{ads}

HIDE

Viimased

latest

8 märki, mille abil eristada võltse inimesi headest

Tõenäoliselt oled ka sina juba kokku puutunud selliste inimestega, kes pealtnäha tunduvad hästi toredad ja meeldivad, hiljem aga selgub,...


Tõenäoliselt oled ka sina juba kokku puutunud selliste inimestega, kes pealtnäha tunduvad hästi toredad ja meeldivad, hiljem aga selgub, et selja taga räägivad nad sinust halvasti ja ei hinda sind tegelikult üldse. Ja kuidas sa suhtud oma töökaaslastega, kes ülemustega suheldes muudavad täielikult oma käitumist ja on valmis kõigeks ainult sellepärast, et teenida ära kiitust nende silmis? Kuidas sinu elus on olnud: oled sa kohe aru saanud, millise inimesega sul tegu on või oled sa hiljem saanud ebameeldiva üllatuse osaliseks? 

Kui jah, siis loe edasi, siin on mõned märgid, mis edaspidi aitavad sul eristada võltse inimesi headest.

Austus versus üleolek

Head ja siiraste kavatsustega inimesed kohtlevad kõiki samasuguse austusega. Nad ei põlga teisi inimesi ega hakka neid alandama tahtlikult selleks, et oma üleolekut näidata.

Võltsid inimesed austavad ainult neid inimesi, kes neile kasulikud on. Neid, kes on kõrgemal positsioonil või keda nad saavad mõjutada. Nad on väga valivad selles, mis puutub teiste austamisse ja tehes alati seda kasu pärast, mida nad lõigata võivad.



Loomulikkus versus pealiskaudsus

Mis puutub sellesse, et olla meeldiv, siis siiraste kavatsustega inimesed ei katsu kõigile muljet avaldada. Nad tunnevad end hästi sellistena nagu nad on ja ei murra oma pead sellega, mida teised neist arvavad. Võltsid inimesed aga kalduvad arvama, et nad on inimesed, keda keegi asendada ei saa. Nad tahavad näidata end alati paremas valguses ja avaldada iga hinna eest muljet teistele.

Tagasihoidlikkus versus silmapaistvus

Siiraste kavatsustega inimestele ei valmista mingit probleemi veeta mõnikord aega üksi ja olla omaette. Vastupidi, nad leiavad aega, et tegeleda sellega, mis neile meeldib. Võltsid inimesed aga tahavad kogu aeg olla teiste tähelepanu objektiks, nende arvates peab maakera keerlema ümber nende isiku.

Alandlik meel versus uhkustamine

Heade kavatsustega inimestel pole kombeks uhkustada, nad ei räägi oma vägitegudest ega edust, mis neid töö juures saadab. Nad jäävad alati tagasihoidlikeks, kui asi puudutab nende endi isikut ja ei tunne vajadust näidata kogu maailmale seda, mida nad on korda saatnud. Võltsid inimesed aga räägivad kõigest ja kõigile ilma valimata.




Siirus versus kahepalgelisus

Kui neil on midagi öelda, siis räägivad heade kavastustega inimesed sellest otse. Nad on otsekohesed oma arvamustest rääkides ja väljendavad end ausalt. Võltsid inimesed aga kuulsad oma kahepalgelise loomuse poolest. Nad räägivad teistest taga, näo ees aga naeratavad ja katsuvad end meeldivaks teha.

Lubadustest kinnipidamine versus lubaduste rikkumine

Heade kavatsustega inimesed teevad alati endast parema selleks, et oma lubadustest kinni pidada, vastupidiselt võltsidele inimestele, kes leiavad alati vabadusi, et mitte teha seda, mida nad on lubanud. Võltsid inimesed leiavad alati vabandusi, kui asi neile huvi ei paku ega kasulik ei ole.

Heasoovlikkus versus pahatahtlikkus

Heade kavatsustega inimestele ei valmista probleemi teiste töö imetlemine. Nad kiidavad teisi nende saavutuste eest, nad on alati valmis teiste pealt õppima. Nad teavad, et mitte keegi ei ole täiuslik ja ei pea ka iseennast teistest tähtsamaks ega paremaks. Võltsid inimesed aga tahavad olla teistest paremad ja otsivad sageli teistes vigu. Lisaks sellele, et kogu päeva nad ainult tegelevad teiste kritiseerimisega, tunnevad nad ka südamepõhjas rõõmu, kui keegi peaks midagi valesti tegema. 

Empaatia versus egoism

Heade kavatsustega inimesed on oma loomult heatahtlikud ja näitavad seda välja kõigile. Nad hoolitsevad selle eest, et kõik end hästi tunneksid ja ilma midagi vastu ootamata. Võltsid inimesed aga näitavad oma meeldivat külge üksnes nendele, kellest nad kasu saavad lõigata. Kui nad peaksid ka kellelegi teene osutama, siis räägivad nad sellest hiljem kõigile.

Kommentaare ei ole