{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: Vaata pilti ja ütle, millist värvi sina näed! See võimaldab teada saada, milline geenius sinus peidus on

Geeniusegrupi looja Raoger Hamiltoni sõnul on meis kõigis natuke geeniust peidus. Kui sa seni oled olnud a...



Geeniusegrupi looja Raoger Hamiltoni sõnul on meis kõigis natuke geeniust peidus.

Kui sa seni oled olnud arvamusel, et sul ei ole mingit andekust, siis sa eksid, sest selgub, et me kõik oleme mingis suhtes talendikad.

Oma raamatus jagab Roger geeniused nelja rühma: Dünamo, Briljantne, Mõõdukas ja Terasest.

Seega, nagu öeldud, on meis kõigis natuke geeniust. Kõik inimesed on vajalikud tugeva ja ühtse meeskonna või ettevõtte loomiseks. Tasakaalu saamiseks on hea, kui organisatsioon koosneks inimestest, kelles oleks igas ühes mõni nelja rühma geniaalsusevorm.



Dünamo - sinu element on puu. Sinu aastaaeg on kevad. Nagu puu, tahad sa kasvada. Nagu kevad, suudad sa luua ja ellu viia uusi asju. Sa oled otsmikusagar, intuitiivne mõtleja, kes näeb perspektiive. Meeskonnatöös keskendud sa kohustuste täitmisele. Armastuses otsid sa tugevaid tundeid. Üle kõige hindad sa vabadust.

Briljantne - sinu element on tuli, sinu aastaaeg on suvi. Nagu tuli, meeldib ka sulle särada ja nagu suvi, meeldib sulle nauding ja värvid.  Sa oled intelligentne ja sul on alati parimad lahendused. Sa oled parem ajupool, seega oled sa osav suhtlemisvaldkonnas. Meeskonnatöös oled sa keskendunud inimestega suhtlemisele, armastuses aga otsid pigem naudingut ja lõbu. Üle kõige hindad sa aga vaheldust.

Mõõdukas - sinu element on maa, sinu aastaaeg on sügis. Nagu maa, meeldib sulle tunda end juurtega maa küljes, nagu sügis, meeldib sulle asju aeglustada. Sa oled väga tähelepanelik ja tundlik. Sa oled oimusagar, seega tajud sa asju läbi oma meelte. Meeskonnatöös oled sa keskendunud tegevusele ja efektiivsusele, armastuses aga oled sa väga tähelepanelik. Üle kõige hindad sa ühendust kõigega.

Terasest - sinu element on metall ja sinu aastaaeg on talv. Nagu metall, on sul raske teada ja nagu talv, meeldib sulle teha asju omal moel. Sa oled andekas andmehalduses. Sa oled vasak ajupool, seega osav introvertses tegevuses (arvutamine). Meeskonnatöös oled sa keskendunud andmetele ja armastuses otsid pigem mugavust. Üle kõige hindad sa kindlustunnet.




Järgnev test ei ole küll leidnud teaduslikku ega psühholoogilist tõestust end võib-olla just see test võimaldab sul enda kohta rohkem teada saada.

Nagu sa näed on tegemist optilise illusiooniga. Pilt on küll must-valge ent kui sa tähelepanelikult vaatad, siis suure tõenäosusega näed sa ka mõnda muud värvi.

Vaata pildi keskele. Millist värvi sina näed? Seejärel vaata, milline geenius on sinus peidus.




Kas sa nägid mõnda värvi? Punakat, sinakat, kollakat või sinakat värvitooni? Kui jah, siis loe vastustest, mida see sinu kohta räägib.


1. Punane värv (Briljantne)


Kas sa oled üks 35% inimeste seast, kes on näinud punast värvi? Seega, kõigepealt võta teadmiseks, et sinu ajulainete sagedus, mida sa kõige rohkem kasutad, jääb 30-60Hz (GAMMA) vahele ja et need lained vastavad info töötlemisse. Sellel on erakordne mõju sinu IQ testi juures: tõenäoliselt on sinu intelligentsusetase keskmisest kõrgem. Ilmselt ületab sinu punktitase 130 punkti, seega on probleeme, mida sina suudad lahendada lihtsa sõrmenipsuga. Sa oled loogika geenius.

