{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Vaata, milliste tähtkujude all on sündinud kõige parema ja kõige hullema iseloomuga naised!

KAALUD Ideaalse iseloomuga naised! Ainus puudus, mis võiks välja tuua ongi see, et nad on liiga head! Nad lihtsalt ei oskagi olla h...

KAALUD


Ideaalse iseloomuga naised! Ainus puudus, mis võiks välja tuua ongi see, et nad on liiga head! Nad lihtsalt ei oskagi olla halvad isegi mitte siis, kui nad seda ise sooviksid. Nad toovad rahu ja head tuju teistele. On valmis alati tegema kõik, et teised oleksid õnnelikud ja võivad ise seejuures omaenda heaolu selle nimel ohverdada. Kui sa peaksid kunagi ühe Kaalude tähtkujus sündinud naisega tülli minema, siis võid kindel olla, et sina olid selles süüdi ja mitte tema!




KALAD

Kalade tähtkujus sündinud naisele ei meeldi kuulujutud, keelepeks ja teiste tagarääkimine - lühidalt kõik see, mida naised tavaliselt armastavad teha, kui nad on omavahel. See kõik lihtsalt ei huvita teda. Talle meeldib olla selliste inimestega, kes talle sarnanevad ja kelle seas ta tunneb ennast hästi. Ta on oma loomult malbe ja heatahtlik, ta aitab meeleldi neid, kes teda vajavad ja ei kõhkle hetkegi minema minemast, kui märkab, et on vales seltskonnast.

SÕNN

Ta on kannatlik ja mõistlik oma loomult. Ta ei hakka niisama kedagi kritiseerima, sest talle lihtsalt ei meeldi see. Aga ära arva, et ta on naiivne või rumal. Ta on hästi intelligentne ja tunneb inimesi piisavalt hästi, et teha vahet halbadel ja headel inimestel.

VEEVALAJA


Veevalaja tähtkujus sündinud naine on hea suhtleja, oma loomult on ta hästi hea iseloomuga naine. Ta ei talu, kui inimesed kedagi teravalt ja alusetult kritiseerivad, ta ei kannata, kui selja taga teisi taga räägitakse. Aga samas ei lase ta ka oma headust kurjasti ära kasutada. Kui vaja, eemaldub ta neist inimestest kes talle halba soovivad.




AMBUR

Ambur ei lase halba endale ligi. Tema jaoks on elu liiga lühike, et raisata seda halbade inimeste või mõtete peale. Ta on optimist ja ümbritseb end ainult nendega, kelle seas ta tunneb end hästi.

KAKSIKUD

Naistest rääkides, kes on sündinud Kaksikute tähtkujus, tuleb tunnistada, et nad on elava vaimuga, särtsakad ja võluvad olevused. Hästi uudishimulikud oma loomuses, armastavad nad kuulujutte, sest nad tahavad ju kõigega kursis olla. Kui sa peaksid aga temaga tülli minema, siis ütleb ta sulle ilma kõhklemata kogu tõe näkku ja ei hakka isegi sõnu selleks valima. Samas igapäevases elus on ta tavaliselt meeldiv ja sümpaatne.

VÄHK

Vähk on kord nii ja naa. Headel päevadel on ta leebe ja õrn, armastusväärne ja kõige meeldivam olevus keda sa iial kohanud oled. Aga halbadel päevadel näitab ta sulle oma tõelist palet.




LÕVI

Üldiselt on Lõvi sooja südamega, hea suhtleja ja heatahtlik. Kui aga mingi olukord peaks teda häirima hakkama, siis sulgub ta enesesse ja muutub ühe korraga tõeliseks jääkuningannaks.

NEITSI

Neitsi tähtkujus sündinud naised ei olegi nii süütukesed nagu seda võiks arvata. Nad on tegelikult varustatud üsna kriitilise meelega. Ta paneb sind uskuma nagu teeks ta sulle komplimendi aga ütleb alati sinna lõppu midagi, mis su ruttu maa peale tagasi toob.

JÄÄR

Kui sa seda temalt küsid, siis vastab ta kõhklemata, et on naiselik, julge, aktiivne, tegus. Aga ta ei tunnista, et ta on kannatamatu, püsimatu, äkilise meelega, ärritub kergesti ja kangekaelne. Ta peaks õppima alandlikku meelt ja kasvama ükskord suureks.

KALJUKITS


Kaljukits on kahtlemata tõeline jääkuninganna, kui ta seda ainult tahab. Ta ei lase end tunnetest juhtida ja näitab sulle vajadusel ruttu su koha kätte.

SKORPION


Tema läbitungiv pilk, tema rahulik olek tekitavad külmavärinaid. Ta on pika vihaga ja umbusklik, sa ei taha kindlasti olla tema vaenlaste nimekirjas. Kui ta peaks sind hindama, siis võid sa õnne tänada.

Kommentaare ei ole