{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sa tead, millised on horoskoobi 3 kõige töökamat ja tegusamat sodiaagimärki?

On selliseid inimesi, kes näevad alati kaugemale,, kui teised ja kelle teotahet ning motivatsiooni mitte ükski inimene ega ootamatu situats...

On selliseid inimesi, kes näevad alati kaugemale,, kui teised ja kelle teotahet ning motivatsiooni mitte ükski inimene ega ootamatu situatsioon peatada ei suuda. Need on inimesed, kes elavad selleks, et tööd teha, see köidab neid ja mõjub inspireerivalt ka teistesse. 


unsplash @ jeremybeadle


Mõnedel sodiaagimärkidel on rohkem ambitsiooni, kui teistel. Ambitsioonile lisandub kohusetunne, tahtejõud ja soov kiireks edasiliikumiseks karjääriredelil. Selle kõige halvem külg aga on see, et sageli ei oska nad oma elu piisavalt tasakaalus hoida ja võivad riskida ületöötamisega. Samas on ka neil palju eeliseid, sest need 3 tähemärki võivad kindlad olla, et nende pingutusi saadab alati edu. 



Millised 3 tähemärki on töötähe all sündinud? 

1. Kaljukits ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Mitte ükski mägi pole Kaljukitse jaoks liiga kõrge ega ületamatu. Ainuke tee, mida ta tunneb, viib teda tippu ja sellepärast läheb ta visalt edasi soovitud eesmärkide suunas. Kaljukitse jaoks on kõige tähtsamal kohal tema elus töö ja karjäär. Ta elab selleks, et viia oma plaane ellu.

Tundub, nagu ei väsiks ta kunagi. Ta ei lahku enne, kui on oma kogu oma päevatöö ära teinud. Probleem seisneb aga selles, et ta tahab kõike ise teha ja ei anna piisavalt asju teistele, ometi on elu näidanud, et üksi ta kõike ei jõua. Ta ei tohiks unustada, et ta ei ole robot ja mõnikord koostöö teistega võib olla üsna meeldiv.

2. Skorpion ( 23. oktoober - 22. november)

Ka Skorpionid kuuluvad kõige töökamate sodiaagimärkide alla. Kui ta on endale midagi pähe võtnud, ei jäta ta enne, kui on selle täide viinud. Lisaks sellele on tal olemas piisav teotahe ja sihikindlus, mis talle edu garanteerib. Ta ei karda teha rohkem, kui on lubanud ja tahab alati tõestada, et on suuteline ellu viima suuri asju. Väljakutsed on ainult motiveerivad tema jaoks.




Ta teeb kõike hinge ja südamega. Ta on kardetav konkurent ja hea ärivaistuga. See on seletatav sellega, et planeet Marss tema üle valvab ja teda juhatab.

3. Neitsi (23. august - 22. september)

Kõikidest astroloogilistest tähemärkidest on just Neitsi kõige suurem perfektsionist. Ta pöörab tähelepanu kõikidele väikestele detailidele, mida teised ei märkagi. Mitte ükski viga ei jää tema eest varjule. Aga see harjumus tähendab ka seda, et tema töö ei lõppe kunagi. Isegi oma vabadel päevadel huvitub ta oma tööst, lugedes oma meile ja mõteldes sellele, mida ta saaks paremini teha, samuti planeerides ette tulevasi projekte.

Ja just sellel põhjusel saadab teda sageli edu kõigis tema ettevõtmistes. Ta on piisavalt ambitsioonikas ja teovõimeline, et korda saata suuri asju. 


Kommentaare ei ole