{ads}

HIDE

Viimased

latest

TEST: Vali üks spirituaalne loom või lind ja võta vastu tema sõnum

See test on neile, kes vajavad hetkel nõu, mida oleks kõige parem edasi teha. Piltidel on hirv, öökull ja jäär. Igaühel neist on ...






See test on neile, kes vajavad hetkel nõu, mida oleks kõige parem edasi teha.

Piltidel on hirv, öökull ja jäär. Igaühel neist on üks sõnum edasi anda sellele, kes ta valib.

Vali see, kellega sa tunned suuremat lähedust ja vaata, millist nõu ta saab sulle anda selleks, et sa saaksid muuta oma elu paremaks.








Kui sa valisid...




Hirv




Vastused, mida sa otsid, on sinu enda sees olemas. Nad on väga tihedalt seotud sinu läbielatud kogemustega. Sa pead õppima iseennast rohkem väärtustama ja nägema seda, mida sa juba oled suutnud ellu viia. Samuti seda, millest sa oled üle saanud. Ära alahinda teed, mida sa oled käinud ja tarkust, mida sa oled seejuures omandanud. Sa oled sama väärtuslik, kui kõik teised inimesed.

Oska näha üle oma valu, mida halvad kogemused sinu hinge on jätnud. Õpi nägema tarkust, mida sa oled selle läbi juurde saanud. Tänu nendele raskustele oled sa jõudnud just sinna, kus sa praegu oled. Sa oled paljudest rasketest asjadest üle saanud ja nüüd on elul sulle midagi paremat pakkuda. Kohtle end paremini, õpi ennast armastama ja sa näed, et sa ei pea otsima mööda maailma taga seda, mida sa vajad, sest kõik on juba sinu enda sees olemas.




Öökull




Juba pikemat aega soovid sa oma elus mingid muutused sisse tuua aga mõned asjad su elus takistavad sind selle ellu viimises. Võib-olla ei taha sa muuta oma endist eluviisi või leiad, et sa ei peakski muutma senist mõtte- ja tegutsemisviisi. Tegelikult võib see sul takistada saavutamast elu, mida sa väärid ja mille poole sa oma südames püüdled.

Selleks, et muuta oma elu, pead sa lahti laskma endisest ja olema avatud uuele. Uus töökoht, paremad sõbrad, parem tervis ja eluviis, paremad suhted. Sa pead vaatama oma elu läbi kriitilisema pilgu ja mõistma, et ükskõik, kui kalliks sa midagi pead, see ei tähenda, et see oleks sulle tähtis ja vajalik.
Mida varem suudad sa end vabastada sellest, mida sa ei vaja, seda rutem hakkad sa oma elu muutma.





Jäär




Viimasel ajal on su elus olnud üsna stressirikas periood. Ent sa oled katsunud alati nii teha, et kõik hästi läheks. Sellest hoolimata ei saa sa väita, et see kõik emotsionaalselt sulle koormav ei ole.

Sa vajad rohkem aega iseendale, selleks, et puhata ja keskenduda omaenda õnnele ja rahulolule. Sa oled nii palju teisi inimesi aidanud, nüüd pead sa õppima ka iseennast aitama. Kui võimalik, võta paar päeva puhkust, eemaldu stressist ja keskendu oma õnnele. Mediteeri, puhka, maga, tegele asjadega, mis sulle meeldivad ja veeda aega inimestega, kellega sa ennast hästi tunned. Nii saad sa oma ellu rohkem rõõmu, õnne ja mõtet.

Kommentaare ei ole