{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: Vali üks tõeeliksiir ja vaata, milline sõnum sind ootab!

Kõik inimesed tahaksid muuta oma elu paremaks, õnnelikumaks ja rahulolu pakkuvamaks. On aga asju, mida me muuta ei saa ja seda kut...




Kõik inimesed tahaksid muuta oma elu paremaks, õnnelikumaks ja rahulolu pakkuvamaks.


On aga asju, mida me muuta ei saa ja seda kutsutakse saatuseks, mis on meile ette määratud. Tulevik on salapärane ja meie eest varjul, me ei tea kunagi, mida homsel päeval meie jaoks varuks on. Mõnikord saadab elu märguandeid, mis aitavad meil ette valmistuda tulevasteks muutusteks.


Selleks, et teada saada, mida sina vajad praegu, tee läbi see test. Just sind on ootamas sõnum, mis aitab sul selgemat pilti saada.


Testi tegemiseks lase oma intuitsioonil end juhtida.


Vali üks tõeeliksiiri pudel ja võta oma sõnum vastu.






Kui sa valisid...




Eliksiiripudeli nr. 1


Su asjad ei ole praegu just kõige paremas seisus, kas pole nii? Viimasel ajal oled sa tundnud vahetpidamata kord üksindust, kord soovi alla anda ja kõik sinnapaika jätta. See on kurnanud su vaimu ja mõjunud laastavalt su enesehinnangule. Ent sa tead, et su elus on ennegi selliseid perioode olnud ja sa oled neist üle saanud. Ka sel korral läheb see nii.

Asjad saavad korda, ära kahtle selles, varem või hiljem saab kõik korda ja päikesepaiste muudab su elu taas ilusaks. Ükskõik, kui raske sul ka praegu ei ole, ükskõik, kui keeruline su elu ka ei ole - just siis, kui sa kõige vähem seda ootad, laabub kõik. Sa saad oma naeratuse tagasi, su hing leiab rahu ja sa leiad taas jõudu, et olla lihtsalt õnnelik.

Sa oled väga tugev inimene, sa oled palju pidanud üle elama ja see ei ole olnud lihtne. Aga sa oled seeläbi õppinud nii palju ja saanud juurde elutarkust. Jäta meelde : parimad asjad jõuavad sinuni õigel hetkel, ole ainult kannatlik ja pea vastu.






Eliksiiripudel nr. 2


Sa oled oodanud oma ellu muutusi, sa oled teinud kõik, et muuta oma elu paremaks, sa oled lootnud ja igatsenud aga mitte midagi pole juhtunud. Sa ei usu enam ise ka, et midagi muutuda võiks. Sa oled loobunud unistamisest, sest unistused on valmistanud sulle ainult pettumusi. Asjad pole läinud alati nii nagu sa oleksid seda soovinud.

Ära kaota lootust, positiivsed muutused on sinu poole teel. Need positiivsed muutused, mille pärast sa oled vaeva näinud ja mida sa oled oodanud nii väga. Need positiivsed muutused, mis on tänuks kõige hea eest, mida sa seni oled teinud. Sinu elu muutub, sa leiad vajalikku motivatsiooni, energiat ja elujõudu, et viia seekord oma unistusi ellu.

Elu kingib sulle seda, mille eest rõõmus olla ja kui sa oled leidnud tagasi oma sisemise hingerahu, laabub ka kogu su ülejäänud elu. Kõik saab korda.







Eliksiiripudel nr. 3


Sinu tulevik on sinu enda kätes. Oma tulevikku valmistad sa ise ette läbi oma mõtete, tegude, sõnade ja uskumuste. Sa oled liiga kaua elanud rohkem minevikumälestustes, kui tänases päevas. Sa oled kahetsenud möödunud päevi ja inimesi, oskamata täiel määral hinnata neid, kes su elus praegu on. See kõik ei ole aidanud sul investeerida oma tulevikku.

Selleks, et luua endale ilusat tulevikku, pead sa lõpetama minevikus elamise. Minevik ei ole sinu eesmärk. See on tulevik. Elul on sinu jaoks palju head varuks: armastust, õnne, raha ja sõpru. Sa pead lihtsalt õppima nägema oma praeguses elus rohkem head, kui halba. Olema tänulik selle eest, mis sul on praegu ja mitte kahetsema möödunut.

Ära ela enam minevikus, keskendu oma ilusale tulevikule ja tee kõik, et see oleks ilus. Sa võid luua endale ilusat elu, kõige tähtsam on teha esimene samm. 





Kommentaare ei ole