{ads}

HIDE

Viimased

latest

7 märki, mis näitavad, et sa tarbid liiga palju suhkrut

1. Väsimus ja energiapuudus Kui sa tunned end pidevalt väsinuna ja sul esineb energiapuudust, siis tarbid sa tõenäoliselt ...

1. Väsimus ja energiapuudus

Kui sa tunned end pidevalt väsinuna ja sul esineb energiapuudust, siis tarbid sa tõenäoliselt liiga palju suhkrut. Suhkrurikkad toiduained stimuleerivad ajutiselt energiat aga toovad endaga seejärel kaasa väsimuse, mis jääb püsima terveks päevaks.

2. Kaalutõus

Suhkru ei sisalda ei kiudaineid ega valke, seega ei taga ta täiskõhutunnet. Mida rohkem suhkrut sa tarbid, seda rohkem kaloreid sa sööd.

3. Nohu ja gripp

Liigne suhkru tarbimine nõrgendab immuunsussüsteemi ja tema võimet ennetada viirushaigusi, nohu, grippi ja kroonilisi haigusi.
 
 
 


4. Suhkrusõltuvus


Ilmselt on sul suhkrusõltuvus, kui sa tunned pidevalt vajadust magusa järele. Suhkru toob enesega kaasa sõltuvuse, liigne magusa tarbimine tekitab isu magusa järgi.

5. Maitsemeele kadumine

Liigne suhkru tarbimine on halb maitsemeeltele tõstes nende tolerantsi suhkru suhtes. See toob kaasa soovi tarbida veelgi rohkem suhkrut sisaldavaid toiduaineid.
 
 
 


6. Migreenid

Migreen on üks levinumaid märke nõrgast veresuhkru tasemest.

7. Nahaprobleemid, mustad ringid silmade ümber

Tarbitud suhkur toimib põletikuliselt organismis ja tekitab erinevaid nahapõletikke nagu ekseem ja akne. Vähendades suhkru tarbimist muutub nahk taas pehmeks ja puhtaks.

 

Kommentaare ei ole