{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Iga tähemärgi halvimad omadused

 Astroloogia järgi on igal tähemärgil talle omased jooned, mis määravad tema head ja halvad omadused. Sageli arvatakse, et Kaksikud o...

 Astroloogia järgi on igal tähemärgil talle omased jooned, mis määravad tema head ja halvad omadused. Sageli arvatakse, et Kaksikud on kahepalgelised ja Skorpionid salakavalad. Kuidas tegelikult lood on? 


 

Millised on iga sodiaagimärgi halvad omadused? 

 

Jäär : Liigne autoritaarsus

Jääradel on tavaliselt tugev isiksus. Vajaduse korral ei kõhkle ta enda arvamust ja tahtmist peale suruda nii töö juures, kui kodus. Ta on inimene, kes inspireerib ja motiveerib ka teisi. Aga tal on ka ülisuur ego, mis ei muuda temaga suhtlemist just lihtsaks. Ta on sündinud teisi juhtima ja selle tõttu on tal raske teiste autoritaarsust taluda ning ta ei taha olla mitte kellegi teenistuses. Ta ise leiab, et teised peavad teda austama, imetlema ja talle kuuletuma.

 

Sõnn : Suhe rahaga

Tema suurem mure on hirm rahapuuduse ees. Ta varub kogu aeg endale kõrvale sääste ja töötab tõesti raskelt aega lugemata. Tema usub kindlalt, et raha teenitakse töö kaudu. Tema jaoks on tähtis tagada elus kindlustunne, kulutada nii vähe, kui võimalik aga samas ta ei muutu ka ihnuskoiks, kes hakkab sukasäärde viimaseid veeringuid koguma. Ta oskab elu nautida ning sellisteks puhkudeks on tal oma arve.

 

 

 

Kaksikud : Tujukas meel

Ta võib sageli olla üsna kahepoolse loomusega: kord tõsine ja vastutustundlik, teinekord jälle käitud nagu ära hellitatud laps, kes ei muretse järgmise päeva murede pärast ette. Mõnikord on raske tema peale kindel olla, kui ta nii muutliku loomusega on.

 

Vähk : Ülitundlikkus

Ta on hästi emotsionaalne. Tal on raske kriitikaga leppida. Ta on äärmiselt tundlik ja langeb masendusse üsna tühiste asjade pärast. Võib tujutseda ja solvuda mitte millegi pärast.

 

Lõvi : Liigne uhkus

Ta tahab särada ja silma paista. Kõik tema juures on väga ilus ja uhke: alates tema rõivastusest ja lõpetades tema koduga. Talle meeldib silma paista. Ja ta tahab olla teistest parem.

 

 

 

Neitsi : Ülisuur perfektsionism

Tänu sellele küljele muutub ta hästi nõudlikuks nii iseenda, kui teiste suhtes. Ta kritiseerib kõike ja kõiki ja kõike ega taha leppida teiste tehtud vigadega. Võib muutuda liiga pedandiks ning nõuda, et kõik oleks korras, organiseeritud ja kontrolli all.

 

Kaalud : Suutmatus otsustada

Tema on laialt kuulsust kogunud oma suutmatuse pärast otsustada. Ta kõhkleb kaua ja kardab vastu võtta valesid otsuseid. Ta võib veeta tunde kaaludes, kas ta ikka tegi õieti või mitte. 

 

Skorpion : Mängib teiste tunnetega

Ta ei taha eksida ega kaotada ja võib kasutada oma plaanide elluviimiseks vahendeid teistega arvestamata. Tal on sageli aga salakavalad plaanid, ta kasutab teiste tundeid ära oma projektide käigus ja võib teha täieliku ajupesu teistele selleks, et oma tahtmist saada.

 

 

 

 

Ambur : Pea pilvedes

Tal jääb tihti puudu tõsidusest, sageli on tal pea pilvedes ja tal on raske oma kohustuste ja töö tegemisega õigeks ajaks. Selle asemel eelistab ta elu nautida ja põgeneda üksluisuse eest. Igavus ja rutiin on tema jaoks väsitavad.

 

Kaljukits : Külmus

Tal on raske oma tundeid välja näidata ja sellepärast tuntakse teda peamiselt, kui tundetut ja külma inimest. Sageli ei tunne teised end tema seltsis hästi ja inimesed vaatavad teda, kui  südametut ja ükskõikset inimest. Tegelikult on see kõigest vahend, mille abil ta ennast kaitseb.

 

Veevalaja : Individualism

Ta peab kalliks oma iseseisvust ja tahab olla vaba nagu tuul. Nii armastuses, kui sõpruses näitab ta harva oma tundeid välja ja võib tunduda üsna tundetu teiste arvates.

 

Kalad : Suur unistaja

Tal on raske elada ainult reaalsuses, sest ta ei suuda aru saada elu raskustest ja muredest, mis tema õlgadele pannakse. Ta unistab üsnagi naiivselt paremast maailmast ja võib olla selle tõttu depressiivne.



Kommentaare ei ole