{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sa tead, mis on sinu suurimaks puuduseks horoskoobi järgi?

Jäär ( 21. märts - 19. aprill) Sinu kärsitu ja tormakas iseloom on igal hetkel võimeline plahvatama, kui asjad ei suju sinu tahtmist ...



Jäär ( 21. märts - 19. aprill)

Sinu kärsitu ja tormakas iseloom on igal hetkel võimeline plahvatama, kui asjad ei suju sinu tahtmist mööda. Aga selle tõttu peetaksegi sind domineerivamaks pooleks, ehkki tegelikult on tegemist kõigest sinu impulsiivse loomusega, mis liiga kergelt tuld võtab. Katsu järgmine kord leida aega rahunemiseks ja ära tee asju, mida sa hiljem kahetseda võid.

Sõnn ( 20. aprill - 20. mai)

Sa oled iseenda vastu liiga range ja nõudlik. Mingil määral oled sa materialist. Sa oled alati hoolitsetud välimusega. Ja seetõttu kaldud liiga kergesti kritiseerima neid, kes enda eest ei hoolitse.

Kaksikud ( 21. mai - 20. juuni)

Üldiselt teatakse sind, kui kahepalgelist inimest. Näiteks võid sa ise olla kindlas veendumuses, et oled kõige intelligentsem inimene ehkki see nii tegelikult ei ole. Sul puudub mõnikord eneseteadvus ja selle tõttu oled sa üsna ootamatu loomusega.

Vähk ( 21. juuni - 22. juuli)

Kooliajal jätsid sa tihti mulje nagu oleksid sa kõigi peale solvunud. Esimeste raskuste korral eelistasid sa pugeda peitu ja isegi tänasel päeval tunned sa kõige paremini end omas kodus, selles turvalises kohas, kus sa oled varjul kogu maailma eest.



Lõvi ( 23. juuli - 23. august)

Kahtlemata oled sa kõige uhkema iseloomuga sodiaagimärk. Sa tunned end lausa halvasti, kui sina ei ole tähelepanu keskpunktis. See selgitab ka selle, miks sa alati jääd teatud inimeste kõrvale - nad lihtsalt oskavad su ego kõditada nii nagu sina seda soovid.

Neitsi ( 23. august - 22. september)

Sina oled sodiaagi kõige suurem korraarmastaja. Kord ja puhtus on sul veres ja sa võid oma elamist koristada tunde ja tunde. Samuti meeldib sulle kõike kontrollida. Üllatused aga ei meeldi sulle sugugi.

Kaalud ( 23. september - 22. oktoober)

Sulle meeldib kõigiga flirtida, mõnikord toob see sulle kaasa suhteid, mida sa pole tahtnud nagu mürgised inimesed sinu elus, kes sulle halba soovida võivad ja kellest sa lahti ei saa, sest sa lihtsalt oled nii hea inimene oma loomuses. Sa oled ka natuke laisk ja võimeline jääma voodisse terveks päevaks. Hea idee, kas pole? 

Skorpion ( 23. oktoober - 21. november)

Mõnikord võib jääda mulje, et sul on nõrk iseloom ja et sa ei suuda mitte kellelegi halba teha. Tegelikult aga su pealtnäha süütu loomus varjab suurt kättemaksuhimu. Sa pole unustanud ühtegi ülekohut, mis sulle osaks on langenud ja niipea, kui õige juhus peaks kätte tulema, teed sa kõik, et kätte maksta.




Ambur ( 22. november - 21. detsember)

Sa võtad tihti vastu täiesti läbimõtlematuid otsuseid. Sa oled julge, muretu ja ääretult optimistliku meelelaadiga. Samas võid sa teha mõnikord suuri rumalusi, lihtsalt sellepärast, et elu peab ju nautima.

Kaljukits ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Sa oled muidu üsna tagasihoidliku loomusega. Selleks, et sinuga jutule saada, tuleb natuke pingutada esialgu. Kui keegi kutsub su kohvi jooma, ilma sind tundmata, võib ta seda ruttu kahetseda, sest sind on võimatu rääkima panna. 

Veevalaja ( 21. jaanuar - 18. veebruar)

Sa pead ennast teistest paremaks. Tegelikult sa teedki kõik, et olla originaalne ja paista võimalikult teistsugune.

Kalad ( 19. veebruar - 20. märts)

Tuleb olla hästi ettevaatlik temaga suheldes, sest ta on ääretult tundlik ja võtab kõike isiklikult. Kõige hullem aga on see, et ta ise küll kritiseerib teisi, kui keegi aga tema aadressil midagi öelda julgeks, siis on asi väga kriitiline.  See, mis on lubatud talle, ei ole lubatud teistele.

Kommentaare ei ole