{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 3 kõige heatahtlikumat sodiaagimärki, kellega sa tahad rohkem koos olla

 Mõned inimesed on lihtsalt teistest heatahtlikumad. Need on sellised inimesed, kes mõtlevad alati kõigepealt teistele ja siis alles ...

 Mõned inimesed on lihtsalt teistest heatahtlikumad. Need on sellised inimesed, kes mõtlevad alati kõigepealt teistele ja siis alles iseendale. Mitte kunagi ei oota nad midagi vastu. 

 

unsplash@jdiegoph

 

Igal tähemärgil on talle omased isiksusejooned. Mõnedel on kalduvus mõningale egoismile, samal ajal, kui teised jälle on nagu head hinged, kes alati teiste jaoks olemas on. Kas tuleb tuttav ette ja kas sinu tutvusringkonnas on selliseid inimesi? 

Astroloogide järgi on 3 sodiaagimärki, kes paistavad silma just oma heade omaduste poolest: nad oskavad teisi inimesi ära kuulata. Täiesti normaalne on nende jaoks teiste aitamine ja nende probleemidele lahenduse leidmine. Nad on abivalmid, kaastundlikud ja lihtsalt hea südamega. 


1. Vähk ( 21. juuni - 22. juuli)


Ta kohaneb igas olukorras ruttu ja tahab alati olla teistele kasulik. Ta ei keeldu kunagi, kui keegi peaks tema abi paluma. Talle lausa meeldib teiste eest hoolt kanda, eriti oma lähedaste. Isegi oma raha kulutab ta parema meelega nende peale, kellel seda rohkem vaja läheb, kui temal.

 

 

 

Ta on võimeline kuulama ära tundide kaupa oma pereliikmete ja sõprade rõõme ja muresid. Vastupidi, talle meeldib oma aega kulutada teiste inimeste aitamiseks. Ta on niivõrd tundlik inimene, et oskab end väga hästi panna teise inimese asemele selleks, et leida paremaid lahendusi. Enda vajadustele ja soovidele mõtleb ta alles kõige viimaseks.

Kui sinu tutvusringkonnas on Vähi tähtkujus sündinud inimesi, siis ära keeldu, kui ta sulle oma abi pakub. Ta on arvamusel, et teistel on alati raskem, kui temal endale. See on lihtsalt temale nii omane.


2. Neitsi ( 24. august - 23. september)


Nii, nagu Vähk on valmis kõigeks oma pereliikmete heaks, siis Neitsi teeb samuti kõik, et muuta oma lähedaste elu kergemaks. Ta on väga töökas ja oskab kasulik olla. Ta suudab ka teiste inimeste töö ära teha ja ei hakka sellega uhkustama. 

Ta on väga tagasihoidlik ja ei palu midagi vastu, ta annab endast parima, et teisi aidata. Ta on niivõrd omakasupüüdmatu, et kõik on harjunud tema heatahtlikkusega. Mitte kunagi ei ole vaja temalt midagi paluda kaks korda. Ja tegelikult pole üldse vaja temalt midagi paluda, sest ta tuleb ise juba enne appi.

 

 

 


3. Kalad ( 19. veebruar - 20. märts)


 Kalade tähtkujus sündinud inimene sarnaneb oma loomuselt natuke Vähile, sest ta pühendub kogu oma hinge ja südamega lähedastele inimestele. Ta on sodiaagi kõige omakasupüüdmatum tähemärk. Ta annab kasvõi oma viimase särgi seljast, kui vaja. Ta võib ohverdada oma elu selleks, et päästa teine inimene.

Nii tööl, kui kodus on tal raske ei öelda. Isegi, kui see pole tema kord tolmuimejaga tõmmata või nõudepesumasinat tühjendada, siis kui keegi teda palub - ta on alati lahkesti nõus. 

Tema enda heaolu ei ole kunagi prioriteet. Tema elul puuduks üldse mõte, kui tal ei oleks kellegi eest hoolitseda. 


1 kommentaar