{ads}

HIDE

Viimased

latest

7 asja, mida sa teadma pead, kui sa armastad Lõvi tähtkujus sündinud inimest

K ui sa armastad Lõvi tähtkujus sündinud inimest, siis tea, et Lõvi on üks olulisematest tulemärkidest, kaaslasena on nad kirglikud ja tu...

Kui sa armastad Lõvi tähtkujus sündinud inimest, siis tea, et Lõvi on üks olulisematest tulemärkidest, kaaslasena on nad kirglikud ja tulised.

Kui sa armastad Lõvi, siis tea, et selleks, et talle meeldida on olemas asju, mida sa tema heaks teha võid.

Lõvi on hea, positiivne, loominguline ja ustav. Ta armastab võimu ja tal on kõik omadused, et edu saavutada nii eraelus kui ametialal. Tema loomulik juhiomadus paneb teda tihti paistma liiga autoriteersena.

Tegelikult on ta südamepõhjas hea inimene ja tema loomingulisus ei jäta kedagi ükskõikseks.

Lõvi on võitleja, kes tahab edu saavutada ja teeb kõik selle, mis on tema võimuses, et tõusta karjääriredelil. See tähemärk ei armasta läbikukkumist. Lõvi on keegi, kes armastab oma jälje jätta kõigele, millega ta tegelenud on. Ta armastab täiuslikkust ja on veendunud, et ainult tema võib jõuda sellele tasemele.



Lase Lõvil oma arvamust avaldada

Ta otsib endale hingesõpra, keda ta teistega jagada ei taha. Armastus on tema jaoks püha, ta seob end kuni elu lõpuni.
Lõvi on ka paras koleerik, kes võib hetkega vihastada punaseks. Õnneks tema tujud ei kesta kunagi kaua aga tema tuline iseloom võib mürgitada kooselu.

Lase oma Lõvil mängida aeg-ajalt egoisti

Lõvi võib olla üsnagi muljetavaldav. Ta võib tihti käituda, nagu maailma naba aga talle ei saa seda ette heita. Sa ju tead, kui suurepärane ta on, lase tal siis olla , nagu ta seda soovib.



Ole tema vastu tähelepanelik.

Lõvi armastab üldiselt komplimente ja tähelepanu aga ta vajab oma kaaslase armastust ja tähelepanu. Kiitus selle suust, kes neid armastab ja austab on palju olulisem tema jaoks, kui kõik muu.

Lõvi on truu

Lõvid armastavad enda ümber väikest gruppi häid sõpru, kuhu hulka sinagi loomulikult kuulud. Lõvi on truu ja kaitseb oma uhkust. Kui ta su kord juba valis, siis tahab ta sinuga olla ja mitte kellegi teisega. Nende enesehinnang on liiga kõrge selle jaoks, et end igaühega siduda.

Ära ole armukade tema sõprade ja austajate peale

Lõvid on loomult kütkestavad ja armastavad teiste tähelepanu. Mis siis, kui teised koguaeg ta ümber on, katsu sellest mitte välja teha. Lõvi armastab oma sõpru, need on tema jaoks olulised.

Kokkuvõttes


Tihti arvatakse, et Lõvi on ülbe ja paindumatu. Liiga autoritaarne, kinnine, liiga enesekindel.
Tegelikult on aga see aga vaid Lõvi mask, millega ta end kaitseb.

Kommentaare ei ole