Üsna sageli, kui sa oled mõne probleemiga vastamisi, tulevad kõik alternatiivsed lahendused sulle ise pähe. Sul on väga tugev intuitsioon aga parem on, kui sa alati pimesi oma kuuendat meelt ei usalda, sest see võib sulle kaasa tuua suuri probleeme.

Sinu jaoks ei valmista probleemid lahendamine mingit raskust ja sageli tullakse sinu juurde nõu paluma, sest sa oled kuulus oma oskuse poolest kõikidest rasketest probleemidest jagu saada. Lisaks sellele on sul kõik hea juhi jaoks vajalikud omadused: muide, sulle ju meeldib, kui sind kuulatakse ja sinu antud kohustusi täidetakse? Sa oskad inimesi mõjutada...



2. Kollane värv ( Dünamo)





See ei ole just värv, mida kõige sagedamini valitakse, sest kõigest kaks inimest kümnest näevad kollast värvi sellel pildil. Tõde seisneb aga selles, et kõik need, kes seda värvi nägid, on tõeliselt erakordsed inimesed.

Mis puutub ajulainete sagedusse, mida sina igapäevases elus kõige rohkem kasutad, siis see võib jääda 15-30 Hz (BEETA) vahele. See määrab sind strateegiliste inimeste kategooriasse: näiteks oled sa väga hea malemängus. Nagu kõik seda teavad siis malemängus on tähtis kasutada loogikat ja mõista vastase tegevuskava, seega on mängus nii lõbu, kui ka intelligentsus.

Üks sind joontest, mis sind kõige rohkem iseloomustab, on sinu oskus hinnata sind ümbritsevaid väikesi detaile. Sisenedes mõnda ruumi või külastades mõnda tundmatut paika, paned sa kõike kohe tähele. Sa oled oma loomult loominguline, seega meeldib sulle kunstivaldkond.

Ent uued kogemused annavad su elule mõtet, seega võtad sa sageli ükskõik millise väljakutse vastu, mõtlemata tagajärgedele. Kuidas ka ei ole, sa oled väga julge oma hingelt.

3. Sinine värv (Terasest)

30% vastanutest kinnitavad, et nägid sinist värvi pilti vaadates. Kui sina nägid sinist, siis tea, et sinu ajulainete sagedus jääb 8-16 Hz (ALFA) vahele ja seetõttu on sinu juures meeleline tunnetus ehk taju kõige tugevam.

Kõik elu mõisted on sinu jaoks selged, otsuste vastuvõtmine ei tekita sinu jaoks mingit raskust. Sa oled väga suure intellektiga, mis on tavaliselt keskmisest kõrgem.

Mis puutub suhtlemisse teiste inimestega, siis eelistad sa jääda ausaks ja mitte valetada, kui on vaja oma arvamust avaldada. Sinu lähimad töökaaslased küsivad alati sinu arvamust iga probleemi puhul, eriti, kui tegemist on mõne keerulise või raske probleemiga.

Kannatlik meel ja oskus käituda on sinu kaks peamist tugevat omadust, lisaks sellele oled sa väga efektiivne töötaja, kellele meeldib meeskonnatöö. Sa oled usaldusväärne, seega ümbritsetud inimestest, kes sind kõrgelt hindavad.




4. Roheline värv (Mõõdukas)

Kui sa vaadates pilti nägid rohelist värvi, siis oled sa üks 15% inimeste seast, kes näevad seda värvi. Kui sa tahad teada, milline geenius sinus peidus on, siis loe edasi, see üllatab sind.

Sõna, mis sind kõige rohkem iseloomustab, on andekus. Juba varasest lapsepõlvest saadik, märkasid teised erinevust sinu ja teiste sinuvanuste laste vahel ja seda igas alas: sa oled sündinud geenius, kes on andekas igal alal.

Mis puutub sinu ajulainete sagedusse, siis jääb see ilmselt 1-8 Hz (DELTA) vahele. Sa oled avatud meelega, mitte miski ei üllata sind, peale sinu suure teadmistejanu, mis on legendaarne.

Sulle meeldib üle kõige väljas käia ja inimestega kohtuda: reis sõpradega mõnda tundmatusse paika ja uued kogemused on need, mis sind paeluvad.

Kuna sa oled oma elu jooksul juba palju läbi elanud, siis oskad sa oma sõpradele head nõu anda. Sind kuulata on aga tõeline nauding.










Kommentaare ei ole