{ads}

HIDE

Viimased

latest

Stimuleeri õnnepunkti, et negatiivse energia vastu võidelda ja olla tervem

Stimuleeri õnnepunkti, et võidelda negatiivsete energiate vastu ja tugevdada immuunsussüsteemi I nimorganismis on üks elund, mille ol...

Stimuleeri õnnepunkti, et võidelda negatiivsete energiate vastu ja tugevdada immuunsussüsteemi


Inimorganismis on üks elund, mille olemasolust ilmselt teavad vähesed aga millel on väga suur roll meie õnne ja hingerahu juures. Selleks organiks on tüümus ehk harknääre. Tüümus paikneb südame kohal, rinnakuluu all. Tüümus on immunoloogilise koostisega organ. Vastsündinute ja laste juures on see organ hästi välja arenenud, tema areng jõuab tippu puberteedieas ja hiljem hakkab taandarenema.

Immuunsuse võti on peidus tüümuses. Sellel näärmel on väga oluline roll organismi kaitseprotsessis T-lümfotsiidide ja teiste ohtude vastu, samuti on see ka esimene nääre, mis hakkab vananema.

Bioloogia ja immuunbioloogia spetsialistid on välja töödanud meetodi, mis võimaldab selle näärme funktsioone taastada läbi tüvirakkude. Peale katsetamist antibiootikumide ja vaktsineerimisega immuunsussüsteemi kaitsmiseks, panustavad teadlased tüümuse elukvaliteedi pikendamisele.



Kuidas tüümuse asukohta leida? 

Pane kaks sõrme kaela alla oma rinnaku lähedale, see on ligilähedane tüümuse asupaik.

Tüümust kutsutakse ka õnnepunktiks. See nääre aitab võidelda negatiivse energia vastu, tugevdada immuunsussüsteemi ja heaolu. Kui tüümus töötab korralikult, on sinu immuunsus tugev, sa saad paremini võitu haigustest ja sul on rohkem elujõudu. Aktiveeritud tüümus reguleerib kehas ka energiavoolu. Tüümuse eest hoolitsemine aitab kiiremini terveneda ja olla tervem. Tüümuse aktiveerimine aitab ka aegustada vananemisprotsessi.

Kuidas seda aktiveerida? 

Masseeri seda punkti aeglaselt, aeg-ajalt natuke peale vajutades - nii tõstad sa oma energiataset.

Tüümus säilitab endas kogu organismi energiat ja reguleerib selle taset, kui see peaks korrast ära olema. Stress muudab selle aga tüümust väiksemaks ja vähendab selle eluiga.




Stimuleeri tüümust oma käega õrnalt peale vajutades. Sa võid patsutada aeglaselt seda spetsiifilist punkti, vajutada õrnalt sõrmeotstega peale või siis hoopis masseerida pool tundi, pöörates tähelepanu õigele hingamisele.

Õnnepunkt on aktiveeritud, kui sa tunned ennast tõesti hästi ja kui mingi seletamatu õnnetunne sind valdab. See ei juhtu alati otsekohe aga korrapärane harjutamine teeb meistriks.


Kui sul on probleeme paanikahoogudega, masenduse või stressiga, siis võid seda harjutust teha mitu korda päevas.

Kommentaare ei ole