{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaarikarull

Biskviit: 4 muna 2 dl suhkrut 2 dl nisujahu Täidis: 2 dl vahukoort 150 g toorjuustu 100 g valget šokolaadi 3 sl suhkrut ...




Biskviit:

4 muna
2 dl suhkrut
2 dl nisujahu

Täidis:

2 dl vahukoort
150 g toorjuustu
100 g valget Å¡okolaadi
3 sl suhkrut
2 dl vaarikamoosi või 200 g värskeid vaarikaid

Glasuur:

50 g piimaÅ¡okolaadi 





Vahusta munad suhkruga heledaks vahuks. Minu nipp on see, et alati vahustan käsimiksriga mune ja suhkrut umbes 10 minutit, sest siis saab alles õige koheva tulemuse. Sõelu munavahu hulka nisujahu ja sega alt üles poole ühtlaseks. Laota tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 200 kraadises ahjus 10 minutit või kuni biskviit on pealt kaunilt helepruun. Kummuta biskviit teisele suhkruga ülepuistatud küpsetuspaberile ja keera selle abil rulli. Lase jahtuda.

Vahusta koor suhkruga ja sega juurde toasoe toorjuust. Sulata vesivannil valge šokolaad ja seejärel sega see toorjuustuvahu hulka. Keera rull lahti, määri pealt vaarikamoosiga ja siis määri peale toorjuustusegu. Kui kasutada värskeid vaarikaid, siis esmalt määri peale toorjuust ja seejärel puista peale vaarikad. Keera rulli ja lase veidikene külmas maitsestuda.
Glasuuri jaoks sulata piimašokolaad ja nirista see rullbiskviidi peale ning lase šokolaadil veidi taheneda. Seejärel võib juba maiustamise kallele asuda.

Retsept on pärit Sweet Sensation blogist, algretsept on pärit SIIT

Kommentaare ei ole