{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: Esimene asi, mida sa pildil näed, viitab sellele, mis on peidus sinu alateadvuses

Meie mõtted määravad suurel määral selle, kes me oleme.  Viis, kuidas me mõtleme ja see, mismoodi me näeme end ümbritsevat maailma, a...



Meie mõtted määravad suurel määral selle, kes me oleme. 

Viis, kuidas me mõtleme ja see, mismoodi me näeme end ümbritsevat maailma, aitab kindlaks määrata meie isiksust ja igapäevast käitumishoiakut. 

Isegi, kui alati me ei ole teadlikud oma mõtetest, on alateadvus alati aktiivne ja mõjutab meie hoiakut ja isiksust.

Tänane test aitab sul paremini mõista, millisel määral su alateadvus mõjutab sinu igapäevast elu ja kuidas tänu alateadvusele oled sa just see, kes sa oled.

Vaata allolevat pilti.

Mida sa kõige esimesena nägid? 





Kui sa nägid kahte tüdrukut kõigepealt


Kui sa nägid kõige esimesena tüdrukuid, siis ei ole su alateadvus kõige salapärase ja müstilise poole pöördunud. Sa oled just selline nagu sa oled, sa näed maailma sellisena nagu ta on ja ongi kõik. Sa väärtustad ehedust ja ausust.

Oma alateadvuses elad sa oma unistuste elu, seal saavad alguse kõik su ideed ja motivatsioonid. Sa keskendud rohkem oma elu paremaks muutmisele ja elad pigem praeguses hetkes ja tulevikus, jättes mineviku selja taha.

Üks sinu iseloomu kõige tähelepanuväärsemaid jooni on ilmselt selgus ja läbipaistvus. Selle tõttu oled sa teistes imetlust äratanud. Lisaks sellele oskad sa näha kõike elus läbi positiivse ja optimistliku pilgu, see aga on väga suur pluss, mis tuleb rasketel aegadel alati kasuks.



Kui sa nägid koljut esimesena


Kui sa nägid esimesena koljut, siis on sul kalduvus eirata oma tundeid ja mõtteid. See aga muudab nad sinu peas veelgi tugevamaks ja see võib omakorda mõjutada suurel määral sinu elu. Lisaks sellele on sul kalduvus vältida oma probleeme, selle asemel, et otsida lahendusi. 

Selline hoiak ei muuda asju lihtsamaks. Vastupidi, probleemid tulevad ja lähevad ikka, ning ootavad lahendusi, sinul aga takistab see elus edasi liikuda ja luua endale elu, mis võimaldab sul õnnelik olla. 

Ent hoolimata sellest suurest sisemisest segadusest oled sa väga hea sõber, kelle nõuandeid palju hinnatakse ja kes on alati valmis aitama neid, kes on sattunud raskustesse.

Natukene enesekindlust lisaks võib sulle kasuks tulla ja võib-olla peaksid sa ka ise järgima neid soovitusi, mida sa nii heldelt teistele oled andnud. Sa oled tark inimene, katsu teha ka ise oma sõnade järgi.




Kui sa nägid puid esimesena


Kui sa nägid esimesena pildil puid, siis näitab see seda, et sa oled erakordne inimene, kes oskab näha seda, millest paljud väljagi ei tee. See peegeldab hästi seda, kuidas sinu alateadvus funktsioneerib: hästi loominguliselt ja suure tahtejõuda, et näidata ja tõestada kogu maailmale seda, et ka teistmoodi on võimalik elada. 

See oskus näha rohkem, kui teised, on tõesti suur kink. See aitab sind üle nii mõnestki ebameeldivast olukorrast ja see on väga hea, sest sa tahad alati näha asjade positiivset külge kõiges, mis tuleb kasuks sinu isiklikule arengule.


Kommentaare ei ole