{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Milline sodiaagimärk võib olla sinu vastu külm nagu jääkuninganna?

Kartusest haiget saada või hirmust oma tundeid väljendada, tunduvad mõned inimesed tundetud ja ükskõiksed teiste vastu. Neid ei saa meelitu...

Kartusest haiget saada või hirmust oma tundeid väljendada, tunduvad mõned inimesed tundetud ja ükskõiksed teiste vastu. Neid ei saa meelitustega ära osta, nad eelistavad säilitada oma näilise ükskõiksuse kõige suhtes, mis neid ümbritseb. Tegelikult sageli on aga tegemist kaitsemehhanismiga.

Astroloogide järgi on sellise iseloomustuse ära teeninud 5 sodiaagimärki. Kui mõned tähemärgid on avatud ja sõbraliku olemisega, siis on teisi, kes eelistavad jääda reserveerituks ja isegi umbusklikuks teiste vastu. Nad võivad paista teistega suheldes külmad ja tundetud. Raske on näha, mis nende südames tegelikult toimub. Nad hoiavad teatud vahemaad teistega ja kaitsevad oma tundeid.

cinemagnificus


1. Kaljukits


Kaljukits end juba tunnetest kaasa viia ei lase. Ta eelistab pigem paista ükskõiksena, kui näidata välja oma nõrkusi. Ta on veendunud, et edu saavutamiseks tuleb alati jätta endast korrektne ja hea mulje. Ta varjab sellepärast oma tundeid ja nõrku külgi ning hoiab inimestega suheldes üldse emotsionaalse poole väljas.

Ta tahab, et teised näeksid teda, kui tarka, arukat ja pragmaatilist inimest, kes on varustatud loogilise mõtlemisega. Ta tahab paiste sellena, kellena ta oma hinges end tunneb - juhi ja liidrina.






2. Vähk


Vähi tähtkujus sündinud paistavad üldiselt armastusväärsed ja toredad inimesed. Ainult, et neid omadusi näitavad nad välja ainult nende seas, kellest nad hoolivad ja kes on võitnud nende usalduse.

Kui keegi peaks Vähi tundeid reetma või talle muul viisil haiget tegema, siis on ta võimeliseks näitama välja kõige suuremat jahedust selle isiku suhtes. Tema silmis pole seda inimest enam olemas, kes julges midagi tema vastu teha. Ja teist võimalust ta ei anna. Ta on väga pika vihaga ja üsna sihikindel, kui võimalik, siis maksab ta alati kätte.






3. Neitsi


Neitsi kuulub maamärgi alla ja hindab sellepärast kõrgelt kodu ja oma lähedasi. Talle ei meeldi üllatused ja muutused, ta armastab korda ja hästi organiseeritud elu.

Ta võib tunda end tihti teistest üleolevana. Suhtlemises teistega eelistab ta emotsioonidele loogikat ja sellepärast võib paista jaheda ja tundetu inimesena.

Tema täiuslikkuse otsing on aga kahe teraga mõõk. See aitab tal elus edasi liikuda aga samas mõjub see halvasti tema pereelule. Ta ei oska teistele nende vigu ega eksimusi andestada.


4. Kaksikud


Kaksikute kohta öeldakse, et nad on kahepalgelised ja kunagi ei tea, kumba poolega hetkel tegu on. Ta võib olla samal ajal meeldiv ja tore ning juba järgmisel hetkel näidata sinu vastu välja kõige suuremat jahedust ja ükskõiksust. Kui ta tunneb, et talle on haiget tehtud, siis annab ta sellest kohe teada sellele inimesele ja lõpetab kogu suhtlemise temaga.

Vabandused ei loe talle midagi. Ta on pika vihaga ja jääb kurdiks selgituste ees. Parem on oodata, kuni tema viha jahtub ja alles siis katsuda temaga rääkida.






5. Veevalaja


Veevalajad on suured unistajad, kes igatsevad muutuste järele. Nad tahavad olla vabad ja iseseisvad. Sellepärast hoiavad nad oma tundeid vaka all ja ootavad, et teised teevad sama.

Ta väldib suhteid inimestega, kes võivad häirida tema hingerahu. Ta võib paista jahe ja tundetu, külm ja südametu - teda ennast see ei häiri absoluutselt. Ta teab, et tema ükskõiksus võib haiget teha ja teised ei vaata sellele just hea pilguga aga ta ei hakka end teiste pärast muutma. Tema hingerahu on kõige tähtsam tema silmis, isegi, kui kõigile see ei meeldi.


Kommentaare ei ole