{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 5 sodiaagimärki, kelle jaoks 2021. aasta tuleb üle ootuste hea

  Millised on need 5 astroloogilist tähemärki, keda järgmine aasta on otsustanud eriti soosida? Kes on need õnnelikud, ke...

 


Millised on need 5 astroloogilist tähemärki, keda järgmine aasta on otsustanud eriti soosida? Kes on need õnnelikud, keda hea õnn järgneval aastal saadab? 


1. Veevalaja


2021. aasta toob sulle kaua oodatud hingerahu. Asjad laabuvad iseenesest ja mitmed murekohad leiavad lahenduse. Suurem summa raha on tulemas, kas siis tänu mõnele pärandusele, mida sa oodata ei osanud; preemiale või ametiposti kõrgendusele. Kuna kõik läheb enamikul ajast nii hästi, siis oled sa täis pealehakkamist ja elujõudu ning muidugi suudad sa ellu viia paljud oma ettevõtmised. Kõige parem aasta suurte ja oluliste otsuste vastu võtmiseks, sest kõik su projektid leiavad õnneliku ja hea lõpu. 


2. Vähk

 

Vähk on tavaliselt oma kaitsva kesta varjus aga järgmisel aastal otsustab ta lõpuks sealt välja tulla ja elada nii nagu peab. Ta hakkab tegelema asjadega, mis ei kuulunud enne tema valdkonda, üllatades seega oma lähedasi. Ta suudab tõestada nii teistele, kui iseendale, et on paljuks võimeline ja tõepoolest tundub, nagu ükskõik, millega ta ka ei tegele - hea edu saadab teda kõiges. Rahaliselt on oodata paremat sissetulekut, mis aitab ellu viia mõningaid suurimaid unistusi. Ja muidugi tervis: kuna hea edu ei kao, siis paraneb enesetunne ja muutub mõttemaailm, seega paraneb ka tervis.

 

 

 

 

 

3. Kaalud

 

Kaalud on teadagi horoskoobi parimad suhtlejad ja 2021. aasta tulebki suhtlemise seisukohalt väga tihe aasta, mille jooksul nad saavad juurde lugematul hulgal uusi tutvusi. Nende seas mõned inimesed, kellega tekib väga hea side ja lähedane sõprus. See aasta õpetab ka vahet tegema tõelistel sõpradel ja neil, kes teda lihtsalt ära kasutada tahavad. Kaalude tähemärgi all sündinu tunneb end kohe aasta algusest saadik palju enesekindlamana ja tugevamana. Puudu ei jää headest ideedest, mille seast mõned võivad aidata neid elus paremale järjele. 

 

4. Kalad

 

2021. aasta tõotab tulla tõesti parim üle mitme aasta. Ta leiab endale just selle tee, mis talle sobib ning õnneks käib sellega kaasas ka just selline tasu, mida ta väärt on ja millest ta ise unistanud on. Kõige tähtsam on julgeda, sest häid võimalusi tuleb palju. See on just see aasta, millal on hea riskida ja viia ellu kõige suuremad unistused. Seega alusta kohe oma 2021. aasta planeerimist teadmisega, et hea õnn sulle naeratab ja sa endale praktiliselt kõike lubada võid. 





 

5. Kaksikud

 

2021. aasta tuleb sinu aasta. Kohe aasta algusest saadik tunned sa, et hea õnn sind saadab kõikjal, kuhu sa ka ei lähe ja millega sa ka ei tegele. Hea tervis, rahaõnn, sõprade tähelepanu ja hoolitsus - sul ei tule millestki puudust. Sa tunned end üle ootuste hästi. Elu on lill ja kõik läheb hästi! Unista suurelt ja hakka varakult plaane tegema järgmiseks aastaks: kõik šansid on sinu poolt ja saadavad sind.



1 kommentaar