{ads}

HIDE

Viimased

latest

Milliseid riideid üle 40-aastased enam kanda ei tohiks?

Pole just lihtne olla 40-aastane. Kõigepealt muidugi tuleb sul oma nahal tunda 40ndate kriisi aga ära muretse - see ei tapa. Seejärel peab ...

Pole just lihtne olla 40-aastane. Kõigepealt muidugi tuleb sul oma nahal tunda 40ndate kriisi aga ära muretse - see ei tapa. Seejärel peab valima hoolega, mida selga panna, sest sa ei saa riides käia nagu hiline teismeline. Jah, muidugi, vanus on kõigest number ja kõige tähtsam on, et hing oleks noor. Aga siiski... 


unsplash @ tofansilviuben

Millest siis edaspidi hoiduda ja kuidas riietuda? 



1. Dressipükstega linna peale

Kõige parem, kui sa jätad edaspidi oma dressipüksid kapipõhja ja ei võta neid enam välja. Kui, siis ainult trennis käimiseks. Ja isegi trenni minemiseks võid sa endale valida sobivamad trenniriided tavaliste dresside asemel. Seega 80ndate aastate dressipüksid - eriti need, millel on triip külje peal ja mis on nailonist- jäävad nüüd kappi. Ja kui sa ikka väga tahad oma armsaid nailonist dressipükse edasi kanda, siis vähemalt ära kanna halva kvaliteediga pesu nende all, mis mõnikord nähtavale ilmub. Seega, ära riietu end sportlaseks selleks, et diivanil vedeleda. Sinu vanus ei luba sulle seda enam.





2. Kulunud efektiga kivipesu teksad


Paljud teismelised ikka veel kannavad neid aga teatud vanusesse jõudes selliste pükste kandmine ei sobi enam ja lisab sulle ainult aastaid juurde. Eriti, kui sa ise kivipesu oma teksadele teed ja katsud sellelt värvi maha saada. Sest tupsutades Hiinas toodetuid teksaseid mingi vahendiga, saad sa ainult odavate pükste efekti, mis on kaugel tõelisest kunstiteosest. 


3. Puuvillane ruuduline flanellsärk (habemega või ilma)


Muidugi, kui sa just Kanadas ei ela ja puuraiujana elatist ei teeni. Parem on jätta see armas ja soe flanellsärk kapi põhja, see teeb sind ainult vanemaks.


4. Üleni teksasse riietumine


Isegi, kui 80ndatel oli moes kanda teksapükse, - seelikut, - tagi ja - särki, siis nüüdseks on see moest läinud. Ja see, et mõni Ameerika näitleja mõnikord ilmub tänanapilti üleni teksasse riietatuna (püksid + särk + tagi), siis pole see sugugi põhjus, et ka sina seda peaksid tegema. Teatud eas muudab selline stiil liiga vanaks. 






5. Maikasärk


Oli aeg, kus maikasärk oli väga moes ja kuulus iga enesest lugupidava meesterahva riietusesemete hulka. Nüüd on aga see ajastu möödas ja maikasärgi väel on parem mitte tänavale minna. Triiksärgi alla ka ära teda kanna. See ei muuda sind sugugi nooremaks. 


6. Naba paljastav top


Isegi, kui sul on ilusad kõhulihased, siis naba paljastamine teatud vanuses ei ole sugugi ilus vaatepilt. Sa ei ole enam Lolita vanuses, et seda endale lubada. Muidugi, kui sa just teiste etteheitvaid pilke enda peal ei taha tunda. 


7. Liiga lühikesed püksid


Mõnikord on targem kuulata oma ema ja jätta natuke ruumi kujutlusvõimele. Tänapäeva noorte mood kujutlusvõimele kohta ei jäta - kõik on näha kõigile.



Kommentaare ei ole