunnetega väga hästi hakkama.

 

4.  Nad kaitsevad õiglust


Õiglus, võrdsus ja ausus on nende deviisiks ja prioriteediks. Nad kaitsevad ihu ja hingega nii omaenda ideesid, kui teiste õigust. Nad katsuvad lahendada vaidlusküsimusi, jäädes ise samal ajal võimalikult neutraalseks ja kuulates alati teiste argumente ära.


5. Nad on ausad

 

Nende ehe ja osavõtmatu loomus muudavad neid kullast inimesteks. Nad ütlevad alati otse, mida nad mõtlevad ilma, et nad kardaksid kättemaksu. Mõnikord võivad need sõnad teha haiget. Nad ei katsu teistele meeldida, nad tahavad olla lihtsalt sellised nagu nad on ja innustada teistes positiivseid muutusi ja teadvuslikkust.

 

6. Nad on  realistid


Erinevalt osadest sodiaagimärkidest, kes elavad oma kujutlusvõimes ja unistuste maailmas: Kaalud teavad, et elu on lühike ja aeg jällegi väärtuslik. Nad on realistid ja ei lase end illusioonidest uinutada, nad mõtlevad pragmaatiliselt enne otsuste vastuvõtmist.


7. Nad eelistavad tõelisi sõpru 


Kuna nad ise annavad emotsionaalselt nii palju teistele, siis huvituvad nad rohkem tõsistest ja kindlatest sõprussuhetest. Tulevik on see, mis neid huvitab.

 

 

 


8. Nad on alati head nõuandjad


Teiste heaolu on nende jaoks alati oluline. Nad teavad, et mõningatel inimestel on kalduvus suuremale tundlikkusele, nad oskavad ära kuulata teisi ja aidata nii palju, kui võimalik.


9. Neil on põhimõtted


Oma elu tahab ta elada rahulikult, kaitstes oma väärtushinnanguid ja printsiipe. Nad on küll avatud meelega aga oma põhimõtteid ei murra ta kunagi. 




2 kommentaari