{ads}

HIDE

Viimased

latest

Naised, pange tähele, kui mees niimoodi sind kohtleb, siis olete te teineteise jaoks loodud

Väga raske on leida tõelist armastust. Ometi on see suur ja ilus tunne üks kõige ilusamaid, mida me kogeda võime.  unsplash@ kalebekero...

Väga raske on leida tõelist armastust. Ometi on see suur ja ilus tunne üks kõige ilusamaid, mida me kogeda võime. 

unsplash@ kalebekeroth

Mis on üldse tõeline armastus? Seda ei ole kerge lahti seletada, sest tegemist on tunnetega, mis tõmbavad sind teise inimese poole - kehakeemiaga. Kahe südamega, kahe inimesega, kes jagavad oma tundeid. See, et sul on teise inimesega nii hea olla ja et sa ei tahaks olla mitte kuskil mujal. Sa oled võimeline selle tunde pärast tegema meeletusi. 

Me kõik otsime sellist armastust. Ja usume iga uue inimesega kohtudes, et tema ongi see meie elu armastus. Aga tegelikult on nii, et alati on üks, keda sa ei unusta ja kes jääb su südamesse. 

Kindlasti on ka sinu tutvusringkonnas paare, kes on otsekui loodud teineteise jaoks. Ka neil tuleb tülisid ette aga enamiku ajast näed sa nende omavahelist armastust. Ja olgem ausad, see teeb natuke kadedaks. 



Ilmselt oled sa sellest sõbrannalt juba küsinud, et kuidas ta selle õige mehe otsa sattus. Ja tõenäoliselt vastas ta sulle umbes nii, et kohe, kui nad kohtusid, nad tundsid teineteist ära. Lihtsalt nende pilgud kohtusid ja ta teadis kohe, et see ongi just see mees, kelle kõrval ta tahab veeta kogu oma elu. 

Nii ongi, selline ta on, see tõeline armastus, mida kõik otsivad.

Kui sa aga oled läbi elanud mitmeid pettumusi meeste poolt ja ei usu enam suurtesse tunnetesse, siis leia endale selline mees, kes...

1. Tahab tõesti sinuga koos olla ja näeb selle nimel vaeva

Sinu pärast on ta võimeline mägesid liigutama. Sa lihtsalt näed tema armastust. Ta võib tühistada oma teisi kohtumisi lihtsalt selleks, et olla sinuga. Ta ei hakka leidma mingeid vabandusi viimasel hetkel, et mitte tulla lubatud kohtumisele. Ja ta sõbrad ei ole tema jaoks sinust tähtsamad. Ta eelistab baaris istumisele palju rohkem sinuga koos olla. Ta teeb kõik, et sa oleksid õnnelik ja ta tõesti pingutab, et sa end temaga hästi tunneksid.

2. Ta on sinu vastu tähelepanelik

Ta vaatab sulle silma, kui sa temaga räägid. Ta kuulab sind. Sul ei teki tunnet, et su jutt teda tüütab. Ta toetab sind ka, kui sul peaks muresid olema. Ta leiab aega, et sind kuulata ja oskab sulle nõu anda. Ta ei põgene kohe, kui teie vahel peaks probleeme tekkima, sest ta näeb kaugemale sellest väikesest tülist.



3. Ta mäletab ka pisiasju, mis sa talle rääkinud oled

Ta kuulab sind alati tähelepanelikult. Tema jaoks on see tähtis, mis sul öelda on ja ta austab sinu arvamust. Ta oskab sind ka naerma ajada, vähemalt teeb kõik, et näha naeratust sinu huultel. Mõnikord teeb ta sulle kingitusi. Aga ta tunneb ka su hirme ja kartusi. Ja ei tee midagi, mis sulle veel rohkem haiget võiks teha.

4. Ta kannab sinu eest hoolt

Ta oskab sind lohutada, kui sa kurb oled. Ta võtab sind oma käte vahele ja kallistab sind. Ta võib sulle tuua hommikusöögi voodisse ja külvata sind suudlustega üle. Ta on su kaitse ja turvatunne, kui sa tunned millegi ees hirmu. Ta hoolitseb su eest, kui sa haige oled. Ta paneb käe su õlale ja ütleb, et ta ei kao kuhugi ja on alati sinu jaoks olemas.

5. Ta usaldab sind

Ta usub seda, mida sa talle räägid ja usaldab sind. Ta ei hakka tegema liigseid armukadesusstseene. Ta ei lähe hulluks, kui sa sõbrannadega välja lähed.

unsplash @ heftiba

6. Ta räägib rohkem teist, kui iseendast

Ta teab, et sa oled naine, kelle kõrval ta tahab veeta oma ülejäänud elu. Ta võtab sind tõsiselt ja teeb sinuga tulevikuplaane. Ta on sind valinud. 

7. Ta usub sinusse

Ta aitab sul ellu viia sinu unistused ja eesmärgid. Ta annab sulle julgust, et edasi minna. 




8. Ta oskab sind rahustada ja võtta ära su hirme

Ta teab, kuidas sind rahustada, sest ta tunneb sind piisavalt. Sa tead, et võid talle alati usaldada kõik selle, mis su südamel on. 

9. Ta aitab sul veelgi paremaks saada

Ta julgustab sind olema sina ise. Ta ei taha sind muuta ja ei hakka naeruvääristama sinu puudusi. Ta võtab sind sellisena nagu sa oled. Aga ta aitab sul olla iseenda parem versioon. 

10. Ta ei karda oma tundeid ja nõrkusi sulle näidata

Ta usaldab sulle seda, mis teda rõhub ja rahutuks teeb. Teie vahel on austus ja usaldus ning loomulikult hea suhtlemine, mis on iga suhte alus. Ta jääb sinu vastu ausaks. Ta räägib sulle asjadest, millest ta kunagi pole mitte kellelegi veel rääkinud.

1 kommentaar

  1. Joppen puhh,milline roosamanna.Huvitav kust need faktid küll välja võetud on. Muideks..ka psühhopaat jätab su jutu pisidetalidena meelde ja selleks ,et su ellu pugeda toob kohvi voodisse ja vahib suu sisse,,,,see ei tähenda veel,et sellised inimesed meie ellu kuuluma peaksid.

    VastaKustuta