{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: Kui sul on raske otsuseid vastu võtta, siis tee see test!

Iga päev tuleb meil võtta vastu väiksema või suurema tähtsusega otsuseid. Enamik nendest valikutest, mida me teeme, on juba nii tugeval...



Iga päev tuleb meil võtta vastu väiksema või suurema tähtsusega otsuseid. Enamik nendest valikutest, mida me teeme, on juba nii tugevalt sisse juurdunud ja me oleme nendega harjunud sel määral, et me isegi ei mõtle sellele, et võiksime midagi muuta, võttes lihtsalt vastu teistsuguse otsuse.

Keerulistesse olukordadesse sattudes aga ei ole sageli nii lihtne kohe otsustada, teadmata, kas see otsus on just kõige parem. Võttes arvesse asjaolu, et see otsus võib olla määrava tähtsusega nii meie enda, kui teiste eludele.

Järgnev test tugineb alateadvuse ja intuitsiooni valikule.

Vaata allolevat pilti ja pane tähele esimest asja, mis sulle silma jäi.




Kui sa nägid esimesena...


1. Liiklusmärki


Viimasel ajal ei ole sa võib-olla tundnud end väga kindlana, kui sul on tulnud mõnda otsust langetada. Et sellele probleemile lahendust leida, küsi abi mõnelt inimeselt, kellel on kogemusi antud valdkonnas ja kes on oma probleemile lahenduse leidnud. Sa ei pea alati tegema just nii, nagu nemad tegid aga võta seda pigem, kui võimalust targemaks saada ja näha oma olukorda teises valguses. Kui sa aga tunned, et sa tahad teha teisiti, kui see inimene tegi, siis tee seda. Sest lõplik otsus kuulub ainult sinule, lihtsalt vaata, et see oleks heal eesmärgil.



2. Maanteed


Sinu suurim soov on teha seda, mis on hea aga praegusel hetkel tundub sulle, et sa oled oma elus tee peal, mida sa pole ise endale valinud. Kuidas ka ei ole, katsu säilitada rahu ja rõõmus meel, ära unusta, et elus muutub kõik kogu aeg. Iga hetk leiame me end mõnest täiesti uuest olukorrast, seega isegi, kui praegu sa tunned oma hinges segadust, ei tähenda see seda, et see tee ei viiks sind sinna, kuhu sa jõuda tahad.

Mõnikord tekib aga tunne, et üldse ei liigu sinu elus enam midagi, nagu oleks tegemist seisva veega. Kui sulle tundub, et sa oled samal teel juba tükimat aega ja et kõik on sulle liigagi tuttav, siis võib-olla on nüüd õige hetk selleks, et võtta oma julgus kokku ja ehitada uus tee, mis viib sind oodatud õnneni.


3. Madu


Sa oled kahevahel. Ühest küljest sa tead, et sa pead langetama oma elus tähtsa otsuse aga sa kardad, et kui sa otsustad ka millegi muu kasuks, siis saad sa õnnetuks ja teed õnnetuks ka teised inimesed, kellest sa hoolid. Sa pead aja maha võtma ja tõsiselt mõtlema: kas see olukord on ikka nii hull, kui sulle paistab? Kas see tulevikuväljavaade on nii kohutav, kui sa arvad? Kas su otsus paneks tõesti kannatama nii sind, kui ka neid, kellest sa hoolid? Või lased sa oma hirmudel oma elu üle valitseda?

Ära unusta ühte, et maod ei ole nii ohtlikud, kui sa oled ise ettevaatlik ja tead, kuidas käituda.





4. Poiss


Sulle meeldib oma elu üle kontrolli hoida. Ja sellepärast praegusel hetkel tahadki sa kõige rohkem saada kontrolli alla olukorda, mida läbimas oled.

Samas ei tohi sa unustada seda, et millegi kontrolli all hoidmine on kõigest illusioon ehk enesepete. Me peame lihtsalt valima, kuidas reageerida asjade suhtes, mis ei allu kontrollile ja mida on raske mõista.

Ole kannatlik ja kõik läheb nii nagu peab. Iga asja jaoks on oma aeg ja koht: varsti, üsna peatselt on sinu kord. 

Kommentaare ei ole