{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 4 kõige truumat tähemärki

unsplash @freestocks On selliseid inimesi, kes ei hakka mitte kunagi su usaldust reetma. Astroloogia järgi on 4 tähemärki, kellele sa v...

unsplash @freestocks
On selliseid inimesi, kes ei hakka mitte kunagi su usaldust reetma. Astroloogia järgi on 4 tähemärki, kellele sa võid alati kindel olla nii armastuses, kui sõpruses. 

4. Skorpion

Skorpioni jaoks jääb alati kõige olulisemaks inimestevahelises suhtes ausus ja usaldus. Need on tema väärtushinnangud. Hoolimata sellest, mida räägitakse tema atraktiivsest isiksusest, ei ole tema loomuses truudusetust. Samasugust lojaalsust ootab ka ta teistel. Kui sa suudad tema vastu ausaks jääda, siis oled sa võitnud väga hea, ustava ja kindla sõbra.



3. Kaljukits

Truudus on tõenäoliselt tema kõige tugevam külg. Kui ta on sind endale kaaslaseks valinud, siis oled sa ilmselt tema silmis väga väärtuslik. Enamik ajast on kaalub ta igat oma sammu eelnevalt põhjalikult ja ei torma kunagi mõtlemata. Kui ta on aga oma otsuse langetanud, siis pühendub ta kogu hingega teisele inimesele ja toetab teda alati, nii armastuses, kui sõpruses.




2. Sõnn

Seda teavad ilmselt kõik, et Sõnni tähtkujus sündinud inimesed vajavad emotsionaalset stabiilsust. Ta tahab tõsist ja pikemaajalist suhet. Ja ta teeb kõik omalt poolt, et see toimiks. Ta tunneb ennast hästi ainult siis, kui ta elab päris maailmas, reaalses elus. Üheöösuhted pole tema jaoks. 

1. Kalad

Kalade tähtkujus sündinud inimesi niisama suhted, mis piirnevad ühe õhtuga, ei huvita. Ta on oma hingelt romantiline ja tahab leida tõelist armastust. Samuti on ta idealist, kes tahab, et kõik oleks nii nagu peab. Juba sellepärast ei valmista talle mingit probleemi elada kogu oma elu inimese kõrval, keda ta armastab.

Kommentaare ei ole