{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Nende 3 tähemärgi all sündinud inimesed on tõelised geeniused

Kui rääkida geeniustest, siis enamik inimesi mõtleb kohe Albert Einsteini'le või Mozart'ile. Aga sama palju, kui on erinevaid sodi...


Kui rääkida geeniustest, siis enamik inimesi mõtleb kohe Albert Einsteini'le või Mozart'ile. Aga sama palju, kui on erinevaid sodiaagimärke, on ka erinevaid geeniuseid. Neil kõigil on üks ühine näitaja ja selleks on kõrge IQ tase. Need on kolm tähemärki, kes paistavad erilise andekuse poolest silma.


1.  Veevalaja  (21. jaanuar - 19. veebruar)


Veevalajatel on mingi eriline anne vaadata probleemi kõikide erinevate nurkade alt. Ta on väga kõrge intelligentsusetasemega ning hästi avatud meelega. Kui üks inimene on üldse võimeline nägema asja globaalselt, siis on see just Veevalaja. Ja tänu sellele leiab ta lahenduse ükskõik millisele probleemile.

Lisaks sellele ei kõhkle ta kunagi liiga kaua ja asub alati otse asja kallale. Just selle tõttu on nad töö juures kõrgesti hinnatud, sest nad on teovõimelised ja neil on kõik omadused, et lahendada ka kõige keerulisemaid probleeme. Mõned Veevalajad on tõepoolest varustatud mingi ettenägelikkuse võimega. Ja tänu sellele ei valmista talle mitte mingit probleemi ujuda vastuvooli ja hiilata oma originaalsete ideedega.

Samuti on ta üks kõige tolerantsematest sodiaagimärkidest. Sellele tänu on ta ka vastuvõtlikum uutele ideedele ja teistsugustele vaatenurkadele. Talle meeldib ümbritseda end inimestega ja see võimaldab tal suurendada oma silmaringi.

Tema soov on tõesti mõista teisi inimesi. Tänu sellele on ta tõeline juht. Samal ajal on ta alati sammu võrra teistest ees ükskõik, millega ta ka ei tegele.

Paljud uuendusliku maailmavaatega inimesed on sündinud Veevalaja tähtkujus.





2. Neitsi (24 august - 23. september)


Neitsi tähtkujus sündinud inimesed on sageli tõestanud oma analüütilist mõttemeelt. Nad mõtlevad loogiliselt ja tegutsevad efektiivselt. Mitte ükski probleem pole liiga raske ega keeruline tema jaoks. Vastupidi: mida raskem üks asi võib tunduda, seda suuremat huvi see talle pakub. Talle meeldib kasutada oma mõtlemist ja taibukust.

Tema analüüsi- ja vaatlusoskus on kõrgelt arenenud. Lisaks sellele on tal tõeline detailitunnetus. Ta otsib täiuslikkust kõiges, mida ta ette võtab. See avab talle tee suurtele ambitsioonidele. Kahjuks ei hakka ta liiga palju riske võtma oma elus ja eelistab jääda sageli tahaplaanile.




3. Kaljukits ( 22. detsember - 20. jaanuar)


Kaljukitsed paistavad silma oma suure tahtejõu poolest ja see toob talle ainult kasu. Isegi, kui ta peaks eksima oma valikus või kukkuma läbi ette võetud projektiga, siis ei anna ta sellest hoolimata alla. Selle asemel õpib ta oma vigadest ja on valmis uuteks projektideks.

Kaljukits õpib kogu elu ja omandab kogu aeg juurde uusi teadmisi ning kogemusi. Lisaks oma intelligentsusele on tal ka annet olla pidevalt tegevuses. See on seotud tema visaduse ja sihikindlusega., et ta suudab keskenduda täielikult oma projekti ellu viimisele. Ta annab kõik, kuni ta mõistab, mida tal teha tuleb.

Oma loogiline mõtlemise ja hästi planeeritud töö tõttu on ta üks tähemärkidest, kes jõuab oma elus kõrgele kohale. Nii nagu kaljukits, keda ta sümboliseerib, tahab ta jõuda tippu. Ta sihib kõrgele, on enesekindel ja viib oma tahtmise ning eesmärgid täide sellise lihtsusega nagu oleks ta sündinud ainult selleks. Kui sa heidad pilgu kõige jõukamatele inimestele enda ümber, siis märkad sa, et paljud on sündinud just Kaljukitse tähtkujus.







Kommentaare ei ole