{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jalatalla refleksoloogia ehk punktid, mis aitavad stressi vähendada ja stimuleerivad ainevahetust

Refleksoloogia on olnud kasutusel juba aastatuhandeid tervise parandamise ja tervendamise eesmärgil. Esimesi tõendeid selle kohta leidub...


Refleksoloogia on olnud kasutusel juba aastatuhandeid tervise parandamise ja tervendamise eesmärgil. Esimesi tõendeid selle kohta leidub iidsete papüüruste peal, samuti on sellest ka kirjutatud. Tegemist on tsooniteraapiaga, mille käigus läbi spetsiifiliste punktide masseerimise või siis surve avaldamise vajutamise kaudu, on võimalik mõjutada organeid ja elundeid. Iga organ on seotud otseselt mõne käte peal, jalgadel või kõrvade peal oleva punktiga. Nende punktide masseerimine taastab kehas oleva tasakaalu ja aitab lahti saada energiablokeeringutest.

Ise nende punktide masseerimine võimaldab anda samuti häid tulemusi ja regulaarsel praktiseerimisel parandada ka tervist harmoniseerides energiat kehas.

Jalatalla refleksoloogia puhul võetakse arvesse, et jalalaba iga osa on seotud läbi närvisüsteemi erinevate keha osadega. Hinnangute alusel on jalatalla peal kuni 7200 närvilõpet, seega on võimalik jalatalda masseerides mõjutada erinevaid organeid.



See teraapia aitab :

• lõdvestuda ja leevendada valu

• aktiveerida vereringet ja lümfisüsteemi, väljutada toksiine ja reguleerida närvisüsteemi

• ennetada ja leevendada vaimseid ja kehalisi probleeme


Sa võid avaldada kerget survet vajutades spetsiifilistele punktidele pöidla ja nimetissõrmega ja hoida 5 sekundit.

Kommentaare ei ole