{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Kui sa tunned Skorpioni tähtkujus sündinud inimesi

Skorpion on kõike muud aga kindlasti ei ole ta igav. Ta teeb kõike hingega, temale omase energiaga, säilitades alati seejuures oma müstilis...

Skorpion on kõike muud aga kindlasti ei ole ta igav. Ta teeb kõike hingega, temale omase energiaga, säilitades alati seejuures oma müstilise salapära. 

Talle meeldib teiste eest hoolitseda, ta on empaatiline ja väga intuitiivne. Selle viimase tõttu on ta väga tundlik teiste emotsioonide suhtes ja võib end kergesti halvasti tunda. Samas on ta domineeriv ja üsna kangekaelne. Elus järgneb ta ainult oma südame häälele. Tänu sellele saab ta aga ka tihti haiget, sest ta ei suuda omavahel sobitada ratsionaalset ja kainet mõtlemist ning südamesoove.

Seega, kui su tutvusringkonnas leidub Skorpioni tähtkujus sündinud inimesi või kui sinu kallim on selles tähtkujus sündinud, siis siin on asjad, mida sul on hea teada. 




Ta on hästi tundlik

Kuna ta on väga tugeva intuitsiooniga ja oma loomult empaatiline, siis on tal kalduvus koguda endasse teiste emotsioone ja see võib tekitada temas halba enesetunnet. Tal on niigi raske omaenda emotsioonidega. Hea oleks sellistel puhkudel teda rahustada, kinnitades, et kõik saab korda ja et ta ei pea muretsema nii palju.

Ta on introvert

Tegelikult on ta nii introvert, kui ekstravert, sest sageli meeldib talle olla tähelepanu keskpunktis, seda muidugi siis, kui ta end hästi tunneb aga järgmisel hetkel võib ta kogu maailmast end eraldada ja vajada üksindust. Talle meeldib lobiseda, ta on meeldiv inimene, ent võõrastel oma eraellu ta piiluda ei lase.

Ta usub imedesse

Sest ta suudab imesid ise korda saata. Ta usub tõelisesse armastusse ka, umbes sellisesse nagu Tuhkatriinu lood jne. Ta otsib kõiges märke millegist. Ja ei jäta enne, kui on leidnud, mida otsib.




Ta on kangekaelne

Tänu oma tugevatele tunnetele ja visadusele, võib ta olla üsna kitsa silmaringiga mõnikord. Kui ta on endale midagi pähe võtnud, siis on raske panna teda meelt muutma. 

Ta on iseseisev

Ta annab sulle kohe ruttu mõista, et ta sind, sinu toetust ega abi ei vaja ja saab kõigega ka ise väga hästi hakkama. Ta on tugeva iseloomuga, otsusekindel ja iseseisev. Ta saab väga hästi oma eluga hakkama, kõrvale vajab ainult sellist inimest, kes on temaga selles mõttes samal tasemel ja kes teda mõistaks. Oma kooselus on tema tavaliselt see, kelle jalas on püksid ja kes kõige üle otsustamise enese õlule võtab. Oma hinges vajaks ta aga inimest, kellel oleks piisavalt julgust ja enesekindlust, et teda aeg-ajalt paika panna ja juhtida.

Tegelikult on vaja väga palju selleks, et tema usaldust ja austust võita. Sest ta oskab inimestest läbi näha, seda ei ei maksa kunagi unustada, tal on tõesti see võime olemas!



Ta analüüsib liiga palju

Ta kuuleb alati rohkem, kui öeldakse ja just see, mida välja ei öelda, on tema jaoks tähtis. 

Ta võtab kõike tõsiselt

Ta võtab oma elu liiga tõsiselt ja vajab, et keegi aeg-ajalt tuletaks talle meelde seda, et ta peab puhkama. Ta on liiga range enda vastu ja võib tunda end süüdi palju kauem, kui peaks.

Ta on tähelepanelik

Tema pilgu eest ei jää miski varjule, ta on tõeline detektiiv ja aimab kõike. Kui sa tahad teda üle kavaldada, siis on parem, kui sa kohe selle mõtte jätad.

Ta on loominguline

Loominguline töö võimaldab tal end väljendada ja stressi maandada. 


Kommentaare ei ole