{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, mis juhtub, kui sa vajutad iga päev sellele punktile 2 minutit

Akupressuur on alternatiivravi osa, mis on seotud akupunktuuriga. Hiinas on akupressuur olnud kasutusel juba väga ammustest aegadest sa...



Akupressuur on alternatiivravi osa, mis on seotud akupunktuuriga. Hiinas on akupressuur olnud kasutusel juba väga ammustest aegadest saadik, meieni on need teraapiaravi võimalused jõudnud suhteliselt hiljuti. Ometi on tõestatud, et see ravivõimalus aitab leevendada terviseprobleeme.

Akupressuur ei ole kehale ohtlik, tegemist on keha erinevate punktidele vajutamisega, mis parandab vereringet.



Meie jala peal on üks punkt, mida Hiina meditsiinis kutsutakse LV 3 ja mida peamiselt tuntakse, kui tervise tagasitoojat ja tugevdajat. See spetsiifiline punkt asub pöialuu lähedal ja teda tuntakse samuti läbi nimetuse Tai Chong ehk 太冲, mis tähendab Liver 3 viidates tema seosele maksa meridiaaniga. See punkt avaldab mõju maksale ja kuna maks on otseselt seotud teiste organitega, siis saab sellele punktile vajutades tugevdada kogu üldist tervist.

Selle punkti mõjutamine aitab stressi vastu, parandab keskendumisvõimet ja loob selgust mõtetes. Samuti aitab punktile vajutamine võtta ära väsimust.

LV 3 punktile vajutamine aitab valu leevendada ning parandab seedimist. Vajutades iga päev sellele punktile võid sa isegi alandada oma kaalu, pannes metabolismi kiiremini tööle.

Uuringud on tõestanud, et LV3 punkti mõjutamine parandab vaimset tervist. Samuti vähendab ta unetusega seotud probleeme.


Kommentaare ei ole