{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui sa tahad kiirendada anevahetust, siis vajuta neile neljale punktile

Kas sina teadsid, et tänu Hiina meditsiinis kasutusel olevatele massaažidele on võimalik ka kaalu kaotada? Lisaks sellele aitab massaa...



Kas sina teadsid, et tänu Hiina meditsiinis kasutusel olevatele massaažidele on võimalik ka kaalu kaotada? Lisaks sellele aitab massaaž leevendada kehalisi ja emotsionaalseid pingeid. Akupressuur (punktmassaaž) tugineb Hiina traditsioonilisele meditsiinile, mille käigus mõjutatakse kõiki keha energiakeskusi ehk meridiaane.

Hiina meditsiin erineb lääne omast sellepoolest, et nad ei keskendu haigusele, vaid tervisele. Immuunsust, mis meie tervist kaitseb, on võimalik tugevdada läbi kehas oleva energia tasakaalustamise. Meie tervist ei mõjuta ainult viirused ja bakterid, vaid ka meie mõtted, hingeseisund ja kõik see, mida me enda sisse laseme. Tervenemine on võimalik ainult läbi keha energeetilise tasakaalu saavutamisele. Meie kehas on energiakanalid ehk meridiaanid, mis toimib sarnaselt vereringele. Energiat aga ei saa näha, me võime teda ainult tunda. Kui energiavool on blokeeritud, siis võib see vallandada haiguse. Sellepärast on massaažid kasulikud, et nad aitavad tasakaalustada energiavoolu.




 1. Kõrvad



Masseerides seda punkti, muudad sa oma ainevahetust kiiremaks ja soodustad kaalukaotust.  Masseeri seda spetsiifilist punkti vähemalt 3 minuti jooksul kolm korda päevas.


2. Nina all



See punkt asub täpselt nina all ja ülahuule kohal. Stimuleeri seda punkti 2 korda päevas 5 minutit. Selle punkti masseerimine aitab sul kontrolli all hoida näljatunnet ja samuti leevendada ärevushäireid. Stressi all kannatav inimene tunneb suuremat vajadust söömise järele, seega see tehnika aitab sul oma söögiisu kontrolli all hoida.



3. Käevarre peal


Kogu kehas olev energiavool käib läbi selle punkti. Masserides seda punkti parandad sa seedeelundite tööd. Masseeri 2 - 3 korda päevas 1 minuti jooksul.

4. Põlve all


 See punkt on tuntud "Zu San Li" nime all, mida kasutatakse tihti akupressuuris. Tegemist on punktiga, mis aitab parandada seedimist ja leevendada põletikku kehas. See spetsiifiline punkt asub põlvekedra all. Täpsema asukoha määramiseks pane peopesa põlve peale, see punkt jääb su sõrmusesõrme ja väikese sõrme kohale. 

Masseeri seda punkti kaalu kaotamise eesmärgil iga päev ja eelistatavalt õhtusel ajal (ainult mitte enne magamaheitmist, sest vastasel korral võid sa unetuse all kannatada). Masseeri vähemalt 5 minutit mõlemat põlve.


 



Kommentaare ei ole