{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 3 sodiaagimärki, kes ei kannata valetamist

 Paljud inimesed valetavad oma elu jooksul vähem või rohkem, on ka neid, kelle jaoks see on saanud igapäevaseks harjumuseks, mille ku...

 Paljud inimesed valetavad oma elu jooksul vähem või rohkem, on ka neid, kelle jaoks see on saanud igapäevaseks harjumuseks, mille kunsti nad väga hästi valdavad. 

 


 

Astroloogide sõnul on aga 3 tähemärki, kes paistavad teiste seast oma aususe poolest silma, kes lausa põlgavad vale kasutamist ega hakka teiste ees lipitsema mitte mingisugusel ettekäändel. 

Aus inimene on haruldus. Ometi on ausus iga normaalse suhtlemise alustala, nii tööl, kui eraelus. Ausaks tuleb jääda nii iseenda, kui teiste vastu. Sest nagu öeldakse, on valel lühikesed jalad. Valetamine lõhub usalduse ja edaspidistest kahtlustamistest ja umbusust on raske vabaneda.

Sodiaagimärkide hulgas on 3 tähemärki, kes ei kasuta valet oma igapäevases elus. Palju rohkem eelistavad nad elada tões ja õiguses. 

 

 

 


Millised on siis need 3 laitmatu südametunnistusega sodiaagimärki? 


1. Sõnn

 

Sõnn ei oska valetada, sest ta lihtsalt ei suuda ehitada oma elu üles valele ja pettusele. Ta on tegutseja. Ta lööb kaasa ainult nendes projektides, mis tema silmis on arukad. Ausus on tema kõige parim omadus. Ebaõiglaselt ja mustal teel raha teenima ei hakka ta mitte miski hinna eest. Ta tahab hoida oma südametunnistust puhtana ja vaadata endale peeglist otsa, ilma häbi tundmata. Ta on kaastundlik teiste inimeste vastu ja hooliv, aga tema otsekohesed sõnad võivad teinekord haiget teha ilma, et ta seda ise sooviks. 

Ainuke põhjus, miks ta valetada võiks, on kodurahu säilitamise nimel. Sest kas ei öelda, et heal põhjusel valetamine ei ole tegelikult vale.

 

2. Kaalud

 

Tema on tasakaalukuse ja õigluse sümbol. Oma loomult on ta erapooletu ega kannata konflikte. Tema sotsiaalsed väärtused on need, mis on talle kõige kallimad ja on osa tema elust. Ta on hea suhtleja, kellel on hea kuulsus ja kes on ära teeninud teiste austuse. Oma eraelus otsib ta alati harmooniat ja ausust. Samasugust suhtumist ootab ta ka teistelt inimestelt. Tema ausus on legendaarne.

 

 

 


3. Kaljukits

 

 Kaljukits on lojaalne ja truu, siiras ja autentne. Ta vastutab 100% oma sõnade ja tegude eest. Ükskõik, millisesse olukorda ta ka ei satu, ta leiab alati võimaluse, et oma lubadusest kinni pidada. Teda võib alati usaldada, teades, et temaga halbu üllatusi juba karta ei tule.

Tal on vähe sõpru, kelle ta ise on endale valinud ja oma suhetes teistega jääb ta ausaks. Ta ei talu pettust ega valetamist. 

Ta ütleb alati seda, mida ta mõtleb ja ei kannata tühise ja mõttetu vale kasutamist, millel pole mingit väärtust. 


Kommentaare ei ole