Page Nav

HIDE

Viimased lood

latest

Valge šokolaadi juustukook

Meie foorumi kasutajate retsepte: Ma olen koguaeg toorjuustu peljanud - see ei kõla just kuigi maitsvalt. Ma ei kujutanud ette...Meie foorumi kasutajate retsepte:Ma olen koguaeg toorjuustu peljanud - see ei kõla just kuigi maitsvalt. Ma ei kujutanud ette, et juustukook võib hea hea olla. Siis aga leidsin selle retsepti ja olen nüüd täiesti teisel arvamusel See kook sai tõesti väga hea. Mina tegin ainult selle vea, et tõstsin ta külmkapist välja paar tundi enne söömist ja selle ajaga suutis kook nii pehmeks minna, et teda oli võimatu ilusa tükina taldrikule saada.

Kõige paremini maitses see ülejärgmisel päeval Retsept pärit raamatust "Koogid 2".


Põhi:

500 g toorjuustu
1 tl sidrunimahla
125 ml suhkrut
200 g valget šokolaadi
200 ml hapukoort (20%)
2 muna
1 tl vanillisuhkrut

Kate:

250 ml hapukoort
2 sl suhkrut

Vahusta toorjuust, suhkur ja sidrunimahl. Lisa veevannil sulatatud šokolaad (šokolaadi temperatuur peab olema sama, mis ülejäänud ainetel), hapukoor, munad ja vanillisuhkur. Sega hästi läbi ja vala tainas võiga määritud (või küpsetuspaberiga vooderdatud) ümarasse lahtikäivasse koogivormi. Küpseta 225 kraadi juures 10 minutit, alanda temperatuuri 125 kraadini ja küpseta veel 30 minutit. Sega hapukoor ja suhkur, määri koogile ja küpseta veel 10 minutit. Lase koogil jahtuda ja tõsta vähemalt 5-ks tunniks külmkappi (parem kui üleöö).

Kommentaare ei ole