{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vali üks ruuni täht ja vaata, mida tulevik sulle toob!

Ruunid on vana tähestik, mida kasutasid keltid, skandinaavlased ja germaanid. Ruuni tähestikke on olemas erinevaid. Vali üks ruuni ...


Ruunid on vana tähestik, mida kasutasid keltid, skandinaavlased ja germaanid. Ruuni tähestikke on olemas erinevaid.


Vali üks ruuni täht ja vaata, milline sõnum sind ootab!



1.

See ruuni täht toob sellele, kes tema valis, kindla ja turvalise tuleviku lootuse ja suurema rikkuse. Ja seda mitte ainult materiaalsel pinnal, vaid ka vaimselt. Sa jõuad arusaamisele, milline on sinu eesmärk ja siht siin elus. Ja kui see juhtunud on, näed sa elu hoopis teise pilguga ja kõik muutub sinu ümber paremaks.


 
 
2. 

 

See ruuni täht viitab suurtele muutustele, mis hakkavad varsti juhtuma. Kui need muutused pole juba alanud, siis ei lähe enam kaua. Ära muretse ja õpi elama uue elurütmiga. Sind ootavad uued silmapiirid, uued kohad, uued kogemused ja uued võimalused.


3. 

Sellel ruuni tähel on hästi tugev mõju ja sulle ennustab ta edu, võimu ja pikka eluiga hea tervisega. Et sa just selle ruuni tähe valisid tähendab seda, et sa peatselt näed kõikide oma soovide täitumist. Samuti mõistavad teised, et sul oli õigus ühes punktis, mida sa nii kaua aega oled kaitsnud ja mida teised ei uskunud.
 



4. 

See ruuni täht näitab, et sul on probleeme, millega sa pead hakkama saama. Kui sa suudad seejuures oma hingelt tugevaks jääda, siis saadab sind edu ja sa leiad lahenduse. Sa pead ühe tormi läbi elama aga sa saad sellest üle ja võidad!


5. 

See ruuni täht viitab sellele, et sa oled imeliste võimetega. Sa võid olla samaaegselt andja ja võtja. Sa ei pea rääkima inimestega selleks, et teada, mis neid vaevab. Sa ei pea nägema inimesi, et teada, kuidas neil läheb. Sa lihtsalt tead seda. Tea siis, et su ellu on tulemas üks inimene, kellel on sulle tähtsaid uudiseid.


6. 

See, et sa selle ruuni tähe valisid, viitab sellele, et sa otsid oma kohta siin maailmas. Sa oled iseenda otsingul. Ja su otsingud hakkavad vilja kandma. Peale kõike seda pikka aega, mil sa oled tundnud ärevushäireid, masendust ja kurbust, tuleb lõpuks päike su ellu ja sa leiad rahu oma hinges. Sinu juurde tulevad armastus ja lootus, tervis ja energia ning loomulikult õnn, mis neid saadab.

Kommentaare ei ole