{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 7 tähemärki, kes igaüht ei usalda ja sinusse umbusklikult suhtuvad

 Kõikidel sodiaagimärkidel on oma häid ja halbu külgi. Mõnedega on palju lihtsam suhelda, kui teistega.     7 sodiaagim...

 Kõikidel sodiaagimärkidel on oma häid ja halbu külgi. Mõnedega on palju lihtsam suhelda, kui teistega.

 


 

7 sodiaagimärgil on üks ja sama puudus : mõnikord tundub, et nad on tundetud ja südametud. Nad on väga kinnised inimesed, kes hoiavad pigem omaette ega usalda kedagi. Nad näitavad enda tunnetest ainult nii palju, kui ise seda tahavad. 

 

Sõnn

Sõnn ei usalda inimesi, keda ta ei tunne. Ta tahab veenduda, et su tunded on siirad ja ilma halbade kavatastuteta, seni aga, kuni tal ühtegi tõendit pole, jääb ta valvele ja ei lase sinu sõnadest end meelitada ega ära osta. Kusjuures ta kritiseerib suhteliselt kergesti ja võib näidata end päris halva külje pealt, kui keegi peaks tahtma ilma, et tema ise seda sooviks, tema sõbraks saada. Ta tahab, et teda austatakse ja ei armasta ebameeldivaid üllatusi. Ta tahab veenduda sinu heades kavatsustes enne, kui sind oma ellu lubab.

 

Lõvi

Ta ei ole nii kinnine inimene, kui teised aga ta teeb kõik, mis vaja, et kaitsta ennast ja oma eraelu ega lase kedagi endale liiga ligidale. Teiste seas eelistab ta jääda diskreetseks ja kuulab, et paremat ettekujutust saada teistest inimestest. Kui ta leiab, et sa oled väärt seda, et ta sinuga läbi käib, siis avab ta sulle oma elus ühe pisikese uksekese aga ära unusta, et esimese eksimuse korral lendad sa sealt sama ruttu välja.

 

 

 

Neitsi

Neitsi oma sõnu ei vali isiklikku arvamust avaldades. Ta laseb end juhtida ainult loogikast, tunnetele tema elus palju ruumi ei ole. Tema seltskonnas on sul tunne nagu vaatab ta sulle ülevalt alla ja tegelikult see nii ongi. Ja lisaks sellele paneb ta sind tundma nagu peaksid sa teda veel tänama, et ta sind oma kohalolekuga austab. Ta ei hakka aga sulle kunagi ühtegi teenet osutama enne, kui pole veendunud sinu heades ja siirastes kavatsustes.

 

Skorpion

Väga tihti varjab Skorpion oma tõelist olemust maski taha. Ta võib olla tundetu ja vaenulik isegi, võib näidata end äärmiselt külma ja südametuna. Oma loomult on ta mõningal määral manipulaator, ta paneb sind uskuma, et sa oled tema sõbraks saanud aga ise peab iga su liigutust tähelepanelikult silmas. Ta peab ka pikka viha ja ei unusta kunagi neid, kes teda reetnud on.

 

Ambur

Kui olukord talle ebameeldivaks muutub või ei sobi, siis läheb ta lihtsalt minema. Ta hindab kõrgelt oma isiklikku heaolu, ei lase kellelgi takistada end elu nautimast ja eelistab pigem minema minna ilma selgitusi jagamata. See pole üldsegi lihtne olla osa tema elust, jääda aga tema ellu pikemaks ajaks on omaette küsimus. 

 

 

 

Veevalaja

Hoolimata sellest, mida ta pealtnäha laseb välja näidata, on Veevalaja üsna emotsionaalne. Ainult, et ta ei näita seda välja. Ta eelistab end varjata maski taha ja näidata teistele, et mitte miski teda ei kõiguta. Ta jätab endast mulje, kui külmast ja tundetust inimesest, ainult selleks, et oma isiklikke tundeid kaitsta. Väga raske on teada saada, mida ta tunneb, sest ta ei näita iialgi välja, kui ta on haiget saanud. Ta ainult hakkab sind ignoreerima edaspidi.

 

Kalad

Üldiselt ei ole ta väga kinnine inimene. Ta hindab teiste seltskonda aga mitte liiga kaua. Oma loomult on ta pigem loominguline, ideaalis meeldiks talle veeta aega selliste inimestega, kellega ta saaks jagada oma mõttemaailma. Sellisel korral võiks ta olla isegi väga kannatlik. Aga kui ühiseid huvisid ei ole, siis sulgeb ta end iseendasse ja mitte keegi ei saa temast aru. 


Kommentaare ei ole