{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: Värvide keel ehk vali üks värv ja vaata, kuidas see sind iseloomustab

Värvidel on inimeste üle suur mõju, näiteks võivad nad määrata meie valikuid ja puudutada meie nägemust elust. Näiteks s...

Värvidel on inimeste üle suur mõju, näiteks võivad nad määrata meie valikuid ja puudutada meie nägemust elust. Näiteks see inimene, kellele meeldib kollane värv, on üldiselt positiivse meelelaadiga ja energiline, samal ajal, kui lillat värvi eelistav inimene pigem reserveeritud olemisega ja õrn.

Isiksuseteste on väga erinevaid, inimese isiksust aitavad kindlaks määrata tema kirjastiil, sodiaagimärk ja sünnikuu. Aga samuti võib aidata isiksust kindlaks määrata analüüsides tema lemmikvärvi.




Milline neist värvidest sulle kõige rohkem meeldib? 


Punane


Punane on domineeriv värv, kire ja armastuse värv. Tõenäoliselt oled sa inimene, kellel enesekindlusest puudu ei jää. Sinus on piisavalt ambitsioonikust, sa tead, mida sa tahad ja oled endale seadnud kindlad eesmärgid. Sa ei lase mitte ühelgi asjaolul ega inimesel end takistada ja liigud edasi kindlalt oma püüdluste poole. Sa ei räägi kõigile endast kõike, ent sul on paar inimest, kelle ees sul saladusi ei ole. Ja nende heade tuttavate jaoks oled sa väga lojaalne ja hea sõber. 





Punane värv viitab ka tugevale tahtejõule ja sihikindlusele, läbikukkumine ja alla andmine jäävad sinu jaoks võõrasteks terminiteks.


Kollane


Kui sa valisid kollase värvi, siis viitab see sellele, et sa oled lõbusa loomusega, entusiastlik ja optimistlik inimene. Sa näed elu pigem heas valguses ja ei lase end igast väiksest asjast mõjutada. Kui su elus peaks ka midagi juhtuma, teed sa kõik, et sellest ruttu üle saada ja oma hea tuju tagasi saada. Sa ei taha negatiivsete ja liiga pessimistlike inimestega läbi käia. Sa oled otsustanud naeratada elule ja tead, et elu naeratab sulle vastu.

Sa oled abivalmis ja muretsed teiste heaolu pärast, see on väga ilus sinust. Sa oled idealist aga su pea on kindlalt õlgade peal, sul on pigem pragmaatiline eluvaade. Sa oled vastutustundlik inimene, kes äratab teistes usaldust ja kindlustunnet.


Oranž


Kui sa valisid oranži värvi, siis oled sa ilmselt rõõmsameelne, natuke kaval ja oma hingelt ikka veel natuke lapsemeelne. Sul on palju energiat ja väga aktiivne eluviis. Oma loomult oled sa lahke ja heatahtlik, teiste inimeste õnn on sulle tähtis ja oma lähedaste heaolu nimel oled sa valmis paljuks. 




Sa oskad inimestega suhelda ja samuti teisi ära kuulata. Sa oled usaldusväärne inimene, laia maailmavaatega. Sulle meeldib mõnikord olla tähelepanu keskpunktis. Paljud inimesed, kes on valinud selle värvi, on kuulsust kogunud lavalaudadel.


Lilla


Kui sa valisid selle värvi, siis oled sa tõenäoliselt tundlik, emotsionaalne ja sulle meeldib aeg-ajalt veeta aega üksi omaette, ilma, et keegi su vaikust häiriks. Üldiselt oled sa loomingulise kallakuga, paljud kunstitegelased on valinud just selle värvi. Sa suudad elada mõnikord täiesti omas mullis ja sageli on sul raske keskenduda vestlusele, mis sind ei huvita, sest su meel tegeleb juba muude asjadega.

Lilla värv sümboliseerib headust, lahkust, rahulikkust ja avatud meelt. Sa oled alati valmis teisi ära kuulama.


Roheline


Inimesed, kes valisid rohelise värvi, armastavad loodust. Nii nagu taimedel ja puudel, on ka neil jalad kindlalt maa küljes ning nad on varustatud suure tundlikkusega. Tavaliselt on tegemist pigem introvertsete inimestega, kes huvituvad suurel määral sellest, mis neid ümbritseb. Neile meeldib avastada maailma, suurendada silmaringi ja saada juurde uusi teadmisi. Lihtsalt koju jäämine ei paku neile huvi. Nad tahavad rahuldada oma uudishimu.





Nad on intelligentsed ja vajavad tööd, kus nad saavad kasutada mõtlemist. Neil on ainult natuke sarkastiline huumorimeel ja nende liigne otsekohesus võib olla mõnikord solvav ja haiget tegev.


Sinine


Need inimesed, kes on valinud sinise, on romantilised ja idealistlikud. Nad on heatahtlikud, siirad ja palju hinnatud teiste poolt. Neil on raske taluda maailma valu ja tahavad teha niipalju head, kui võimalik enda ümber.

Nad on rahuliku meelelaadiga ja tundlikud, kellele meeldib palju väljas viibida. Eriti meeldib neile veekogude ääres aega veeta, mere ääres jalutamine võimaldab tagasi leida hingerahu.


Kommentaare ei ole